Mamici din Arad...??? (61)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ildi da nu stiu adresa ta de mal ca atunci cand ai scris nu m-am uitat asa ca stai sa o caut si trimit.

Miha, la microunde cat timp sa tin laptele? Si in apa, asa cum intreba si Gabi, cam cat dureaza sa stiu sa-i spun la maicamea.

Clau, eu le trimit cu programul Picasa (asta am furat de la Ioana) si nu stiu cum ajung. Le trimit asa ca sunt multe si altfel nu stiu sa trimit asa multe.
Ziceai ceva de Steaua cumva sau mi s-a parut?

Noi am fost la un chef acuma seara, da nu am stat asa mult ca Bogdi a fost la matusa mea si a trebuit sa merg sa-l iau asa ca acum suntem deja acasa.

Alina, sa o stapaniti sanatosi si km multi fara accidente.

Va ziceam de Leonadro, prin Alina, pai sunt cizme la 35 45 50 de lei. Nu toate sunt piele, da si 50 lei pt cizme sau ghete de piele mi se pare putin. Ghete de munte la 35 de lei, numai ca din piele intoarsa. Si la papucii barbatesti sunt reduceri. Sunt preturi reduse si la pantofi, nu numai la produsele de iarna.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ildi, acum se trimit pozele.

Ada, venim la vara cum sa nu, mai ales cand zici de inghetata crezi ca putem refuza???

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Waw Alina, ati si luat masina. Felicitari. S-o stapaniti sanatosi.

Trebuie sa va dau exemplu la nehotaratu de sot al meu.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumim pentru felicitari!

Flavia, eu n-am mai ajuns azi pe la Leonardo ca am stat mai mult la targ si apoi a trebuit sa meregem dupa Dragos la gradinita.

Miha, noi ne hotaram foarte repede cand vrem sa cumparam ceva(amandoi).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina felicitari pentru masina sa o stapaniti sanatosi si fara incidente. Ce repede s-au miscat oamenii.
am fost si eu la targ. i-am cumparat la Ioana un sarafan H&M cu 45lei si la Tudor o pereche de pantaloni cu 49. Nu am luat mai multe ca am avut buget de austeritate.
Miha, am incercat(adica soacra-mea) ieri sa-i dau laptic de la time la Ioana dar nu a baut nici un strop.
ce vreme naspa...
Am fost la coafor dar nu imi place cum mi-afacut parul... asa ca mi-am bagat eu degetele...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Gabi si Flavia, distractie placuta la nunta! Cu piticii sunteti mai linistite acum ca aveti laptic?
Alina, sa stapaniti sanatosi masinuta si fara evenimente!
Ada, eu n-am fost la nici o intalnire a fetelor, urma sa merg pe 18 ianuarie la Ioana, dar exact in ziua aia am nascut. Acum nu merg pt ca e bebelina cam micuta, dar cum se face mai mare o sa apar si eu, daca ma primiti.
Ioana, spuneai ca te simiti rau....esti mai bine acum?

Reduceri la Leonardo? Hmmm....stiti ca mi s-a marit piciorul de la nastere? Nu mai incap in nici un pantof, de la 37 am 38 acum cred....
Maine Mara face o luna, asa ca astazi fac primul tort dobos din viata mea (de fapt am facut alaltaieri unul de proba, iar azi fac unul mai mare). Acum coc pe foi. Primul tortulet pt broscuta noastra.

Ahh, era sa uit: noaptea ii dau completare, Similac cu fier. Dar numai noaptea. In timpul zilei papa lapte de mama, dar incepe sa faca mofturi la san, cred ca s-a obisnuit cu biberonul, ii vine mai repede. Asa ca o tin la san cat pot de mult, iar in rest ma mulg, ca sa pape si restul de lapte.

Va pupam pe toate si abia asteptam sa ne cunoastem!

Maria si Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Gabi, imi pae rau. Se poate intampla mai ales daca nu a mai primit lapte din biberon pana acum. Sa nu va ganditi ca al meu accepta din prima biberonul. Abia la a 3 -4 -a incercare se hotaraste sa bea de acolo. Pentru Matia se pare ca alternativa rabdarii de foame nu e o solutie acceptabila. poate sa aiba si alt gust decat laptele tau si sa nu-i placa pur si simplu.

Maria de ce-i dai noaptea lapte praf?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

salut! Am fost si eu la targ azi...dar mi-am luat doar un sutien si doua portofele din piele(inca nu-s sigura ca-i piele "de chiar"), unul mie si unul barbatului din dotare. Am mai luat ceva pullover cadou unei prietene ca ma duc marti la ziua ei. Destul de multe lucruri pe acolo, dar eu deocamdata haine nu-mi mai cumpar, pana nu slabesc klumea.
La bazin iar nu m-am dus(bine ca am abonament!!!), nici ieri n-am mai avut chef! Asta e, m-oi duce eu si p-acolo. Copilashi imi dorm, mancarea e facuta, asa ca mai bantui pe aici.

iulia cu vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Maria_rubi !Nu ma simt rau in sensul de bolnava ci n-am nici un chef de nimic.....o fi astenie de primavara.......o sa-mi treaca....

Alinush sa stapaniti sanatosi masina si sa nu aveti evenimente neplacute cu ea si nici un fel de alte necazuri!

pe toate!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Miha, ii dau lapte praf pentru ca daca o pun la san se enerveaza ca nu am lapte destul si pt ca e adormita si nu are chef sa traga. Oricum, e bine ca nu-mi face colici de la el si nici nu e constipata. Nu stiu cum sa fac sa fie mai bine...

Maria si Mara

POZE

Mergi la inceput