Aveti implanturi hormonale ?
Implanturile sint capsule plasate sub brat la femei. Ele previn aparitia unei sarcini pentru 5 ani de zile, inainte sa fie necesara inlocuirea lor. Dar intodeauna trebuiesc indepartate daca doresti sa ramii insarcinata.
Implanturile si injectabilele nu au aceleasi efecte secundare ca si pilulele, deoarece ele nu contin estrogen. Dar si ele pot determina aparitia problemelor de genul: dureri de cap, schimbari in menstruatie, ingrasare sau depresie. Implanturile pot duce si la probleme legate de locul unde sint amplasate capsulele.
Folositi aceasta metoda contraceptiva? E buna, ca ma bate gandul sa recurg si eu la ea.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 

Raspunsuri
Cristina_C spune:
quote:
Initial creeata de mira_m
Implanturile si injectabilele nu au aceleasi efecte secundare ca si pilulele, deoarece ele nu contin estrogen.
Mami&minunea mea
( mai 2004)
Exista si pilule fara estrogen, numai cu progesteron - CERAZETTE de exemplu - si, crede-ma ca la mine au avut aproape toate efectele secundare. Cu pilulele combinate imi merge mult mai bine.
Despre implanturi nu stiu nimic.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
mira_m spune:
Nu am luat niciodat pilule si nici nu as dori sa iau din mom ce corpul meu nu este obisnuit.
Multumesc pentru raspuns!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 

mamica dulce spune:
eu am facut injectia dupa nastere si m-am ingasat enorm,am pus vreo 20 de kg in 4-5 luni,in conditiile in care alaptam ,aveam grija ce mananc si voiam sa slabesc.Groaznic.Ma ingrasam pe zi ce trecea.Partea si mai proasta e ca aceste kile nu s-au dus cam 2 ani,abia acum,dupa ani de zile, am reusit sa ajung la greutatea dinainte de injectie,de dupa nastere.Sunt mai mult de 4 ani de atunci.Practic acum incerc sa dau jos kilogramele puse in sarcina,care au fost numai 10.
Inainte de sarcina am luat pastile,cativa ani si nu am avut nici o problema.
Acum vreau sa-mi pun Mirena,am auzit numai lucruri bune si efecte secundare negative -zero.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
Cristina_C spune:
Mira, nu-ti sugeram sa iei pilule de nici un fel, ma gandeam doar ca implanturile astea cu progesteron au aceleasi efecte ca pilulele care contin doar progesteron.
Anca, Mirena e un sterilet cu hormoni sau fara?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
mira_m spune:
Cristina, adevarul e ca nu prea stiu nimik despre ele, de aceea si intrebam,departe de mine sa interpretez raspunsul tau.
Steriletul nu afecteza o sarcina ulterioara, in cazul in care vrei sa o obtii dpa scoaterea lui sau eventuale rani, nu stiu, e totusi un corp strain?
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 

Lemoni spune:
[quote]Originally posted by mamica dulce
eu am facut injectia dupa nastere si m-am ingasat enorm,am pus vreo 20 de kg in 4-5 luni,in conditiile in care alaptam ,aveam grija ce mananc si voiam sa slabesc.Groaznic.Ma ingrasam pe zi ce trecea.Partea si mai proasta e ca aceste kile nu s-au dus cam 2 ani,abia acum,dupa ani de zile, am reusit sa ajung la greutatea dinainte de injectie,de dupa nastere.Sunt mai mult de 4 ani de atunci.Practic acum incerc sa dau jos kilogramele puse in sarcina,care au fost numai 10.
Inainte de sarcina am luat pastile,cativa ani si nu am avut nici o problema.
Si eu am patit la fel,inainte sa iei o decizie ce anume faci citeste bine efectele secundare.
Cristina_C spune:
Mira, uite ce-am gasit despre implanturi:
"Implanturile hormonale (Norplant) sau contraceptivele injectabile (DepoProvera) functioneaza ca si contraceptivele orale, dar contin doar progesteron ca hormon.
Implanturile sint capsule plasate sub brat la femei. Ele previn aparitia unei sarcini pentru 5 ani de zile, inainte sa fie necesara inlocuirea lor. Dar intodeauna trebuiesc indepartate daca doresti sa ramii insarcinata. Contraceptivele injectabile previn aparitia unei sarcini timp de 3 luni.
Implanturile si injectabilele nu au aceleasi efecte secundare ca si pilulele, deoarece ele nu contin estrogen. Dar si ele pot determina aparitia problemelor de genul: dureri de cap, schimbari in menstruatie, ingrasare sau depresie. Implanturile pot duce si la probleme legate de locul unde sint amplasate capsulele.
Unul dintre avantajele acestor 2 metode este ca nu trebuie sa-ti amintesti zilnic sa iei pilula. "
Cristina,
mama lui
Cresc...
amyana spune:
eu sincera sa fiu nu am auzit pana acum de asa ceva. O sa intreb ginecologul sa vad avantaje si dezavantaje in cazul meu. Eu in general sunt impotriva hormonilor dar sa vedem...
mami &
Andrei
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
lunna27 spune:
Mamicadulce,eu stiam ca si steriletul are efecte negative(si au fost n subiecte deschise pe aceasta tema) pt ca la fel contine hormoni!
Mira te-ai mai lamurit cu implanturile astea,ca si pe mine m-ar interesa(as vrea sa renunt la pilule dar nu stiu ce alta metoda sa adopt
)
Dana 
mira_m spune:
Dana, nu prea m-am lamurit, cert e ca sunt pe baza de hormoni ca si pilulele.
Eu am o prietena care si-a facut un implant de acest gen (in Germania) si s-a dovedit a fi eficient. Nu s-a ingrasat, nu a avut tulburari.Niic eu nu stiu ce sa mai cred.
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!