Durerea unei pierderi de sarcina (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Este destul de scump, asa e si aici~ spitalul este exagerat de scump. Eu am cerut sa mi se faca un test genetic pentru care nu aveam "risc mare" si a trebuit sa il platesc. Dar pt mine a meritat sa dau 360$ decat sa sau cu spaima.
Eu daca asi fi in locul tau si asi avea 200 Euro asi suna la toate clinicile particulare care au peranetologisti si asi intreba ce sono au si cat de bune sunt. Macar ai stii ce se intampla cu tine. Dr de familei sau de la urgenta nu stiu chiar asa de mult despre sarcini cu probleme. Imi amintesc cand am pierdut eu prima sarcina am fugit la spital la urgenta si am zis ca sunt insarcinata si am durerile astea mari in burta si sangerez mult. Dr mi-a raspuns: "Da, cred ca pierzi sarcina" nu mi-a venit sa cred si cand i-am spus "fa ceva sa nu o pierd, ca doar de aceea am venit aici" el mi-a raspuns "nu avem ce sa iti facem, corpul tau respinge sarcina, probabil pentru faptul ca e o sarcina bolnava". A doua oara cand am pierdut nici macar nu am mai mers la spital, stiam ca nu au ce sa imi faca (eu am pierdut la 6 saptamani de ambele dati).
Apoi cand am spus ca am pierdut 2 sarcini au spus "noi nu ne facem griji decat daca ai pierdut 3 sarcini". Cam asa stau lucrurile si aici.. cred ca e peste tot la fel, sunt oameni si oameni.
Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

17+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, dragele mele Ce dor mi-a fost de vooooi

Sunteti niste dragute ca v-ati facut griji pt mine, dar imi pare rau ca v-am pus pe jar! AM avut probleme cu netu' si am fost in vacanta, deci nu am putut sa intru de pe alt calculator.

Sunt bine, ciclul mi-a durat mult tare, abia azi am scapat de el si ne-am pus pe treaba.

Din ce am citit din urma, am fost shocata de vestea Irlandezei Doamne, doctorii astia incompetenti au invadat tot pamantul!!! Acum eu sper sa fii bine si samburelul sa fie chiar o minune si sa creasca in burtica Sa ne mai tii la curent cu investigatiile.

Va pup pe toate fara nicio exceptie

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irlandeza, uite asa as face cu asa zisii medici si alte epitete, da ma dau afara de pe site.....mama lor! nu e vre-o fata din Irlanda sa-ti recomande pe cineva?adica decit sa dai bani sa mergi in Ro pe drum, oare nu mai bine dai acolo pe un eco performant?se poate?cum sa stai 8 ore in picioare?si eu stiu fete care au stat in pat de la 4 luni si copii sint perfecti sanatosi!imi pare atit de rau ca treci prin asa ceva!daca tipi la ei nu rezolvi nimic?imi aduc aminte cind aici, dupa nastere imi lasasera o bucata de placenta de 1 cm, si la o luna se infectase si ajung la urgente, dupa ce ma tin acolo 9 ore cu un nou nascut pe care-l alaptam in sala aia infecta cu multi bolnavi de la urgenta, dupa 9 ore ma vede si pe mine un ginecolog, care zice trebuie sa te urc la blocul operator ca riscam o septicemie, si-mi zice sper ca n-ai mincat si baut nimic, si-i zic cum sa nu maninc ca stau aici de 9 ore si alaptez un nou nascut.....merge la urgente face scandal ca nu mi-au spus sa nu maninc, si=mi zice miine la 9 esti aici te operez!plec acasa, vin a doua zi, si din nou ma pun sa fac coada aia de 9 ore, si eram in picioare cu copilul la tita, si ma pun sa urlu pe acolo, parca innebunisem, i=am amenintat ca chem televiziunea!vine seful de la urgente, si zice ca sint asteptata la sala de operatii ca ce caut inca jos?si i-am zis ca sa-i intrebe pe incomepentii astia! tipa si tu la ei, poate are efect, amenintai cu presa, si ca nu se ocupa bine de tine ca esti imigranta, le e frica ca de dracu!iti tin pumnii tare, sa se termine cosmarul asta!

cristina26, mare figura esti cu dragonul tau!merci mult de urari, si de aprecierile la adresa mea!tare mult imi place povestea cu cel ce vroia neaparat baiat!poate si la noi iese la anu tot baiat!asa macar am motiv sa mai incerc de al patrulea, chiar la 6 nu voi ajunge ca nu tin neaparat sa am fata!baietii sint tare lipiciosi!

jojo, pai mai este inca speranta!oare de ce ai tensiunea mare?ar trebui sa cauti cauza, nu e de ajuns sa nu mai maninci sarat!

andreea, , imi pare tare rau!ce-o fi cu deraglarea asta.....
?si eu stiam ca la extrauterina iese pozitiv testul!merci mult de tot de felicitari, am fost la un restaurant dar nu ne=a placut!da imi place David, si Darius, acuma sa vad si cu sotul!e bine ca va ginditi deja la nume!f frumos spui ca vei fi mama intr-o zi chiar daca adoptati, e f bine ca si sotul e de acord, sint atitea suflete mici care asteapta sa fie iubite, nu te mai stresa, inca nu aveti anul de cind incercati, si daca ai ramas o data vei mai ramine sigur!ramin eu cu un ovar.....

chantal, da, uite ca marti intru in 23 saptamini!parca ieri aflam ca sint gravi!bine ca te-ai hotarit sa mai ceri pareri inainte sa ajungi la cutite...sanatate multa, vezi si pe la tutunaru poate te ajuta, eu nu-l cunosc cineva zicea ca ar face ceva tratament care da roade!ai grija de tine, si mai ales de moral, ca daca el e la pamint, corpul urmeaza!

mina, imi pare rau ca te-a lovit raceala, paracetamolul e safe in sarcina!

mari, sa-mi povestesti si mie emisiunea aia! bafta la medic!

laura, banuiam eu ca esti undeva la distractie!

mirelush, cum mai esti?

va pup pe toate fetelor, merg la culcare!o saptamina buna sa aveti!

Flavia 22+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irlandeza-imi pare rau,nici nu stiu ce sa mai spun.Poate ca bebele este bine...Iti tin pumnii!Ai incercat sa mergi la un eco privat??Iti doresc multa putere sa faci fata acestui stres la care te supun doctorii.Asteptarea si incertitudinea sunt ingrozitoare,o stiu din propia experienta!te pup draga mea.ai grija de tine!
laura Ioana-bine ai revenit.Sa faci bine sa nu mai lipsesti atat desi acum daca ti-au trecut uratii vei fii cam "ocupata"
Chantal-atat de rau imi pare pentru problemele tale.E bine ca mai consulti si alti medici,alte opinii!Poate exista ceva tratamente naturale sau orice altceva sa nu trebuiasca operatie!
Cristina26-ma bucur ca rezultatele amniocentezei au iesit bune,ai sa ai o fetita sanatoasa,scumpa si frumoasa ca mamica.Ma intrebai ce nume de fete imi plac...Ar fi cateva dar acum sunt cam in pana de inspiratie:Selina,Jennifer,Dennise,Kathrin,Alina,Daria.Daca mai imi vin in minte iti mai spun.ai grija de tine mamicuta frumoasa!Draga frumusica ce varsta ai?Ca arati atat de tanara...
Andreea-mi se pare frumos ca va ganditi deja la nume!Copilasul va veni in curand sunt sigura!
Flavia-ce repede trece timpul,nu mai asa mult si iti vei tine baietelul in brate!Abia astept sa nasti sa ne povestesti cum creste,cum se joaca Dominik cu fratiorul...Ai grija de tine si sa nu te mai imbolnavesti ca te bat!
Mirela-draga mea tu ce mai faci?sper ca esti mai bine!
VA PUP PE TOATE FETELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Michelle sunt binisor,multumesc de intrebare!O sa-mi treaca!Ma bucur ca scrii!
Andreea imi pare rau ca iti ies testele negative desi CM intarzie.Urate rau dereglarile astea,si eu am avut cu o luna inainte sa raman insarcinata,a fost prima data cand s-a intamplat.Nu te mai gandi la prostioare,la extrauterina iese tot pozitiv testul.Nu-ti pierde speranta,sigur ai sa ramai -dutza cand te astepti mai putin.Bafta!
irlandeza te astewptam cu vesti de la medic,poate totusi bebe este la locul lui si este bine.Exista minuni!
Jojo iti tin pumnii sa iti iasa testul pozitiv!Dar tu ai tensiune mare si acum?Inseamna ca la tine nu a fost indusa de sarcina ca la mine.Eu dupa ce am pierdut sarcina am revenit la tensiunea de dinainte,10,11,12/6.Chiar si la sarcina acesta timp de 8 saptamani tot mica a fost.Tind sa cred ca a fost din cauza IR-urilor,am citit ca valoarea crescuta a acestora,in luni mari poate duce la preeclampsie sau chiar la moartea fatului.
Ai grija cu tensiunea,trebuie sa faci tratament cu Dopegyt.
Laura ma bucur ca ai aparut! Ne-a fost dor de tine!
Chantal foarte bine faci ca mai mergi si la alt medic.Ce usor le este sa te opereze din nou.Sigur se va gasi o metoda sa scapi de acest fibrom.Ai grija de tine!
Flavia,Cristina, Mina,Mari,Cristina26,Elaa,Ileana va pe toate!

Eu nu am avut un week-end tocmai placut,am fost la tara ca a murit bunicul sotului meu.
A fost o atmosfera tare incarcata,era si situatia de asa natura,si pe langa toate astea,mai am fost supusa si unor "interogatorii",cand fac un copil ca deja a trecut un an de atunci,bla bla bla...(nu stiu de sarcina asta) Lume curioasa!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Salutare si de la mine!
Va pup pe toate si va urmaresc in continuare.
Mirelush, condoleante ptr bunicul sotului!
Irlandeza, multa bafta cu bebe! Iti tin pumnii sa fie totul bine.

Nana, 9+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nana multumesc!
Ce frumos,esti in saptamana 9...abia astept sa ne spui cum a fost la eco!Iti tin pumnii!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pepsi, prin ce-ai mai trecut si tu, ..... Tarile astea europene se cred cele mai bune, da' nu ne ajung nici la degetul nostru cel mic.
Am vorbit cu o fata din Irlanda si mi-a dat niste indicii, acum ma pun sa sun, numai sa ma poata lua cat mai repede.

Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Nana multumesc!
Ce frumos,esti in saptamana 9...abia astept sa ne spui cum a fost la eco!Iti tin pumnii!

Mirela

Si noi suntem tare nerabdatori. O sa vedem vineri, poate imi fac si poza ca sa o punem aici.
Te pupacesc.

Nana, 9+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mirela ,condoleante!! Viata asta e plina de momente placute dar si neplacute!
Flavia esti o scumpa cum povestesti tu ca te-ai rastit la ei...uite ca in cazul tau le-a servit, a fost ca un stimulent sa-si faca treaba! Din pacate,in multe cazuri tre sa-ti lepezi caracterul ca sa iti poti rezolva o treaba! Indignant!Sa te comporti si sa vorbesti frumos(a se intelege normal) si sa fii luat de prost. Mi s-a intimplat si mie de multe ori sa fiu fortata sa o fac(nu-mi place,ma vad cum situatia in sine ma transforma in alta persoana si nu-mi place deloc!)...numai ca atunci cind e vorba de sanatate prefer sa merg la un particular sa platesc cit tre sa platesc,astept mult mai putin iar serviciul e de calitate.
Chantal unde e inserat fibromul tau si cit e de mare?
Laura inseamna ca te-ai relaxat in vacanta! Ce bine,asa aveti forte proaspete prt proiect!!!
Irlandeza sa ne tii la curent cu vestile!
Cristina26 felicitari pt test si pt gazuta!
Ladymina77 chiar daca s-a prins Paracetamolul nu influenteaza negativ sarcina dar mai bine da-i cu portocale si lamai(pt vit C sa-ti intareasca imunitatea) si ceai de ceapa cu miere de albine!
Pupici!!!

Mergi la inceput