Mamici din Arad...??? (61)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

oo Diana, mersi de lauda Apai nici io n-am stiut sa fac mai multe...nici acum nu prea ma stiu, ma straduiesc...mai un telefon la mami, mai la sora mea si uite asa reusesc sa fac si eu o mancare cap coada noroc cu ele ca altfel toata ziua am manca doar croampe fripte si oua
Nasol ca ti s-a stricat laptopu. Cum stai cu cura??

Ieri m-am indurat si i-am facut cateva poze la Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Multumim de urarile pentru masina, la prima intalnire "o ud".

Clau, pana la urma am mers la Gemi, dar n-am stat ca era mare aglomeratie, era ziua unui copil si erau o gramada de copii, harababura cat incape si fum de tigara de abia respirai.
Am vrut sa mergem la Mc, dar am mers la niste prieteni la care nu fusesem demult, chiar s-au bucurat.
Dupa jumate de ora la ei am observat ca Adelina e ragusita, cand am plecat de acasa nu avea nimic. La ei era foarte cald, nu stiu sa fie asta motivul...schimbarea brusca a temperaturii sau fumul de la Gemi, dar acolo n-am stat nici 5 minute...habar n-am, dar sunt ingrijorata putin, sa vad cum e la dimineata.

Flavia si Gabi se chefuiesc acum.
Cum v-ati descurcat pana la urma cu laptele?

Ada, la Teba am fost saptamana trecuta si nu aveau nimic interesant,batea vantul pe-acolo.

Ildi, ce ati cumparat interesant din Ungaria?

Maria, ar fi fain sa veniti si voi la intalnire.

Ioana, ce mai faci, a venit Ovi din delegatie? Te asteptam pe aici cu norma intreaga, nu doar asa telegrafic.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Alina si n-ati venit la noi?? Ati fost la 2 pasi de mine. No asta nu ti-o iert
Serios, era fum de tigara? noi mergem aproape saptamanal acolo dar niciodata n-a fost fum, e adevarat ca de obicei mergem dimineata si probabil de aia nu e fum.
sa sti ca m-am uitat de multe ori pe balcon spre parcarea de la Gemi sa va vad masina si n-am vazut-o...m-am gandit c an-ati mai mers.
Oricum mersi de invitatie

Mergi la inceput

Diana, bine ca a papat Timeea orezul, la Adelina vad ca-i place asta, dar si cerealele de la milupa. Ea azi a mancat mai bine pireul de legume, cam 100 g, ceea ce mie mi se pare multtttt, mi se pare mult o portie 140-150 g la un bb de 5-6 luni asa cum mi-a zis dr, chiar vorbeam si cu Gabi de chestia asta.

Clau, las' ca nici eu n-am facut mancare decat dupa ce m-am maritat, eh, nevoia te invata. Sincer, nu-mi place deloc sa fac mancare decat atunci cand am retete noi care le fac prima data.
Fug sa vad pozele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

No vad ca scriem tot in acelasi timp.
De la tine din balcon de vede in parcarea de la Gemi? M-am uitat si eu la blocuri, dar nu stiam in care stai. Ei, nu venim noi asa anuntati cu 5 minute inainte, venim programati.
Da, era fum de tigara groaznic si ffff multi copiii si parinti, la locul de joaca era o harababura...

Mergi la inceput

Clau, vazut pozele, ce freza super avea Raul in prima poza, dar ASTA e mortala, le intrece pe toate.

Mergi la inceput

Da din balconul de la bucatarie se vede direct in parcare. Eu stau chiar in ala vis a vis de cladirea de la Gemi, sau mai exact primu de la podul din Subcetate (oare podu asta are vreo denumire?? )

Mergi la inceput

Aia si mie mi-o place si drept urmare vineri am scos-o la imprimanta si acum e in rama Am descoperit ca daca le scoti la o imprimanta buna si le pui in rama nici nu se vede diferenta daca e scoasa pe foaie speciala la foto sau nu
Poza aia e facuta la Gabi cu ochelarii lu Tudor

oare fetele cum se distreaza la nunta??

Deschid subiect nou, bine??

Mergi la inceput

SUBIECT NOU

Mergi la inceput