Durerea unei pierderi de sarcina (17)
Raspunsuri - Pagina 7
Idaira spune:
Pai,stiu si aia carte de parca au invatat cu ...ii depaseste situatia si nu stiu ce sa-ti spuna. Acuma sint tentata sa cred ca daca ai fi inceput cu Utrogestan pt sustinerea sarcinii poate cine stie,nu te aflai in situatia data...
Din cite am auzit la fetele care au eliminat singure sarcina toate spuneau ca au avut dureri mari ,mai ales la eliminare(asa ai patit si tu?)si ca da,putea incepe sangerarea acuma si sa o elimine peste o saptamina.
irlandeza spune:
Am avut dureri, dar nu mari , de suportat, cam asa ca la ciclu, si acum desi am inceput de ieri sa am pete maro si azi mai spre rosu, nu am nici o durere, de asta nu sunt in clar. Eu am aici o cutie de utrogestan, sa o iau ? Daca dr. asta a vazut ceva acolo si doar crede ca e bebe?
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
alina.z spune:
Irlandeza eu zic ca poti lua utrogestan ca nu are de ce sa iti faca rau, se iau vaginal dar daca sangerezi este mai bine sa le iei oral.
Sper sa nu te superi pe mine dar si eu am fost in situatia ta. si ai grija de tine.
baby_r7 spune:
ai dreptate alina sa ia utrogestan ca nu ii face rau
irlandeza si eu te sfatuiesc la fel si daca incepe sa te doara ia nospa e f bun si nu ii face lui bebe rau.
si eu am luat cand am fost insarcinata dar din pacate la mine nu a fost destul de puternic sa supravietuiasca.
aveam un hematom aproape cat el de mare si l-a descoperit dr. prea tarziu, dar data viitoare sper ca va fii bine
vreau si eu un bebe in 2007!
baby_r7 spune:
oricum eu te sustin si nu iti pierde speranta, ok?
poate e totusi un bebe, dar e prea mic acum. multi!
vreau si eu un bebe in 2007!
blueeyes2003 spune:
irlandeza nu stiu ce sa zic in legatura cu Utrogestanul...in cazul in care sarcina se elimina(Doamne fereste!) cred ca nu o ajuta deloc,stiu ca mie cand mi-a zis ca s-a oprit in evolutie mi-a zis sa intrerup Utrogestanul imediat.Cu siguranta nuami un medic bun te poate lamuri exact.Iti doresc numai bine!
Fetelor,stiti ceva de Laura? Sper ca este bine!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
cristina_ana spune:
Irlandeza, si eu stiu ca daca sarcina este oprita in evolutie, utrogestanul nu face decit sa intirzie eliminarea ei. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, off, macar daca s-ar fi inselat doctorita aia tampita si nu ai uter bicorn!
Fetelor, eu ma grabesc sa plec la munte,asa ca ne mai auzim duminica! Sper sa gasesc vesti bune cind ma intorc. Jojo, ne-ai lasat asa, fara sa ne spui nimic!
Cristina, 14+
POZE
blueeyes2003 spune:
Cristina ce super ca mergi la munte! Distractie placuta!Sa ai grija de tine si de bebe!
Poate faci niste pozici si ne mai arati si noua!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
irlandeza spune:
Pai atunci nu iau, ca aici dr. bun nu am gasit, si decat sa se elimine tarziu, mai bine scap repede.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
Idaira spune:
Poate nu m-am explicat eu bine...ma refeream la faptul,ca din prima zi cind ai aflat ca esti gravidutza sa fi inceput cu Utrogestan.Acuma nu vad la ce ar ajuta,el ajuta la fixarea sarcinii nu la eliminarea ei. Of,of ...medici de doi bani si banuiesc ca au si nasul sus tare...