Durerea unei pierderi de sarcina (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns telusa spune:

Dragele mele, sunt noua pe acest forum si nu am crezut ca ajung sa o experimentez si pe asta... De ani de zile incercam sa avem un bebe. Acum cateva zile am crezut ca ne-a lovit fericirea. La 3 saptamani si cateva zile aveam hcg 660, dar doua zile mai tarziu analiza arata 425. Medicul spune ca foarte posibil s-a oprit din evolutie (!?) si asteptam sa se elimine singur. A mai trecut cineva prin asta? Mai ales ca au trecut cateva zile si inca nu a inceput sa se elimine... O mai fi vreo speranta? A mai avut cineva hcg care sa mai si scada si totusi sa fie ok? Dureaza mai mult pana incepe eliminarea? help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Irlandeza, tinem pumnii sa fie bb si sa creasca mare si sanatos!!!

Cristina, felicitari pt putzulica:) daca dr ti-a zis ca a vazut "ceva" pe acolo, sigur e baietzel:))

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Beatrice imi pare foarte rau!Imi imaginez ce este in sufletul tau!Si eu am pierdut sarcina la 6 luni si jum,am facut preeclampsie.Am avut hipertensiune indusa de sarcina si in cateva zile mi-a crescut tensiunea atat de tare incat inimioara copilasului meu s-a oprit.Se presupune ca din cauza IR-urilor marite.Din pacate exista riscul sa apara si la urmatoarea sarcina,dar trebuie o monitorizare mult mai atenta,un tratament pentru tensiune si masurarea IR-urilor cat mai des pentru ca acestea pot duce in luni mari la preeclampsie.La tine cum s-a intamplat? Nu ai stiut ca ai tensiune? Iarta-ma daca iti este greu sa vorbesti despre asta,te inteleg daca nu poti sa ne spui.
Iti doresc sa ai multa putere sa treci peste aceasta grea incercare!Suntem alaturi de tine!

Telusa imi pare rau!
Mai repeta beta HCG ca sa fii sigura.Daca sarcina s-a oprit in evolutie sa stii ca nu se elimina singura.Si eu am sperat sa se elimine singura,in urma cu 2 sapt,cand si sarcina mea s-a oprit la 6 sapt. dar din pacate a trebuit sa mi se faca chiuretaj pentru ca nu se elimina.

Fetelor,ma duc sa citesc din urma ca ati fost tare harnicutze!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Andreea bine ca ti-a venit CM si ai scapat de o grija in plus.Si eu m-am bucurat cand mi-a venit in luna in care am avut dereglarea.Bine ca acum poti sa calculezi din nou si va veni si bebe cat de curand,nu-ti pierde speranta!

Cristina incearca sa nu te mai stresezi asa de tare,bebe misca cand vrea el si acum cred ac este prea devreme ca sa simti acele miscari puternice,acum vine momentul cand bebe va face adevarate tumbe in burtica ta.Ai grija de tine si de bebe!Ai pus poze?

Flavia esti fenomenala cu visele tale!Sigur de Mariana era vorba,mai ales ca ai si vorbit cu si despre ea in ultima vreme.Cand mai visezi ceva si cu mine sa-mi spui,indiferent ca-i bine sau rau.

Michelle te admir pentru felul in care gandesti,imi place ce i-ai spus lui Beatrice.Sunt sigura ca in sufletul tau se naste un pic de speranta si dorinta de a avea un bebe.Astept cu nerabdare ziua in care ne vei spune ca esti pregatita!Si eu te imbratisez cu mare drag!

Nana ma bucur ca marea intalnire cu bebe a decurs foarte bine.Nici nu se putea altfel,iti doresc sa ai in continuaare o sarcina mult mai usoara decat pana acum si sa te bucuri din plin de aceasta minune.

Laura super ca ti s-a pozitivat testul de ovulatie si ai prestat corespunzator! Sa dea Dumnezeu sa vii cu vestea ca ai II liniute si pe testul de sarcina.Iti tin pumnii!

Chantal foarte bine ca te-ai hotarat sa nu te operezi.Doamne ajuta sa dea roade tratamentul!

Jojo ne-ai lasat cu ochii-n soare!
Nu ne spui,esti -dutza sau nu?Sper sa ne dai vestea cea mare!

afibebe felicitari!SA ai o sarcina super usoara si un bebe sanatos si norocos!

Cristina26,Elaa,lidushka,irlandeza,Ileana,Mina va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Michelle, draga mea, uite un de la mine si-ti multumesc din suflet pentru sprijinul tau. Stii, mi s-a spus ca e posibil ca fibromul sa fi aparut si datorita dezechilibrului din organism datorat stresului cauzat de necazul prin care am trecut. Incerc din rasputeri sa lupt si sa nu ma las doborata. Incerc sa nu ma mai gandesc la momentele dureroase, imi aduc aminte cu drag de fetita mea si-mi spun ca sunt datoare sa incerc din nou, poate voi reusi sa-i aduc pe lume un fratior sau o surioara. Poate si problema fibromului m-a trezit un pic si m-a speriat ca nu am oricat timp la dispozitie sa incerc sa am un alt bebe. Din cate am citit e bine sa incerc cat mai curand sa raman gravi ca evoultia in timp a fibromului e clar negativa. Sper sa reusesc sa te incurajez cumva si pe tine si sa incercam amandoua sa avem un bebe mai curand decat ne-am propus. Nu avem nici o garantie ca va fi bine dar macar trebuie sa incercam!

Mergi la inceput

Lidushka multumesc pentru sfat. Iti tin pumnii sa fie bune rezultatele analizelor si sa va puteti apuca cat mai repede de proiectul bebe!
Mirela, sper si eu sa aiba efect tratamentul. Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

nana, , ce mult ma bucur ptr tine, te asteptam cu vestile bune! bravo, mi-au dat lacrimile cind am citit ce ai scris, retraiesc ce am simtit si eu cind mi-am vazut puiutii! te inteleg perfect!of, ce ma bucur, lasa ca trec greturile acusica, cam de la 12s vei vedea ameliorari, si mie mi-a fost tare rau in sarcina asta!cum zicea si medicul meu, asta e semn bun!ca sa pui poza, userul este optimistele, si parola tot aia!

laura, asa e cu visele, dar nu sint sigura ca era baiat bebeul, da mariana are fetita!of si sa nu-ti mai zic ca in noaptea urmatoare visasem unul urit, ....dar sa nu speriu pe nimeni!

andreea, imi pare rau ca ti s=a dereglat, dar bine c-a venit acuma!si mirelush la avut dereglat inainte sa ramina parca, asa ca, ...., in plus erau urmatoarea pe lista, asa ca tre sa ramii odata sa lasi locul la alte fete!am sa-ti zic cind te visez! am sa stau in concediu 1 an cu bebe mic, si sotul meu incepe la ea stagiul, deci ma va inlocui el, o perioada, apoi, dupa stagiu isi cauta un job in domeniu! ti-a spus chantal cine e mariana, e o fata pe care eu o admir f mult(si nu sint singura), are 3 copii, a pierdut si ea o sarcina, si acuma il asteapta pe al patrulea, este f bine informata, si mi-a dat multe sfaturi bune cu placenta cind eram speriata!stie multe chestii, la 5 sarcini iti dai seama, e o fata deosebita!

beatrice, imi pare tare rau ptr pierderea ta!

chantal, sint perfect de acord cu tine referitor la mariana, asa imi zicea ca va naste natural, ii era frica, dar medicii zic ca-i ok!abia astept vesti!a spus ca ne va anunta!vai ce ma bucur de decizia ta, e cea buna, ca nimeni nu ne va putea garanta ca va fi bine, cum nimeni nu ne poate garanta ca in viata asta nu li se va intimpla ceva la puii nostrii dupa ce reusim sa-i avem, atunci abia incepe stresul, si e stresul de o viata, ca nu cumva sa ne moara copii inaintea noastra!tin pumnii sa aibe efect tratamentul ptr fibrom!

afibebe, felicitari ptr sarcina, sarcina usoara, sanatate multa, merci ca ne-ai impartasit experienta ta! eu, am ramas f repede gravi de fiecare data, problema a fost ca am pierdut-o pe a doua la 12s!

michelle, si eu te pup tare, asa e cu sefii astia!abia astept sa aplici sfaturile bune ce le dai fetelor!

liduska, asa e cu sefii..., fa-ti analizele, macar vor trece mai usor cele 2CM si va apucati din nou de treaba!

telusa, imi pare rau ca treci prin asta, mie nu a mai fost nevoie de analiza hormonului, ca la 12s au vazut ca nu-i bate inima, era mort de cam la 9s zicea medicul!nu l=am eliminat deloc, nu aveam nici un semn, doar ca nu am prea avut greturi mari pe toata sarcina, si eu vad ca am avut asta la celelalte sarcini!, asa ca eu nu am asteptat sa elimin, ca deja era mort de 2 saptamini, m-au vazut 2 medici deci erau sigur, asa ca am facut chiuretaj. tu, nu te grabi pina cind medicii nu sint siguri! iti tin pumnii sa iasa bine, sa nu cunosti ce este durerea unei pierderi de sarcina!

irlandeza, cum mai esti?vrei sa vezi zapada?, azi cu factorul vint am avut -40C, de miine se face mai cald, acusi e martie frate, si noi sintem aici la polul Nord!

mirelush, da, iti spun, sper sa fie tot timpul vesti bune, ca atunci cind eram sigura ca esti gravi!

fetelor n-o sa ghiciti ce am facut eu in weekend! am luat ceva hainute la bebe!nu m-am mai abtinut, desi am mult de la Dominic, dar vroiam sa aibe si ceva nou, ceva al lui!si mi-au cazut cu tronc citeva costumase, si sotul m-a lasat sa le iau! la prima sarcina nu mi se parea mare lucru, incepusem sa cumpar din timp, acuma, mi-a fost tare frica, cind eram gravi cu Dominic unele fete si-au facut poze cu hainele ce le-au luat, si mi se parea aiurea, acuma.....parca si mie-mi vine sa fac poze!, gata, sper ca nu v-am rascolit amintirile, si daca am facut-o imi pare rau!dar sint asa de bucuroasa, ca fiindu-mi prietene vroiam sa impartasesc cu voi! ptr mine inseamna mult, inseamna ca ma gindesc ca-l voi tine sanatos in brate, si ca mi-am mai invins o frica cumparind ceva ptr el!
va pup pe toate!

Flavia 23+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Flavia, ai dreptate ca stresul e si mai mare dupa ce copiii vin pe lume, mai ales dupa cate vedem in fiecare zi, copii care pier din neglijenta medicilor, uneori chiar a parintilor care nu-i supravegheaza indeajuns, altii in accidente, etc. Doamne-fereste, e ingrozitor. Probabil ca ai vazut cu cateva pagini inainte era vorba de un baietel de 12 ani din Arad care a murit de apendicita desi parintii il dusesera la timp la medic, de cand a inceput sa-l doara burtica dar degeaba, incompetentii nostri au zis ca e criza de fiere (auzi ce diagnostic la 12 ani!) si dupa o saptamana a murit de peritonita! Si era si singurul copil!
Ma bucur pentru tine ca ai luat hanute la bebe2. Cred ca e un sentiment minunat, probabil ca deja ti-l imaginezi cum va arata imbracat cu acele hainute. Eu nu am avut curajul sa iau hainute pentru Alexandra din superstitie si cred ca nu voi avea curaj nici pe viitor din cauza celor intamplate. Mi-ar fi placut foarte-foarte mult dar mi-a fost frica si uite ca de ce mi-a fost frica nu am scapat...

Mergi la inceput

Chantal asa ma bucur sa vad ca iti doresti din nou un copilas!Din pacate ai dreptate,nimeni nu ne garanteaza ca va fi bine,dar trebuie sa speram din tot sufletul ca intyr-o zi vom avea un copilas al nostru carruia sa-i daruim toata dragostea de care suntem in stare!Din tot sufletul iti doresc sa ti se implineasca acest vis,ca si celoirlalte fete,desigur!

Flavia ce frumos ca i-ai luat lucrusoare lui bebe...eu nu cred in superstitii de acest gen,eu chiar imi doream sa-i cumpar dinainte dar nu am mai apucat.Imi place foarte mult sa merg prin magazine si imi imaginez ca voi avea un bebe caruia ii voi lua tot ce imi place.
Bineinteles ca-l vei tine sanatos in brate pe bebe si ai sa fii o mamica frumoasa cu 2 baietei la fel de frumosi!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

chantal, da, din pacate am citi de baietel, si chiar povestisem ca si eu era sa mor la 16 ani, pe mine ma suspectau ca sint gravi!si ziceau hai ca acuma poti sa spui ce ai facut ca-i prea tirziu....etc, noroc ca am o mama care are incredere in mine, si m-a dus la al treilea medic!eram deja in peritonita!of, incompetentii, dar sa nu-i lasam sa ne strice fericirea, necazuri se intimpla, ca vrem ca nu vrem, dar sa nu lasam asta sa ne strice, sau ghideze viata!

mirelush, esti asa draguta sa-mi zici asa! abia astept sa ne zici din nou ca esti gravi, si sa ai si tu ptr cine sa iei haine!va veni si ziua aia ai sa vezi!nici eu nu credeam in superstitii, cu Dominic la 5 luni aveam deja carucior, pat, etc! acuma, mi-a fost frica, dar, mi-am invins frica!fie ce-o fi!cred ca bebe seamana cu Dominic, e buzat ca si el si tata-su!cind am ramas gravi cu al doilea si acuma, imi doream sa semene cu Dominic, va voi spune ce si cum!

laura, spor sa aveti!

va pup

Flavia 24+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput