Durerea unei pierderi de sarcina (17)
Raspunsuri - Pagina 29
Laura Ioana spune:
Chantal m-ai facut fericita pe ziua de azi! Sa dea Domnul sa ramanem cat mai repede toate si sa fim colege la odisee
Mina iti tin pumnii sa nu mai vina rusii si luna asta
Pup toate fetele
Poze Laura
veronicka spune:
salut la toate.in octombrie am avut o sarvcina oprita in evolutie si fireste durerea care nu se poate descrie in cuvinte.cand scriu parca retraiesc acele clipe si plang.acum incecam din nou, de fapt am incercat o luna zi de zi din ziua 10-20 si acum ca este PostulMare am decis sa "sistam"incercarile, poate asa dupa Paste rasplata Domnului va fi mare.as dori sa va intreb daca voi cle cu succes ati folosit temperatura bazala sau teste de ovulatie si cum exact se face. imi este asa de frica ca nu o sa raman insarcinata ca incep sa ma gandesc ca este o pedeapsa divina. pt faptul ca o perioada am tot amanat venirealui pe lume.voi cele cu succes cum ati facut?
cristina26 spune:
veronicka imi pare tare rau ca ai trecut prin atat suferinta. Uneori avem tendinta sa credem ca poate ne pedepseste Dumnezeu. Dar nu e asa, stim prea bine. Doar credem intr-un Dumnezeu bun. Nu ne-a pedepsit nimeni pe niciuna, din pacate viata nu e perfecta, iar imperfectiunile ei aduc multa suferinta uneroi. Sper sa incerci sa crezi intr-un Dumnezeu bun si iertator. Pentru ca Dumnezeu este bun si iertator.
Nana iti doresc sa iti treaca greturile si toate celelalte care nu sunteti gravidute acum sa va vina greturile luna asta ~Veronica, Laura, Beatrice, Mina, Mirela, Andreea.
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
18+ poze cu fetita si cu mine
andreea16 spune:
Michelle, nici nu stii ce bucuroasa sunt cand citesc ca la anul vrei sa-ti iei inima in dinti si sa treci la treaba. E bine ca mergi la doctor, asa o sa fii sanatoasa si pregatita pentru bebe!
Mirelus, e normal sa mai picam in butoi din cand in cand. Om fi noi femei puternice, dar uneori ne mai lasma si noi daramate. Imi pare rau sa te “vad” asa trista, gandeste-te ca mai e un pic si va apucati din nou de treaba si va veni bebe si totul va fi bine. Pe mine cand ma apuca gandurile acestea ma gandesc ca asa a vrut Dumnezeu, ca poate nu era momentul atunci sa vina bebe, nu stiu, ma gandesc ca va veni cu siguranta in viitorul apropiat. Avem asa de multa dragoste de oferit incat sunt sigura ca dorinta si suferinta noastra ne vor fi rasplatite.
Cristina 26, nu am vazut emisiunea. Proobabil ca asa este, dar presupun ca medicii le spun mamelor despre posibilele riscuri, nu? Ma gandesc ca e o decizie asa de grea, sa stii ca copilul iti poate fi salvat dar ca exista posibilitatea sa nu se dezvolte normal. Nu stiu, e foarte greu. Sora mea e insarcinata, a intrat in luna a 7a si a mai rasuflat un pic usurata, i-a spus medicului ei ca nu mai e asa speriata, ca se gandeste ca bebe poate sa traiasca daca il naste acum. Iar el i-a raspuns sa nu se gandeasca la asa ceva, ca in spitalele din Ro e mai greu si sunt multe riscuri, asa ceva e foarte usor in America , dar in Ro…Asa cum zici si tu, sa ne ajute Dumnezeu sa avem copii nascuti la termen si sanatosi.
Pepsi, ce dragut Dominic, sa cante in franceza! E bine ca ii oferiti sansa de a invata mai multe limbi. Am o prietena foarte buna care traieste in Anglia cu familia ei, are un baietel de 2 ani. Mama ei nu vorbeste engleza deloc, asa ca ea vorbeste cu cel mic in romana, iar prietena mea in engleza. Vreau sa-ti spun ca el s-a adaptat de minune, cand se scoala dimineata spune “buna dimineata” in romana pentru bunica lui si in engleza pentru mama, la fel si and stranuta cineva, ii spune “noroc” in fuctie de limb ape care o vorbeste persoana respective. E foarte scump. Ce frumos ca aveti piscina, o sa fie super la vara, doar timp sa ai sa te balacesti. Va veti balaci toti trei, ca sotul trebuie sa munceasca! Ai vazut ca a scris si Cristina 26 despre riscurile care exista la copiii nascuti asa devreme, am mai spus, cred ca e foarte greu de luat o decizie.
Chantal, ma bucur tare pentru hotararea voastra! Iti tin pumnii sa fie totul bine si sa iasa cum vrei tu!
Ladymina, am inceput galeria! Tin pumnii stransi pentru 2 liniute!
Veronicka, nu gandi asa, asa cum spune si Cristina, Dumnezeu e bun si iertator, iarta el oameni care fac fapte mult, mult mai grave decat ale noastre. Daca ai incredere si speranta, te va rasplati cu siguranta. Iti doresc mult success!
Fetelor, trebuie sa va spun ca eu m-am apucat de gimnastica, de fapt m-am reapucat pentru ca pe vremuri faceam la greu, dar dupa ce am ramas insarcinata m-am oprit si am devenit tare lenesa. Dar acum am reinceput, sper sa ma si tin….
Va pup mult pe toate si va doresc o zi minunata! Eu ma duc la culcare..
Andreea
jojo_miha spune:
Fetelor sunt un pic cam speriata am o prietena din Cluj care la fel ca mine a facut preeclamsie,a fost la un medic deoarece intentioneaza sa ramana iar insarcinata si i-a dat numai vesti proaste.Nu a incurajat-o deloc si i-a zis ca are sanse minime sa fie mama.Eu nu ma gandesc ca nu vor fii probleme dar totusi doctorul meu mi-a dat sanse,a zis ca nu-mi garanteaza dar .....Mirela,Beatrice77 voua ce v-au zis doctorii vostri,eu marti ma duc la control,dar pana sa raman gravida mi-a zis ca daca vor fii probleme iar imi va face cezariana la 7 luni.Sunt foarte nerabdatoare sa ajung la medic dar in acelasi timp imi este o frica....
Va pe toate.
Chantal spune:
Flavia merci.
Michelle, hotararea am luat-o, acum ramane de vazut cat dureaza pana se implineste minunea! Bine ca ai scapat de dentist, urasc sa merg acolo dar si durerea de dinti... Brrrr! Bine ca mergi la medic la control.
Laura, poate vom fi colegute la odisee, ce frumos ar fi! Doamne-ajuta! Ladymina si Mirela, ar fi super sa prindem toate un loc la odiseea de nov-dec 2007.
Nu-mi vine sa cred cum am ajuns sa vorbesc. Am crezut ca nu o sa mai vreau niciodata sa incerc sa fac un bebe dar acum disperarea ma mana de la spate, disperarea ca fibromul asta va creste foarte mult in cativa ani, cum am vazut ca obisnuieste, si atunci musai operatie si tot mai putine sanse de bebe. Of...
Andrea 16, multumesc . La fel iti doresc si eu tie!
Jojo Miha, de ce a zis doctorul ala prietenei tale ca are sanse putine a avea un bebe? Numai datorita preeclampsiei de la sarcina trecuta? Eu nu ma pricep din pacate la subiectul asta dar cred ca daca ar fi tinuta tensiunea strict sub observatie pe parcursul intregii sarcini si cu un tratament adecvat, nu ar trebui sa puna probleme. Vorbesc prostii? Scuze daca gresesc. Eu nu am avut probleme cu tensiunea dar totusi mi-am luat-o in fiecare zi acasa pe parcursul intregii sarcini. Nu puteam sa ma las numai pe mana medicilor care ma chemau la control odata la o luna.
Chantal spune:
Tocmai mi-au venit uratii (sunt in ziua 26) asa ca luna asta nu a fost sa fie. Oricum ne-am apucat de "treaba" cam tarziu asa ca nu ma prea asteptam sa fie ceva. Poate luna viitoare...
Am inceput deja sa iau clorocalcin si vitamina C sa reduc din hemoragie, luna trecuta asta ma ajutat sa reduc CM de la 12 la 8 zile, in cond in care abia din ziua 7 am inceput sa-l iau. Sper sa aiba efect si luna asta.
Laura, tu in ce zi esti? Abia astept sa vii sa ne anunti ca ai II!
Happiness_4_us spune:
Chantal, Flavia, Michelle, Cristina, va multumesc din suflet ptr sfaturi.
Chantal, cand am vazut glow-ul tau chiar mi-am zis ca e original si ca nu am mai vazut pe forum. Mie una imi place f mult si ma gandesc sa il schimb si eu, bineinteles cand voi strange puncte. Imi place, e super! Lasa-l asa ca sigur toata lumea il va remarca!
Nana, 10+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
blueeyes2003 spune:
Andreea sa dea Dumnezeu sa fie asa cum spui tu,intr-o zi toata suferinta sa se transforme intr-o mare bucurie.
Foarte bine ca te-ai reapucat de gimnastica dar ai grija sa nu neglijezi celelalte treburi. Bafta!In curand sa ne dai vestea cea mare!
Jojo mie dr. mi-a spus foarte clar ca sunt mai multe sanse sa fac din nou preeclampsie decat sa nu fac.Dar a zis ca trebuie sa fiu foarte atent monitorizata,tensiunea masurata in fiecrae zi,ecografii mai dese in care se vor masura IR-urile,un tratament in cazul in care ar creste din nou tensiunea si mi-a zis sa tin un regim,sa nu manac sarat,grasimi,prajeluri si sa beau 2l de apa /zi chiar 3.Acum stiu cat de importante sunt aceste valori ale IR-urilor si daca se vede ca au crescut se da un anume tratament dar trebuie eco mai dese si mai performante.
Despre faptul ca ar trebui scos copilul la 7 luni,ce sa zic daca ar fi probleme si ar vede ca nu mai creste,da,dar daca nu sunt poti sa mergi pana la termen.Eu prefer sa il scoata cu 2 sapt. inainte de termen numai sa stiu ca-l voi tine in brate.
Iti doresc numai bine si sa vii cu vesti bune de la dr.Doamne ajuta!
Chantal ar fi super sa prindem si noi un loc la odiseea de nov-dec.Acum sa vedem daca avem putin noroc!Iti tin pumnii,cum esti,in perioada fertila sau mai ai de asteptat?
Veronicka imi pare rau ca ai pierdut sarcina!
Nu trebuie sa te gandesti ca nu o sa mai ramai insarcinta,bineinteles ca o sa fii iar -dutza si o sa vezi ca va fi bine data viitoare.Daca ai amanat venirea lui pe lume nu trebuie sa te gandesti ca acum vei fi pedepsita,cand va fi momentul vei avea un bebe!Mult succces!
Cristina26 esti draguta ca ne-ai pus la toate semnul de gravi,asa bine ar fi sa se intample minunea tuturor care-si doresc!
Va pe toate!
Edit:Chantal acum am vazut ca ti-a venit CM.Nu fi trista,mai ales daca nici nu ati prestat in acele zile,luna viitoare o sa fie bebe!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Chantal spune:
Mirela, ziua 26 s-a transformat in ziua 1... Dar mai avem noi timp sa prindem un loc la odiseea de nov-dec 2007... Numai noroc sa avem! Nu sunt trista ca m-am obisnuit deja cu dezamagirile. Asta-i viata!
Nana , ma bucur ca-ti place glow-ul ce mi l-am ales. E original, intr-adevar, mi-era doar ca e o culoare cam rece si cumva negativa. Cred ca rozul inspira mai mult optimism. Oricum, mai am timp sa ma gandesc la schimbare pana reusesc sa adun iarasi puncte.