Durerea unei pierderi de sarcina (17)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Lidushka
Fetelor, tocmai am citit de Mariana 1976 ca urmeaza sa nasca! Sa-i tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

[font=Arial]Flavia, Laura-Ioana, Mirela, Ileana, Chantal va multumesc mult la pentru ca nu m-ati uitat.

Sa stiti ca ma gindesc adesea la voi toate care scrieti la acest capitol si v-am citit mereu desi nu am scris decit rar...

Intru in graba sa va incurajez pe toate si sa va spun ca optimismul,speranta si incerderea in viitor va va ajuta sa va impliniti visul de a deveni din nou mamici.

Sunt fericita ca am avut posibilitatea de a va intilni si cunoaste aici pe DC,am invatat atit de multe de la voi toate,am suferit impreuna cu voi cind am citit postarile cu vesti rele...

Acum ma pregatesc sa plec la spital (ca am contractii regulate de vreo 2 ore si cred ca daca mai zabovesc...nasc pe-aici in direct)

Stiu ca imi veti tine pumnii ca zau am mare nevoie.Totusi...sper sa fie okay si daca nu, sa aiba macar posibilitatea sa-mi faca cezariana cit de urgent posibil, altfel,... mai bine nu ma mai gindesc.

Am mai gasit 2 mamici pe DC care au nascut vaginal dupa cezariana in alte tari si a fost foarte bine asa ca...poate imi fac si eu curaj si sper sa reusesc ca si ele, desi ele au avut intervale mai mari de timp dupa operatie...

Va si imbratisez pe toate si ma duc sa anunt si pe celelalte fete ca ma pregatesc de intimpinarea bebelinei.

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mariana draga, cum sa te uitam?! Tu esti exemplul pozitiv pentru noi cele care am nascut prin cezariana ca se poate sa ai un bebe dupa cezariana mult mai repede decat zic doctorii nostri din Romania. Bunul Dumnezeu sa fie cu tine si cu fetita ta si sa veniti cat mai curand acasa. Va asteptam cu drag!
Te .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mariana-iti tinem pumnii toate fetele de aici!Sa vii cat mai repede acasa cu bebikul sanatos in brate!Mult curaj ca atunci cand iti vei tine fetita in brate vei uita de toata suferinta ai sa vezi!
VA ROG SA NE DESCHIDETI UN NOU CAPITOL CELE CARE VA PRICEPETI!MULTUMIM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

am facut un subiect nou aici http://forum.desprecopii.com/forum/post_info.asp
nu e inca pus la punct prima pagina ca sint la servici si nu am timp
dar cind am timp am sa-l pun la punct!cu semnele si tot!

va pup pe toate, v-am citit dar nu am timp sa scriu!

mariana, bafta multa multa, nastere usoara, va fi bine, ma bucur enorm ca ne-ai anuntat! ce v-am zis eu fetelor ca nu prinde mariana data de 3 martie, ca am visat-o simbata, am zis ca va naste inainte de simbata asta? asa ca din visul meu totul se termina cu bine, erai bine si tu si bebe!nu-ti vedeam fata, dar asta din cauza ca nu te cunosc!te pup tare!va fi bine!

Flavia 24+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput