Durerea unei pierderi de sarcina (17)
Raspunsuri - Pagina 22
cristina_ana spune:
Andreea, ce bine ca ti-au venit uratii!!!! Tare nasol cu dereglarile astea!
Multumesc mult pentru urari, acum sa vedem daca si peste trei saptamani ramane tot baietzel!(desi Flavia zice ca e sigur baiat, deci e batuta in cuie treaba ). Eu ieri am exagerat rau de tot cu stresul, dar promit sa ma calmez.In timpul saptamanii e mai bine ca sunt la serviciu si mai am si altele la care sa ma gandesc in afara de bebe.
Referitor la testele de ovluatie, trebuie sa incepi sa le faci din ziua 10 si apoi zilnic, pana ies doua liniute de aceeasi intensitate. Daca una din liniute e mai stearsa inseamna ca testul e negativ. Si dupa ce a iesii pozitiv, inseamna ca in urmatoarele 24 ore are loc ovulatie, deci trebuie sa prestati la greu si in ziua respectiva si in urmatoarea. La mine a functionat de minune!!! Te pup si iti tin pumnii sa iasa bebe luna asta!
Cristina, 15+
POZE
Chantal spune:
Cristina Ana, multumesc de incurajare! Si eu zic ca e mic fibromul si ma bucur sa o mai aud si de la altcineva. Deja esti in sapt 16! Ce trece timpul! O sa ai un baietel! Ce frumos! Stii, eu cred ca indiferent ce este, baietel sau fetita, ai sa te bucuri la fel pentru ca iubesti copiii si pentru ca este puiul tau. Doamne-ajuta sa fie bine! Te .
Flavia, saracuta de tine, asa te urmarestre sefa asta a ta! Nasol! Eu nu prea scriu de la servici sa nu ma vada colegii, nici nu prea intru pentru ca vesnic vine cineva sa vada ce fac si trebuie sa micsorez ecranul, ca tine. Atat de curiosi sunt unii... Poate naste Mariana, dupa cum ai visat, oricum deja este mare bebe ei, eu urmaresc de fiecare data cand intru sa vad daca nu a nascut cumva. Tare sunt curioasa daca a reusit sa nasca normal, asa cum i-au zis medicii. Oricum ea este un exemplu pozitiv pentru cele care am fost operate de cezariana si carora ni s-a spus sa nu ramanem mai repede de 1 an jumate- 2 ani! O admir din tot sufletul.
Laura Ioana, merci de lamuriri referitor la operatie. Sper si eu sa se retraga, daca nu, oricum, nu mai vreau sa fac nici o operatie, numai cezariana cand va fi cazul de bebe .
Irlandeza, ce bine ca bhcg creste, asta e semn ca sarcina este in evolutie! Super!
Andreea 16 . Mariana 1976 este fericita mamica a 3 copilasi si in curand il va aduce pe lume pe al patrulea! Este la odiseea de ianuarie-februarie 2007. Pentru mine este un exemplu mai mult decat pozitiv. A ramas gravi la 3 luni de la cezariana si acum are DPN pe 2-3 martie deci a ajuns cu bine la termen.
Beatrice77, ingrozitor! Sa ajungi la termen si sa se intample o asemenea tragedie! Nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare! Stiu ce inseamna sa pierzi un ingeras. Numai timpul si poate un nou bebe vor putea estompa din durere pentru ca de trecut nu va trece niciodata!
afibebe spune:
buna fetelor,
am intrat aici pt a va impartasi experienta mea.
Din aprilie 2006 am tot incercat luna de luna sa-l aducem pe bb in viata noastra.luna de luna cumparam teste de ovulatie pe care le faceam din ziua 10 si pana in ziua in care apareau intens colorate ambele linii.dupa aceea astepam cu sufletul la gura sa vedem rezultatul dar mereu mereu uratii isi faceau aparitia.nu am luat niciodata anticonceptionale, mi-am facut analizele si totul era ok.e drept pe sotul nu l-am dus la analize.
ei bine vine 14 sept cu uratii , pe 29 ovulatia deci munca la greu.
ei bine astptem 13, 14, ...26 oct si uratii nu mai vin.am facut vreo 8 teste de sarcina si toate negative.asa ca am hotarat sa mergem la medic.Diagnosticul: DEREGLARE.
I-am spus cat de mult ne dorim un copil si mi-a prescris o reteta cu duphastone din ziua 16-25 a ciclului menstrual si zilnic cate o pastila de VITAMINA E atat eu cat si sotul 20 de zile pe luna.
am ajuns acasa si ne-am pus pe tratament.dupa 4 zile au venit uratii.
am uitat sa va spun ceva ft important.DOCTORITA MI-A SPUS CA IN MOMENTUL IN CARE IMI APAR CELE 2 LINIUTE TREBE SA NE PUNEM PE TREABA.DAR E NECESAR CA 3 ZILE INAINTEA OVULATIEI SA NU FI AVUT CONTACT SEXUAL. ATUNCI CALITATEA SPERMEI E UNA FFFFFT BUNA.
la aparitia celor 2 linii e necesar un singur contact sexual pt ca spermatozoizii traiesc 2-3 zile in uter si e necesar ca la noi orgasmul sa se produca dupa cel al sotului.
Ei bine pe 14 decembrie am avut 2 linii si am prestat ca la carte.
Sincer ne-am distrat nevoie mare si chiar am facut haz de necaz.
Doar ca in dimineata de craciun ne pregateam sa mergem la biserica.cand m-am ridicat din pat am simtit un gust amar si un rau mare la stomac.aveam teste de sarcina de la incercarile celalalte si mai in ras mai in serios am intrat in baie.
Minunea era cu noi.E drept a doua linie nu se vedea clar ca si prima dar se vedea.
A doua zi am facut un test din nou si a fost la fel iar pe 28 dec a doua liniuta a fost tare aratoasa.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea.incercati si voi cu duphastone si vitamina e nu fac nici un rau.duphastonul e defapt Progesteron.
va tin pumnii si ma rog ca toate sa ajungeti pe urmele noastre: AVEM 11 SAP SI 5 ZILE.
AFIBEBE
11+
Chantal spune:
Felicitari pentru sarcina, afibebe. Vezi, si mie mi s-a recomandat Duphaston inainte de a ramnane , desi nu aveam nici un fel de analize facute care sa indice vreo insuficienta hormonala, mi l-a prescris o endocrinoloaga numai asa, de amorul artei, dar nu l-am luat pentru ca am ciclu neregulat si daca cumva iei Duphastoonul inainte de a ovula, inhibi ovulatia si faci mai mult rau decat bine cu el. Si mie mi s-a zis sa iau din ziua 16 pana in ziua 25, cred ca perioada asta e un stereotip, dar ei habar nu au cand ovulezi tu, daca se intampla sa ai ovulatia tarzie... Adio bebe luna aia. Trebuia sa spuna ca se ia dupa ovulatie, dar, ma rog... Tu ai avut norocul sa ai ovulatia inainte de ziua 16. Plus ca am citit de riscul de a te trezi cu ceva sechele de la el (mustata, pilozitate excesiva, dereglari hormonale, etc..) asa ca mai bine nu. Oricum, ma bucur ca pe tine te-a ajutat.
Michelle81 spune:
BEATRICE77-imi pare ff rau pentru ceea ce ti s-a intamplat.Durerea e de nedescris.eu am pierdut-o pe fetita nostra iubita Katharina in luna sasea si durerea si golul ce ni l-a lasat sunt de nedescris!Eu sufar si plang si acum si ma doare cand ma gandesc ca acum ar fi trebuit sa fie in bratele mele si nu sub pamantul rece!!!!Dar nu pot face nimik sa o aduc inapoi.Ma rog al Dumnezeu sa stie cat de mult am iubit-o si cat de mult o iubim si acum si toata viata.Cat de mult neam dorit-o si cat de mult am luptat pt ea......nu stiu de ce ne este data o asemenea durere,nu stiu...Iti doresc multa putere sa treci peste ceea ce ti s-a intamplat!Noi suntem alaturi de tine,chiar daca nu te cunoastem totusi avem ceva in comun:durerea provocata de pierderea unei comori a sufletului nostru!Nu stiu as vrea sa te incurajez dar nu-mi gasesc cuvintele,poate ca nici nu exista cuvinte pentru a incuraja pe cineva care a trecut prin asa ceva...totusi te rog fii tare si chiar daca acum creui ca nimik nu mai conteaza eu te rog mult sa ai grija mare de tine si mai ales sa ai grija ca deprimarea sa nu puna stapanire pe tine.TREBUIE sa ai grija de sanatatea ta pentru ca sa poti fii MAMICA la un moment dat..un copilas te asteapta asta cu siguranta!
Chantal-draga de tine..cat de greu trebuie sa-ti fie sa te confrunti si cu aceasta problema(fibrom) pe langa durerea ce este in sufletul tau....sunt aici mereu,oricand ai nevoie de cineva!!!Nu esti singura nu uita asta te rog!!O sa fie bine si la noi...nu poate Dumnezeu sa ne lase cu aceasta durere in suflet fara ca sa ne dea o alta bucurie(un copilas sanatos)la fel de mare!!
Afibebe-FELICITARI pentru sarcina si respect pentru curajul tau!!!Esti un exemplu pentru noi toate!
Andreea16-bata-i focul de urati!!eu tot m-am gandit ca esti gravidutza si ca testele se inseala!Lasa ca va fii data viitoare,pana atunci CAPUL SUS!
Flavia.ciocane in cap merita sefa ta de la noi toate!!Ea nu stie cat bine ne faci cand vorbesti cu noi,cat de nerabdatoare asteptam sa ne povestesti despre sarcina si despre Domninik?Of of...Te pup dulce!
Irlandeza-iti tin pumnii ca totul sa fie bine!!!
Mirela-o imbratisare cu draga inima iti trimit si din tot sufletul!
Cristina26-esti o mamica ff frumoasa si cu suflet mare!!Nu te gandi ca se poate intampla ceva rau!!De data asta VA FII BINE!!!!!!!!Pupici pe burtica la printesa ta si tie pentru ca ai avut puterea ca dupa pierderea ingerasului tau PAUL sa incerci din nou sa-ti umpli sufletul cu bucurie printr-o noua sarcina!De sus din ceruri Paul va avea grija sa nu i se intample nimik rau surioarei lui iubite si mamicutei lui!
Laura-sper ca de data asta sa fie testul pozitiv,de fapt ce sper ca TREBUIE sa fie testul pozitiv de vreme ce prestati atat de des!
Si pentru toate fetele a caror nume nu l-am spus astazi multi multi pupici si ganduri bune!
lidushka spune:
Buna, fetelor!
Nu am mai scris pt ca si eu tot de la slujba va scriu! la sf lui aprilie ne mutam si noi in casuta noastra, si o sa ne bagam netul.
Flavia, asa sunt sefii, chiar dc iti faci treaba, ei tb sa stie ca nu ai alte preocupari in afara de munca. si eu cand intru sefu la mine in birou, inchid netul.. de cate ori nu va scriam in mom ala, si, apoi, o luam de la capat dupa ce pleca (sefu). Testul rubeolei, o sa-l fac negresit, azi tb sa sun pe medicul care m-a chiuretat, sa ma programez..control de rutina.
Beatrice,iti doresc sa treci cat mai usor peste ce ti s-a intamplat. Stiu ca toate cuvintele din lume nu au cum sa iti aline durerea, dar sper sa gasesti in noi, fetele de aici, un sprijin.
Irlandeza, ti9nem pumnii in continuare, te asteptam numai cu vesti bune!!
Laura, Cristna Ana, fetelor, eu nu am folosit niciodata teste de ovulatie..cum e cu ele?se fac ca cele de sarcina? eu am ramas din luna a 2a de incercare, dar am muncit in fiecare zi( seara) in perioada fertila( 9 zile), nu ma ridicam din pat pt o ora, stateam cu perna sub fund ca asa citisem eu ca ajuti ca sa ajunga mai repede la "destinatie".
Chantal, draguta, citesc despre tine, nu stiu ca sa iti zic, decat o umila parere, incearca si alte raspunsuri inainte sa ajungi la cutit.
Ella,Laura, poate ne parasiti luna asta, treceti la mamici??Sa dea Domnu!
Andreea , Michelle, Ileana,Mirela
Sa auzim numai de bine!!
Eu sunt in asteptari cu totul( analiza toxo, reluare activ sexuala) si cel mai multtt de-abia stept sa treaca vreo 2 CM sa ma pun pe treaba, vreau BEBE cat mai repede, si eu si sotul odata ce ne-am facut planuri pt bebe, numai la el visam.
Happiness_4_us spune:
Pupici dulci tuturor!
Am intrat sa va spun cum a fost vineri la intalnirea mult asteptata.
Am ajuns la medic si dupa ce ne-a felicitat pentru sarcina si am discutat cate ceva, m-am asezat pe masa. Aveam un gol in stomac si niste emotii de ma luase cu tremurat, noroc ca era sotul meu langa mine, care ma tinea de mana si era tare nerabdator.
Mi s-a facut o ecografie transvaginala, bebe a aparut imediat, statea cuminte si cu manutza dreapta dusa la obrajor. Doamna dr a tot insistat sa il vada ce face si l-a deranjat atatd e tare ca a inceput sa se miste, sa dea din picioruse si din manutze de mama focului. Foarte emotionant, nici nu pot descrie in cuvinte exact ce am simtit atunci. Este un sentiment unic.
Ne-a spus ca bebe este dezvoltat perfect, ca arata exact de 9 sapt si 4 zile, atat cat aveam si ca este in parametri normali.
Ne-a mai spus ca in sapt 12-13 trebuie facuta o ecografie ultrasound si ne-a dat trimitere in spital, dupa care va trebui sa ne gasim o moasa care sa ma urmareasca pe toata perioada sarcinii. Moasa deja avem, avem un coleeg de servici si bun prieten cu sotzul meu, care are sotia moasa printre cele mai bune de aici, asa ca m-am linistit, o stia si dr si ne-a recomandat-o cu caldura.
M-a mai intrebat daca iau acid folic si i-am zis ca am luat si inainte si iau si acum si a zis ca e perfect si sa iau in continuare pana la 12 saptamani. Nu mi-a prescris si vitamine, mai bine ca si asa dupa ce inghitzeam Pregnacare mi se facea rau instantaneu de cand ramasesem insarcinata.
Am poza cu bebe dar nestiind care e procedura pentru a o adauga la voi in album, i-am trimis un PM Ilenei in care am rugat-o sa ma ajute.
In continuare zac, greturi, lesin,sfarseala si tot tacamul. Dr a zis ca e normal si sa evit pe cat posibil sa iau medicamente mai ales in primul trimestru si numai daca racesc si fac febra pot lua paracetamol. In rest, cand imi e rau, sa ma uit la poza lui bebe si imi trece sigur.
Va pup si va doresc numai bine si va multumesc din suflet ca existati si sunteti alaturi de mine!
Nana, 10+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Michelle81 spune:
NANA-ma bucur atat de mult ca totul a decurs bine la doctor,ca micutul din burtica e sanatos si dezvoltat normal!Ma bucur fff mult!!Imi pare rau ca inca te confrunti cu greturi stiu ce inseamna,si mie mi-a fost fff rau mai mereu dar va trece si la urma urmei merita acesta"sacrificiu'"pentru puiutul din burtica.Sarcina usoara in continuare iti doresc!!
Liduschka-in primul rand felicitari pentru casuta voastra noua!Sper ca analizele sa fie toate bune si apoi sa "uzi"casa cu un test pozitiv!!Iti pumnii!
Happiness_4_us spune:
Michelle ! Iti multumesc din suflet pentru gandurile tale bune! Esti minunata!
Nana, 10+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
jojo_miha spune:
Beatrice77 imi tare rau pt tine si bebelusul tau,eu pe data de 30 octombrie cand am plecat sa nasc am aflat ca scumpul meu bebelus a murit .E groaznic ca trebuie sa trecem prin asa ceva,viata asta nu e deloc dreapta.Daca poti poate ne spui cum s-a intamplat si sa stii ca daca ai vre-o nelamurire ma poti intreba.