Cluj rulz! (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

carrie, as vrea sa te intreb ceva.Tu ai incalzire prin pardosea, in casa noua, nu?
A costat mult?A s vrea sa ne punem si noila cluj.Poate imi spui vreo firma serioasa, sa imi faca o oferta.Merita sa fai investitia, adica merita mai mult decat o centrala.
Multumesc pentru orice detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Carrie,Denisabia multumim mult.
Ne intereseaza si hoteluri..orice convenabil ca locatie si pret..
Pensiunea Sarmi arata bine..mai ales ca pret :))
Pt.celelalte inca googalim ca nu am gasit info pe net..
Multumesc inca odata.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Noi am reusit cu suzeta si suntem taaare mandri de asta! Nici nu mai stie de ea si adoarme fara probleme! In rest, Matei e bine, am inceput un tratament cu Fe pe care l-am tot amanat!

CODRUTA- felicitari sotului!

STANCA- joi ma poti primi pana la tine? Stii tu pentru ce... mi-e si rusine!

SVETY- succes la analize! Ce face DANI?

I-am luat lui Matei Dino Pad... e la o prietena care l-a cumparat... abia astept! Am auzit ca e super si educativ si haios!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Romana, astept rezultatele. Le stiu miercuri. Dani pare foarte bine deocamdata.

Fetelor, lucrati careva la BT? Vreau niste info.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

is cam chiauna , mi-a facut Theiutza febra aseara fara alte manifestari,i-am dat Nurofen si am tinut-o acasa azi sa vad cum evolueaza.
am facut ture azi noapte si-s cam varza acuma, asa ca nu prea am chef de pove.

Olim doua cuvinte legat de incalzire in pardoseala, e super ok, dar tot trebuie centrala deosebirea e in timp cand consumul e mai mic ptr ca incalzeste apa la temp mai mica.costurile initiale insa sunt ceva mai mari.

va las acum ca is full aici

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

.. pe fuga

Cristiana, pupici la Theia cea viteaza!
Codruta, frumoase poze, nebunaticilor! N-a fost prea multa zapada...Felicitari sotului tau pt medalie

Va las ca-s ocu'
Pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristiana sper sa nu fie decat o ferbra rebela!

Roxa "scumpa" esti la aparitii draga.

Olim sunt convinsa ca un animal este un mebru al familiei.Asta stiu si eu foarte bine ca doar am si eu o pisica.Dar sa pui egal intre iubirea pe care io porti copilului tau si iubirea pentru animalul tau de casa e cam exagerat.

Ioana poti veni cand vrei pe la mine.Scuze dar nu inteleg de ce ti-e rusine.

Azi am fost si i-am luat o perdea superdraguta lui Razvan.Galbena cu ursuleti iar draperia i-am luat-o albastru deschis dar e plina si nu trece lumina prin ea.
Abia astept sa fie gata.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Nu lucrati nici una la Banca?

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Svety, ba da, acum am vazut, zi ce te apasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Dragelor, va salut cu drag si dor!

Din sirul problemelor cu stomatologii, vin si eu la raportat: azi am fost la clinica din Zorilor, Intercad, pt. a-mi extrage molarul de minte... grea decizie si greu de pus in aplicare. Oricum, dupa 30 de minute de kin, ca nu voia sa iasa, mi-au facut o incizie in urma careai-tot cu greu-a iesit. Toata distractia a costat 120 RON, dar imp. e ca e bine. Sunt pe antibiotic si Ketorol....

Cris. , nu-mi vine sa cred ca ai deja 6 luni! Felicitari si sa va fie numai bine in continuare.

Stanca, si eu gandesc la fel in ceea ce priveste divergentele de opinii... asta e, stai lini' si nu-ti mai fa mustrari de constiinta, vor intelege cand vor avea copii.

Va pup, ca iar a picat netu si poate pot trimite repejor scurtul-mesaj.

pa-pa

minunea vietii mele

Mergi la inceput