Mamici din Arad...??? (61)
Raspunsuri - Pagina 25
flavia ramona spune:
V-am trimis pozele la toate. sper ca le-am trimis in adresele bune de mail. Miha, adresa ta care e sa ti le trimit daca vrei ca-s multe si nu ma mai pun sa le pun pe net.
Noi ne-am simtit bine. Bogdi a fost obosit asa ca doarme deja de vreo juma de ora. Profit si eu si merg la somn ca si eu sunt obosita.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
gabitzica spune:
Nu am avut mult de strans si a mers repede ca m-a ajutat si Cipri.
Si nu am avut de spalat vase
.
Acum incarc si eu pozele , le pun pe ftp si le poate descarca cine vrea.
A fosr super , copiii au fost cuminti( zic eu). Tudor m-a intrebat cand mai vin copiii la noi![]()
Mihaela mii de multumuri pentru laptic.
Poze
alinamoro spune:
Flavia, am primit pozele pe mail.
Gabi, acum le descarc si ale tale.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Claudelu spune:
Neata!
Chiar ca a fost super aseara! Ne-am simtit bine cu totii! Gabi multumim de gazduire 
Dupa cum am spus data viitoare va astept la mine ![]()
Flavia 

![]()
Abia astept sa vad pozele de la tine!
Ada, ma bucur ca te-am cunoscut! Iulia e o mare figura 
Alina, zici ca Adelina nu ti-a zis daca i-a placut?? 
Acum descarc pozele de la Gabi, abia astept sa le vad.
X-ray spune:
acum dau jos pozele!ma bucur ca v-ati simtit bine si ca mi-ati trimis si mie pozele.am papat si eu pizza aseara cu gandul la voi.
ioana am vazut acum si pozele de la tine,fff frumos apartamentul! sa=l stapaniti sanatosi!
alina
17+ de sarcina cu o
la purtator...
gabitzica spune:
'neata!
Ma bucur ca v-ati simti bine la fel si noi!
Ioana a fost tare cumintica, nici nu i-a trebuit suzeta aseara. Acum e treaza si nu zice nimic, se joaca linistita si e fara suzeta.
Clau, Tudor m-a inebunit aseara cu clownul de la tine. nu stiu ce e asa fascinat de jucariile de bebelusi. A luat un tablouas de pe perete si a pus jucaria in cui
Poze
ILDI25 spune:
Buna dimineata
Am descarcat si eu pozele ,mi-a facut placere sa va cunosc ,m-am simtit bine exceptand faptul ca David a fost cam marait.Cum am ajuns acasa ,i-am dat portia de laptic si a adormit dar s-a trezit pe la 2 ,cred ca-l chinuie iar vreun dintzishor ca de vreo saptamana doarme cam prost.
Flavia eu n-am primit mail cu pozele.
Claudelu spune:
Gabi, ma bucur ca ii place jucarioara lu Tudor
Ma crezi ca si mie mi-a placut-o? ai vazut ca daca-i apesi pe nas canta??
Acum am vorbit cu Raul si m-a intrebat ce fac copiii ![]()
gabitzica spune:
quote:
Gabi, ma bucur ca ii place jucarioara lu Tudor Ma crezi ca si mie mi-a placut-o? ai vazut ca daca-i apesi pe nas canta??
Io n-amvazut dar a vazut Tudor
( am o scuza ca e nou si nu prea am avut de-a face cu el). Tudor nu le lasa mult sa mearga pe astea ce fac galagie multa, zice ca se consuma bateriile sau il doare capuIldi,
David e bucatica rupta din tine. si e tare scump asa dolofanel.
Poze