Mamici din Arad...??? (61)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, am vazut pozele, vad ca se inteleg bine fratiorii.

Flavia, Adelina doarme de la 23, dar eu n-am somn.

Am uitat sa va zic ca azi i-am dat cartof cu dovleac (din borcanel de la hipp), a fost super incantata, asta ia placut cel mai mult pana acum, statea tot cu gurita deschisa si chicotea.
Vreau sa va intreb...pot sa-i dau doar dovleac din asta portocaliu sau si verde (dovlecel)?
Diana, tu cum i-ai dat la Timeea? Parca ziceai ca si ei i-a placut.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, eu te parasesc ca ieri noapte m-am culcat la 2 si deja e tarziu. Am zis ca ma odihnesc zilele astea sa fiu in forma la nunta si uite ca eu stau pe aici.

Noapte buna.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Noapte buna Flavia!

A, am uitat sa va zic ca ne-am hotarat sa cumparam masina de la Oradea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Ei,ce sa fac daca n-am somn? Am descarcat pozele facute in week-end si le-am pus in album.
Le puteti vedea AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza! cum v-ati petrecut ieri?pe mine m-a scos sotul la masa la pranz si binenteles ca iar am ouat o pata.dar a meritat....
clau ieri te-am pomenit.am primit de la sotz un mesaj ce m-a lasat masca.niciodata nu mi-a scis cineva ceva atat de frumos...acum a plecat la bucuresti.defapt e in aeroport deja la tm si cand s-a trezit el nu am mai putut dormi.azi ma gandesc la voi ca va intalniti...daca aud vesti bune de la eco saptamana asta pe urmatoarea nu o mai ratez.
sa aveti o zi buna!

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Noi ieri am petrecut bine. N-am mai avut chef sa mergem la restaurant, numai de groaza aglomeratiei, asa ca ne-am plimbat frumusel pe mal ca doi porumbei Apoi seara ptr ca n-am avut chef sa gatesc ne-am dus la soacra mea sa mancam

Flavia, iar a castigat Dinamo
In principiu venim, ieri de la pranz n-a mai tusit Raul decat fff rar, dar sigur sigur iti spun dupa 10.30 ca el abia pe la ora aia se trezeste si nu-mi permit sa sun mai repede

Ioana, lasa depresiile si hai.

Diana, ma bucur mult ca veniti

Ana pe unde e??

Alina, ma bucur ca te-ai simtit bine

Cristina, pai m-am uitat la meci dar din principiu cnad joaca Dinamo nu ma uit (Flavia )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

,...suc eu vreau COLA. Alina, m-am executat, deja cola e in camara cu dedicatie pentru tine. Am si alune , aporape 1 kg ca l-am insarcinat pe Cipri ieri cu cumparaturile si el nu stie sa cumpere numa cantitati industriale
De baut mai am asa: sprite, 4 cutii diferite de natural, bere fara alcool, cu alcool, si diverse alte alcoale(pentru cine vrea)

quote:
Pe mine ma primesti mai repede putin?, apox. jumate de ora ca doar atunci ma poate duce Calin, are ceva sedinta la Palatul Cultural.

Alina, poti sa vi cand vrei, eu la 16 ma duc dupa Tudor la gradi, dar pe la 16.30 sunt acasa.
De abia astept sa veniti. Tudor e inebunit. ieri cand am fost dupa el la gradi, era inebunit ca vin copiii la el. cand i-am zis ca nu vin pana azi, m-a zapacit sa-i sun pe copii sa vina. Prima reactie duminca cand i-am spus a fost : "da ne amestecam!"
Flavia as mult si des manca Bogdan? Cat i-ai facut portia?
Eu nici de o masa nu reusesc pana sambata da a mea nu manca asa mult.. sper.
Miha daca reusesti un borcanel in plus nu ma supar. Poti sa il lasi la Flavia daca tot ii duci ei. Ofer recompensa
Diana, ti-am vazut puiutii. Si eu am vrut sa iti spun ca Vladut incepe sa semene din ce in ce mai bine cu tine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Ne-am trezit si noi mai repede ca de vre-o saptamana se trezeste Bogdan devreme ca e ud pe haine. Ce naiba sa mai stiu sa fac sa nu iasa pe langa scutec? Eu ce sa fac daca copilul se foieste?

Gabi, cu Alina stai linistita ca la mine cand a venit nu a baut Cola ... poate pt ca ii luasem Light . Nu stiu cat manca Bogdi ca nu am avut cum sa verific, da m-am uitat pe cutia de lapte praf si am vazut ca acolo zice ca la varsta asta ar trebui sa mance cam 180 de ml asa ca atata am pus intr-un bibe.

Respir, spal vase si revin.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Flavia, am sunat acasa si e totul ok. Azi noapte n-a tusit, asa ca venin Cum facem? daca vrei ne intalnim la Lebada!

Gabi, vad ca esti pregatita

Ioanaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Salutare
Alinavazut pozele cu copilasii,sunt frumosi ca de-altfel fiecare copilas si bb toti sunt niste comori pt noi fiecare.
Eu i-am dat lui David si dovleac din ala de placinta si dovlecel,chiar ieri a avut la masa de pranz pireu de legume cu dovlecel,cartof,putin ardei,putin usturoi(asta asa de incercare dar p[utin cam un sfert dintr-un catel)si piept de pui ,a iesit bun bun si cea mai papat David...

Bafta la noua masina sa fie una buna .Chiar acum citisem in ziar ca aloca guvernul iar bani pt inoirea parcului auto ,programul prevede casarea masinilor mai veghi de 12 ani ,cam 16.500 de masini si se poate achizitiona una noua orice model nu doar dacia.

Clau ma bucur ca e mai bine Raul

Mergi la inceput