Fetele din America (82)
Raspunsuri - Pagina 15
sinzi_ana spune:
Andrada, multumim de intrebare...
Am fost la dr azi si nu are o infectie bacteriana, dar nici nu prea avem un motiv clar de ce inca are febra...
Se poate sa fie un virus...mai asteptam 2 zile si daca inca mai are febra...facem alte investigatii...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Andrada spune:
Sinzi l-a cautat si la rinichi? are dureri de spate jos, ceva?
Sanatate si sper sa treaca fara febra,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
Andrada, nu are nimic pe nicaieri...nu il doare cand face pisu...nu il doare de fapt nimic (putin capul, burtica)...dar asta de la febra si dr ne-a spus ca are gaze...l-a pipait dr peste tot...dar nu mi-a spus nimic de rinichi...
Acum iar a facut febra putin peste 38...
I-am facut exudat si sange si toate sunt normale...acum mai asteptam 2 zile ca fac cultura la exudat sa fim 100% siguri ca nu e nimic bacterian...
Daca ar avea muci, sau ar tusi m-as mai linisti si eu un pic...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
lai spune:
Alina si Elenita, bine ati venit!
Lia si Sinzi, multa sanatate lui Bogdanel si lui David!
Lai
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Sinzi cind ai timp sa ne zici si noua de David. De ieri ma tot gindesc la el. Te pup si sanatate. Ruxi ce face Bogdanel?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Multumesc de intrebare, s-a facut bine. A avut stomach flu. Am satt si noi trei zile acasa, si eu si barbatu. La servici am spus fiecare ca stam cu copilu' ca sotu' are chestii foarte grave de rezolvat la shunca [:lol:]
Asa ca ieri, copilul fiind deja bine, l-am tinut acasa doar asa "sub observatie" si de fapt ne-am cam plimbarit toti trei, ba la resto, ba la Borders, ba pur si simplu cu masina ca era soare si noi veseli. :)
La Borders am stat o ora juma', cupilu' cu ta'su si io am citit o carte despre Impreiu' Otoman. N-am terminat-o trebuie sa ma mai duc
sinzi_ana spune:
Ruxij, ce simptome a avut???
ruxij spune:
Pai Sanzi, a inceput cu febra si stare generala proasta, zacut in pat. Si a vomat noaptea, de doua ori, adica doua nopti la rand. Nu a mancat mai nimic. In prima zi n-a avut diarie, ci doar a doua zi dimineata a avut un scaun lichid asa. I-am dat lichide din 15 in 15 minute si l-am tinut asa mai mult nemancat. Abia ieri a mai mancat cat de cat.
eLaura spune:
Salut tuturor de-aici!
Sunt Laura si vin la voi cu o rugaminte. Pustiul meu are 7 ani si jumatate, 140cm si aproape 35 kg, e armonios si bine legat, e flacau in lege :) Ma ajutati spunanadu-mi si mie ce marime ar trebui sa ceara tata-sau la haine in State? Mi-ar trebui in clar marimea pentru pantaloni, bluzite, camasi...Catalin cel mare, tata-sau, deh, e pierdut in spatiu de cand a trebuit sa-si cumpere incaltari 44 cand el stia ca poarta 42 si zice ca daca nu-i dau marimea exacta nu ia copilului nimic!! Aici ii era usor intotdeauna pentru ca preciza pe eticheta pe langa marime sau varsta in alte cazuri si inaltimea. Ce ziceti, ma puteti ajuta careva? Multam frumos...
Laura, mama lui Catamic