Scandal EUROVISION!
Buna,
Ce pareri aveti despre scandalul de la Eurovision?
Cine are dreptate?
Eu ma abtin deocamdata !
mary si gogoasa mica
Raspunsuri
papadie spune:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=92693
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
liliana_28 spune:
Buna,
Scandalul ca scandalul.......rezultatul........VARZA.
Strict parerea mea.
Voi ce ziceti?
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
crinuta spune:
quote:
Originally posted by liliana_28
Buna,
Strict parerea mea.
Voi ce ziceti?
... si a mea.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Iubika spune:
Ce scandal?
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by liliana_28
Buna,
Strict parerea mea.
Voi ce ziceti?
De acord!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Mada_Ele07 spune:
eu sunt foarte indignata ca au castigat afonii aia...isi bat joc de cantaretii de valoare din tara asta. mai bine trimiteam acolo Taraful de la Clejani...macar Viorica are plamani..si la propriu si la figurat..... asa nervi am avut sambata seara...pai juriule, asa profesionist esti tu? ....Locomondo are voce pt Eurovision....sa nu mai zic ca melodia seamana cu ce canta unii din Finlanda..gen cor...vocal...erau la un moment dat pe net...daca Dracula, my love a fost plagiat, asta nu e? rusine!!!
irlandeza spune:
Nici mie nu-mi plac cei de la Locomonda. Probabil cei care i-au ales au crezut ca vor avea succes, la fel cum au avut castigatorii din Finlanda anul trecut.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
daniela_b spune:
Nu m-am uitat la Eurovizion (mdeh, cred ca e un instinct de autoaparare impotriva stressului) dar am ascultat cintecul ala de-a cistigat.
Impresia mea e ca:
a fost "compus" in disperare dupa voturi "furate" de la vorbitorii de alte limbi si ca sa parafrazez o reclama : "lumea simte cind esti disperat" asa ca eunu cred ca vom fura niciun vot, dar cine sint eu ca sa judec?
In rest, s-au mai vazut si lupi mincati de oi, dar rar, foarte rar.
p.s. cistigatorii din Finlanda, doar aratau "ciudat", cintecul era foarte ok, din punctul meu de vedere, totusi, repet, cine sint eu sa le stiu pe toate?
Sa dea Domnul sa ne bucuram de succes acolo si gijiielile...aaaa pardon prestatiile celor de la Locomondo sa obtina macar atentia publicului vreme de un minut, doua, trei...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
alice2004 spune:
Parerea mea este ca rezultatul votului de la noi a fost ... jaaaaaaalnic ! Locomondo e de toata jena - dar cum Eurovisionul s-a transformat de ceva timp incoace intr-un concurs politico-geografic, de genul care tara acorda punctajul maxim vecinilor din preajma - sa nu ne miram daca grupul roman nu o sa aiba ceva succes printre balcanici !! Si culmea - asta o sa fie luata drept succesul muzicii romanesti la festival, hahaha !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
crinuta spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Parerea mea este ca rezultatul votului de la noi a fost ... jaaaaaaalnic ! Locomondo e de toata jena - dar cum Eurovisionul s-a transformat de ceva timp incoace intr-un concurs politico-geografic, de genul care tara acorda punctajul maxim vecinilor din preajma - sa nu ne miram daca grupul roman nu o sa aiba ceva succes printre balcanici !! Si culmea - asta o sa fie luata drept succesul muzicii romanesti la festival, hahaha !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Exact. De aceea nu mai pot lua in serios acest concurs, deoarece cand aud" trebuie sa ii sustinem deoarece sunt romani", sau " moldovenii ar fi trebuit sa ne dea mai multe puncte". Ce e prostia asta?
E concurs de muzica sau de prietenii sau amicitii intre tari?
Mie putin imi pasa care cantaret de unde e, cand ascult muzica uit natie, nume, orice, ma intereseaza strict calitatea, atat a compozitiei cat si a interpretarii, in rest... i don't care.
Cum adica sa sustin trupa deoarece sunt romani? Cum adica sa indemnam romanii din alte tari sa voteze trupa noastra? Pe ce criterii? Suntem la sport, sau ce?
Pai daca mie imi place piesa altei tari, o votez pe aia, punct.
Imi pare rau, dar nu pot amesteca un concurs de muzica cu sentimente nationale, etc. Nu au nici o legatura, scurt si cuprinzator.
Si chiar daca ar fi sa iasa pe un loc bun, asta n-o sa ridice piesa in ochii mei ( mai bine spus urechile mele), deoarece e mai mult decat slaba, iar vocile..., ce sa mai zicem.
Pacat de vocile cu adevarat bune din tara asta, daca piesele nu sunt pe masura...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm