Mamici din Arad...??? (61)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

V-am trimis pozele la toate. sper ca le-am trimis in adresele bune de mail. Miha, adresa ta care e sa ti le trimit daca vrei ca-s multe si nu ma mai pun sa le pun pe net.

Noi ne-am simtit bine. Bogdi a fost obosit asa ca doarme deja de vreo juma de ora. Profit si eu si merg la somn ca si eu sunt obosita.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nu am avut mult de strans si a mers repede ca m-a ajutat si Cipri.
Si nu am avut de spalat vase.
Acum incarc si eu pozele , le pun pe ftp si le poate descarca cine vrea.
A fosr super , copiii au fost cuminti( zic eu). Tudor m-a intrebat cand mai vin copiii la noi
Mihaela mii de multumuri pentru laptic.

Poze

Mergi la inceput

De aici puteti descarca pozele.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, am primit pozele pe mail.

Gabi, acum le descarc si ale tale.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

Chiar ca a fost super aseara! Ne-am simtit bine cu totii! Gabi multumim de gazduire
Dupa cum am spus data viitoare va astept la mine

Flavia
Abia astept sa vad pozele de la tine!

Ada, ma bucur ca te-am cunoscut! Iulia e o mare figura

Alina, zici ca Adelina nu ti-a zis daca i-a placut??

Acum descarc pozele de la Gabi, abia astept sa le vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

acum dau jos pozele!ma bucur ca v-ati simtit bine si ca mi-ati trimis si mie pozele.am papat si eu pizza aseara cu gandul la voi.
ioana am vazut acum si pozele de la tine,fff frumos apartamentul! sa=l stapaniti sanatosi!

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

'neata!
Ma bucur ca v-ati simti bine la fel si noi!
Ioana a fost tare cumintica, nici nu i-a trebuit suzeta aseara. Acum e treaza si nu zice nimic, se joaca linistita si e fara suzeta.
Clau, Tudor m-a inebunit aseara cu clownul de la tine. nu stiu ce e asa fascinat de jucariile de bebelusi. A luat un tablouas de pe perete si a pus jucaria in cui

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Buna dimineata

Am descarcat si eu pozele ,mi-a facut placere sa va cunosc ,m-am simtit bine exceptand faptul ca David a fost cam marait.Cum am ajuns acasa ,i-am dat portia de laptic si a adormit dar s-a trezit pe la 2 ,cred ca-l chinuie iar vreun dintzishor ca de vreo saptamana doarme cam prost.

Flavia eu n-am primit mail cu pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, ma bucur ca ii place jucarioara lu Tudor Ma crezi ca si mie mi-a placut-o? ai vazut ca daca-i apesi pe nas canta??

Acum am vorbit cu Raul si m-a intrebat ce fac copiii

Mergi la inceput

quote:
Gabi, ma bucur ca ii place jucarioara lu Tudor Ma crezi ca si mie mi-a placut-o? ai vazut ca daca-i apesi pe nas canta??

Io n-amvazut dar a vazut Tudor N-ai vazut ca ieri i-am intrebat copilu de unde se opreste robotelu( am o scuza ca e nou si nu prea am avut de-a face cu el). Tudor nu le lasa mult sa mearga pe astea ce fac galagie multa, zice ca se consuma bateriile sau il doare capu
Ildi,
David e bucatica rupta din tine. si e tare scump asa dolofanel.

Poze

Mergi la inceput