Va plac noile 7 minuni ale lumii?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Luna75 spune:
Da.greu de ales intre ele.Meditez si voi vota si eu.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CriPOD spune:
In 07/07/07 su fost alese noile 7 minuni ale lumii: www.new7wonders.com/index.php?id=633" target="_blank">...castigatorii...
m
![](icon_smile.gif)
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2
![](icon_smile_big.gif)
brendamitran spune:
Intrebare: de ce trebuia sa le schimbe?
BRENDA
FOREVER YOUNGSa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
lady_in_red spune:
BAnuiesc ca din cauza ca numai Piramida de la Gizeh a mai ramas in picioare, din celelelte pastrandu-se doar o urma. Auzisem ceva cu jumatate de ureche ca ar fi legat de distrugerea statuilor lui BUddha de atacurile talibane.Nu comentez ca nu am auzit motivatia.Ma duc sa ma holbez pe site ca sunt multe chestii interesante.Poate scrie pe acolo motivul.Oricum, imi plac foarte mult si cred ca sunt chiar cele care trebuiau sa iasa.Sunt constructii impresionante prin finete, grandoare, rezistenta, semnificatie...Aproape ca ma bucur ca nu a iesit niciuna "contemporana" sau dintr-o epoca mai noua.Parerea mea
Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
b.nica spune:
de ce numai 7?si de ce nu si Casa Poporului?este cea mai mare cladire dupa Pentagon si este a noastra ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Stefana/Stefana.jpg)
Stefana spune:
Eu as fi propus si manastirile de la Meteora, din Grecia. Mie mi-au taiat rasuflarea.
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
anymony spune:
Mi se par ok cele 7 minuni...si daca ati intat pe siteul cu cele 7 minuni..se fac nominalizari acum, cu vot final in 8.08.2008, pentru cele 7 minuni ala lumii naturale...asa ca marele canion si cascada niagara-cum spunea una din fete, merita nominalizate...
http://www.natural7wonders.com/
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Clover spune:
Mai mare nu inseamna mai bun. Sunt minuni ale lumii pentru ca induc un sentiment. Poate peste inca doua mii de ani o sa intre si Casa poporului la categoria "multi nebuni au facut umbra pamantului".
Mie mi se pare ca votul a fost foarte natural si a reflectat exact punctele de atractie ale majoritatii oamenilor. Ele erau oricum simboluri dinainte de a fi declarate de cineva minuni ale lumii.
Personal as fi votat Taj Mahalul pentru ca exprima cat de mare e durerea cand pierzi pe cineva drag.
Grow where you're planted.
moniboni spune:
quote:
Originally posted by b.nica
de ce numai 7?si de ce nu si Casa Poporului?este cea mai mare cladire dupa Pentagon si este a noastra ?
Sincer...tie chiar ti se pare o minune?
mamica de rockerash
Ana_m spune:
Casa poporului .... minune ???? hai domnule sa fim seriosi
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m