Cluj rulz! (67)
Raspunsuri - Pagina 5
svety spune:
...aici nu locuieste nimeni...
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
carrie spune:
neata fetelor,
ioi ce lipsa de activitate aici we asta...
noi sambata i-am scos firele la Theiutza dupa masa, e bine taietura.si dup-aia ma dus-o la Sigma acolo in zorilor la cofetaria Pralina, si mori ce praji bune au acolo.mi-a placut mult farmacia New Life, da Plus-ul e taare slab...
ieri am fost la petrecere de pici super dragutza si in rest cu treaba pe langa casa.
ma darama vremea asta sunt non stop adormita!
va doresc o saptamana frumoas, eu sunt in luna 6-a deja![]()
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
carrie spune:
Lullabay este vila Eunicia si Casa elias care stiu ca sunt pensiuni dragutze si curate dar nu stiu preturi actuale.prima este ff centrala.
cauta tu pe net numere de telefon si eventual pagini web pentru detalii.
stiu si hoteluri decente daca vrei dar ziceai de pensiuni.
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
denisabia spune:
lullabay iti recomand pensiunea Sarmi , uite aici te directioneaza pentru mai multe informatii:www.pensiunea.sarmi.ro.Eu asta-vara am stat in mai multe randuri si prieteni de-ai mei.Preturile sunt acceptabile , de conditii chiar n-am avut de ce ma plange si e aproape de centru.
Fetelor chiar ca-i lipsa de activitate pe la noi ,sper ca v-ati distrat in weekend , ca eu am stat sa invat pentru examenul de azi.A fost chiar bine , mai am unul vineri si gata vacantaaa o saptamana.
O zi buna!
asi spune:
Salutare fetelor!
Oana ce bucurie !!!!!Sper sa te tina si sa mai intrii ca nu e chiar asa de greu 
Cristiana intr-adevar la Plus nu sunt multe produse dar au gama de congelate de foarte buna calitate si unele nu le gasesti decat la ei , iar fructele si legumele sunt intotdeauna prospete.In rest ca peste tot.
Deja ai ajuns la 6 luni???Doamne dar cand a trecut timpul
Noi am avut musafiri in we.Au venit niste prieteni de-ai nostrii din Tg.Mures care nu au copii si tocmai le-a murit catelusa pe care o iubeau foarte mult.Intr-o discutie nu stiu cun vine vorba de compara iubirea penru catelul lor cu iubirea pentru un potential copil.La care eu am ripostat de genul ca nu se poate compara una cu alta.Bine inteles ca discutia s-a aprins pentru ca eu nu am inteles ca ei isi iubeau cainele ca pe copilul lor si ei nu au inteles ca nu se poate iubi un caine ca un copil.Si acum sunt nervoasa pe mine ca trebuia sa tac mai ales ca ea e tare sensibila si imi pare tare rau.
Asta e!
In rest distractie , papa bun si oameni de calitate.Seara am pregatit ceve bun de papa si au mai venit niste prieteni foarte buni deci am fost 6 si distractia in toi.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
svety spune:
Azi am trimis sticluta cu pipi la analiza. Sper sa iasa urocultura bine ca era limpede, de-ti facea pofta
.
Cristiana, mult a fost, putin a mai ramas. Mai usurel cu poftele, ca dupa aia o sa-ti amintesti.
Stanca, am patit asa ceva cu nicte prieteni. El inca nu vrea copii. Chesti de gargara cu o afacere, o casa si apoi e prea tarziu. Amarata ar vrea si ca sa-i inchida gura i-a luat o matza. S-a legat de amarata aia, incat nu pleaca nicaieri fara ea si am avut o discutie pe tema copii-animalutze, dar am lasat-o balta daca numai atata pot gandi. Ma 'nervez deja, da nu pot pricepe.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
codruta_grg spune:

Si eu trebuie sa vizitez stomatologul, ca mi-a picat plomba pusa acum 2 luni
.
Deci ati fost 6 la intalneala
...
Eu am venit din Dorna, unde mi-a luat sotu medalie de arjint la ski. Ca de aur n-a putut lua, ca a luat un hop
Si nu stiu sincer daca putea ca iar au fost prezenti campionii nationali la ski.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
asi spune:
Svety ei vor copii foarte tare si din cauza asta cred asa.In aprilie urmeaza al treilea FIV.Deci e tare nasol mai ales ca nici nu au in vedere si alte variante(adoptia) de a avea copii.Oricum imi pare rau ca trebuia sa tac dar .....
Corduta felicitari sotului!
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
codruta_grg spune:
Daca vreti sa vedeti ceva poze de la Dorna
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
olim spune:
codruta, felicitari sotului
asi, las nu mai fii suparata, ca ei au si uitat , sigur.Si noi am avut un catel, ca doar sotu e veterinar
, si au fost momente ca tineam mai mult la catel, decat la sotu
.Nu pot sa zic daca ar fii la fel de important ca si un copil, ca nu avem copii, dar pentru noi, a fost ca un membru al familiei, di pacate l-au otravit niste vecini, care nu suportau animalele , mai ales un rotweiller
Am plans mult dupa ea, si acum mai povestim de traznaile pe care le facea.
svety, bafta la proba.Tinem pumnii
carrie, felicitari pentru cele 6 luni
,
va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa