CUM IMBRACAM BEBELUSUL LA IESIRE DIN SPITAL?

CUM IMBRACAM BEBELUSUL LA IESIRE DIN SPITAL? | Autor: calina73

Link direct la acest mesaj

Am citit multe carti despre nastere,si am ajuns in ultimele zile pana ma voi intalni cu micuta si acum imi pun intrebarea pentru mine stiu ce sa imi pun la bagaj ,dar pentru ea ce?Doar pempars?Cum o sa o scot din spital infasata de asistente sau ce lucrusare trebuie sa i-au cu mine?Da-ti-mi un sfat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta mica spune:

draga calina

eu una iti sugerez sa iti duci - pentru externare - propriile hainute. cat de dragute (sa-ti placa tie, pentru ca este un moment pe care o sa ti-l amintesti toata viata, ba chiar nu uita un aparat foto!) dar nu din acelea impopotonate si apretate care sa il jeneze pe micut/micuta...
iti recomand hainute moi de bumbac- o camasuta sau un body (eu una am urat camasutele pentru ca se tot adunau sub spatic si o deranjau tare pe fetita mea, si am preferat deci body-uri mici de bumbac, usoare si subtiri) si o salopeta mica mai subtire (pantaloni scurti) sau una un pic mai grosuta (maneci si picioare lungi) ca sa poti sa alegi in functie de vreme.
de asemenea iti recomand sa nu cedezi sfaturilor celor care te vor incuraja sa imbraci copilasul gros ca mai bine cald decat frig. copilasul (daca este sanatos) are nevoie sa fie imbracat cum te-ai imbraca tu ca sa se caleasca. poti sa ai o paturica usoara de bumbac si o pereche de sosetute dar mai mult nu... sepcuta doar daca e frig tare (putin probabil) sau daca este expus direct soarelui multa vreme ... (parerea mea...)
in functie de cum stai cu banii iti recomand sa iti cumperi cateva hanute preferate (chiar daca vei primi multe multe...) fiindca sa cum am mai zis mai sus sunt momente unice si o sa iti placa sa iti aduci aminte de ele... chiar daca hainutele vor fi doar o fractine din amintirile frumoase.
ar fi grozav daca ai avea un cosulet ca sa poti sa il duci acasa in siguranta... si (din nou, parerea mea!) nu exagera cu servetele pe fata copilului si pe carucior sau cosulet. decat daca este expus direct unor factori poluanti... altfel e aerul pe care il respiri tu, e aerul cu care trebue sa se obisnuiasca si daca nu se obisnuieste de la inceput risti sa fie un soc pentru el/ea mai tarziu...
cam atata... iti doresc nastere usoara si sa ne reauzim cand ai revenit acasa.
un zambet
mamaruta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danac spune:

Eu una te-as sfatui sa fii pregatita si cu o hainuta cu maneca lunga ca poate ploua sau e frig in ziua cu pricina.Un body ar fi cel mai potrivit,din bumbac,niste pantalonasi,o paturica...Exista si seturi complete pt noi nascuti (vreo 7-8 piese)exact ce iti trebuie ca sa il imbraci pt prima data,in drum spre casa .Banuiesc ca acum sant si in Romania.In rest sanatate!!!!!!!!Si fericire!!!!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Sant asa de draguti si fragili atunci cad ii scoti prima data in lume....
Eu una ,cand am realizat ca bb-ul meu a iesit pentru prima data IN LUME,m-am apucat de plinsss...
Si era asa de draguta,si asa de fragila,si asa de curioasa....

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput