Durerea unei pierderi de sarcina (17)
Raspunsuri - Pagina 15
irlandeza spune:
Sper sa fie bine. OFFF si cei de la spital nu raspund. Stau numai intr-un stres.
Noi 2 singurei
Chantal spune:
Michelle , draga de tine, azi e o zi foarte grea pentru tine, din pacate stiu ce inseamna... E cumplit! Eu ma gandesc mereu la date, in fiecare luna, in data de 7 cand s-a nascut fetita mea calculez cate luni ar fi implinit, ma gandesc ce ar fi stiut sa faca deja la varsta asta... Nu sunt cuvinte care sa poata exprima ceea ce simtim. Eu am fost numai la cabinete private, am ajuns la clinica numai daca doctorul de la privat a recomandat sa merg.
Flavia, m-am mai linistit daca tu spui ca la ciclu e mai mare fibromul. Am fost la Tutunaru in noiembrie. El a zis ca nu vede nici un fibrom si chiar daca ar fi, in nici un caz sa nu ma operez dupa ce am o cezariana la activ. Multumesc din suflet pentru suport . Referitor la felurile fibromului, intre submucos si intramural e diferenta de la cer la pamant, nu stiu cum de l-a vazut de 3 ori intramural si a patra oara submucos... Nu stiu ce sa mai cred, cand a vazut bine?! Oricum, si la Bucuresti mi s-a spus ca e intramural, la dr Peltecu. Inclin sa cred ca dr de la Szeged a gresit ultima data cand s-a uitat la eco...
Andreea, am incercat tratament de la Forever si a dat rezultate cat timp l-am luat dar dupa ce l-am intrerupt se pare ca fibromul a inceput sa revina spre dimensiunile initiale (acum, ce-i drept, masuratoarea a fost facuta in timpul CM, posibil ca dimensiunea sa fie influentata de el dupa cum zice si Flavia). Acum incerc altceva, cu tinctura de muguri de zmeur, pulbere de naprasnic, propolis si ceva homeopate, sa vedem... Referitor la intarzierea ta de CM, atat timp cat nu e rosu mai e speranta, poate testele au fost gresite.
Mari am sa incerc la un alt medic la Timisoara luna viitoare, unul renumit, sper sa fie mai priceput. Iti doresc din tot sufletul sa te apropii cat mai mult de termen cu cele 3 minuni ale tale! Ma emotionez de fiecare data cand vad ca ne scrii si esti bine. E un miracol ceea ce ti-e dat sa traiesti!
Mirela multumesc mult! Sper sa fii si tu bine cat mai curand. Doamne-ajuta!
andreea16 spune:
Pup toate fetele, nu ma timp sa scriu acum mai mult, intru mai tarziu.
Irlandeza, la mine sarcina se oprise din evolutie de 2 saptamani si jumatate cand am aflat, la ecografie. Nu aveam nici un simptom, doar greata nu mai era asa intensa, dar eu o puneam pe seama faptului ca urma sa inchei primul trimestru de sarcina. In rest, burta era la fel, sanii mariti... Ma rog pentru tine ca bebe sa fie bine, iti tin pumnii sa ne dai o veste buna.
Andreea
msemcu spune:
Chantal, cum e la tine cu data de 7, asa e la mine cu 19! Dar norocul pe care il am acum ma face sa fiu mai optimista! Chiar ca e o minune ce mi s-a intamplat si sper ca miracolul asta sa tina pana la sfarsit! Mai avem vreo 14 saptamani si ne vom intalni fetele!
Sper ca doctorul din Timisoara sa fie asa priceput si sa-ti poata rezolva problema. Sau poate da rezultate tratamentul naturist pe care il tii acum!
Irlandeza ma gandesc la tine si sper sa fie totul ok! Sa ne tii la curent!
Mari 21+
ladymina77 spune:
Pupici pt fete in special pt Michelle:(,fruntea sus si nu-ti pierde speranta,incearca sa nu te mai gandesti,eu cel putin asa mi-am propus,daca nu raman nici luna asta ,nu mai calculez nimic ,las in voia Domnului totul.Am impresia ca ,cu cat ne gandim mai mult si ne dorim sa fim gravi cu atat se prelungeste perioada de tristete.
Si acum o intrebare pt fetele care stiu treaba cu TB.Eu sunt complet in ceata ,habar n-am cu sa o interpretez,e drept ca e pt prima data cand mi-o iau.Deci Z17 azi:37.1,Z16=36.6,Z15=36.6,Z14=36.6.(toate sunt luate la aceeasi ora dimineata).Daca e relativ constanta asta inseamna ca se apropie rusii?sau?nu ar fi trebuit sa scada dupa ovulatie care dupa umila mea cunostinta ar fi fost pe 11.02.07:).Va rog scoateti-ma din ceata.Multumesc si o noapte plina de iubire va doresc.
mina
irlandeza spune:
Inainte de ovulatie temp. e mai mica decat dupa ovulatie.
Deci, urmareste ca ar trebui sa creasca temp,ca esti abia Z 17. Si scade din nou inainte de urmatorul ciclu.
Noi 2 singurei
ladymina77 spune:
Multumesc pt raspuns irlandeza,tu cum mai esti?mai ai ceva vesti ,sper ca e ok sarcina.Mai vorbim.
mina
irlandeza spune:
Deocamdata sunt la fel, nu stiu daca sarcina e vie sau oprita din evolutie. Important e ca ma simt bine.
Noi 2 singurei
ladymina77 spune:
Dar ti-ai mai facut programare la o alta clinica?sau ce rezultat ti-au dat despre sarcina?Ce ciudati sunt unii medici,nu-i pot intelege dc si-au ales meseria asta:(
mina
irlandeza spune:
Alte clinci cer sa fi pacientul lor de dinainte de a ramane insarcinata.
Iar despre sarcina stiu doar ca are 5 sapt. si samburelul 3 mm, dar e prea mica ca sa stie daca e viabila. Mai merg la eco peste 10 zile.
Noi 2 singurei