Mamici din Arad...??? (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ildi, da, ne-am gandit la Logan MCV ca e foarte spatioasa, ia placut la Calin cum merge, dar a probat-o si pe-a lui frate-meu(Zafira) si a fost tare incantat. Intr-adevar ca-i cam scumpa Loganul, dar avantajul e ca-i noua.
Unde pot vedea si eu poze cu David ca n-am vazut de mult si nu ai la semnatura link-ul?

Clau, bine ca ati scapat de Garda!
Sper ca nu stai doar jumate de ora joi!?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Clau n-am stiut c-ati stat pana la 22 la Flavia ,ma gandeam ca stam cam 1-2 ore si de aia am zis ca ai timp. Sa-nteleg ca nu-ti place in Micalaca , ca mai ai un pic si cazi de pe glob?

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Io nu stiu ce are Clau meu de vreo saptamana incoace...e tare romantic...tocmai am tras o boceala la telefon...m-a sunat si mi-a facut o declaratie de dragoste cum n-a facut-o niciodata.
Oare ma inseala??

cred ca te inseala cu fetele de la camera 5
quote:
Cum nu stii???? tztztztztzt Cu Sevilla, la Bucuresti!

D'apoi stiam eu ca o sa joace candva cu Sevilia, dar nu am crezut ca chiar acum

Poze

Mergi la inceput

Ioana, vreau sa vad si eu pozele cu casuta!!!!!!
Trimte-mi daca vrei pe PM link-ul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, daca puneam lenjeria de pat cu Dinamo nu mai stateai tu atat .
La faza cu Clau ai fost mortala.
Intrebai de Ada ... e o fata noua printre noi, din Mandruloc parca, Alina o stie de pe la prietenii lor, nu a intrat decat de cateva ori pe la noi si a spus ca daca ne intalnim sa o sunam, dar cand ati fost la mine nu a raspuns la tel si acum am dat de ea si a spus ca vine. Are 2 copilasi Iulia si Vladut. Cred ca nu am gresit.

Azi noapte eu visam ca mi-a facut al meu sot surpriza de ziua mea si erau multe baloane albe si albastre.

Ildi, voi unde aveti casuta de weekend?

Alina, io nu stiu care e Zafira.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Alina si noi tot Logan avem dar din ala normal nu MCV, am avut si Solenza cand a aparut ,apoi am schimbat pe Logan ca e mai mare ,dar parca Solenza e mai rapida ,iar urmatorul pas va fi un Bmv ,glumesc bineanteles ,sau mai sti daca castig la lotto ,dar cum nu joc ,slabe sanse .Poze cu David http://new.photos.yahoo.com/pityu_ildi/album/576460762387667623

Ildi

Mergi la inceput

Ildi, noi avem Solentza acum , suntem foarte multumiti, merge super.
Merg sa vad pozele.

Flavia, uite www.datacar.com/abonnes/images/opfr1037_vo_687534.jpg" target="_blank">asa e Zafira, chiar asa e si culoare cele pe care am vazut-o la Oradea. Am cautat repede o poza, cu Google gasesti o gramada.

Clau, Ada m-a "gasit" pe mine pe supereva si vazand ca sunt din Arad s-a uitat la pozele mele si a desoperit ca-i stie pe prietenii nostri de la Cicir, ea fiind din Mandruloc, noi nu ne stim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

quote:
Originally posted by alina morostes
Clau, Ada m-a "gasit" pe mine pe supereva si vazand ca sunt din Arad s-a uitat la pozele mele si a desoperit ca-i stie pe prietenii nostri de la Cicir, ea fiind din Mandruloc, noi nu ne stim.

Na, am nimerit eu ce pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

quote:
Io nu stiu ce are Clau meu de vreo saptamana incoace...e tare romantic...tocmai am tras o boceala la telefon...m-a sunat si mi-a facut o declaratie de dragoste cum n-a facut-o niciodata.
Oare ma inseala??

cred ca te inseala cu fetele de la camera 5

Poze

Io cred totusi ca ma inseala cu Neamtiu sau...are el o prietena jos la casierie pe care toata ziua o pomeneste de bine

Flavia, in casa avem o minge de fotbal primita de ziua lu Raul d ela niste prietene si ghici cu ce e?? cu stema Dinamo Adica pardon, era in casa, ca ccc Clau a ascuns-o sau aruncat-o
(cine a adus-o a observat ca e stema dinamovistilor pe ea doar la usa noastra )

Gata, ma duc sa ma relaxez dupa tura asta cu Garda .....aaaaaaaa Alina, inca n-am scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Gabi, am primit adresa.
Mama, ce de Loganuri. Chiar Diana, cit costa Mcv?
Alina, noi avem Opel, dar nu Zafira, dar imi place Zafira. Al nostru e
Astra si e ok.
Clau, mare figura esti. Bine ca ati scapat de garda.
Iar m-am enervat pe astia cu alocatiile, mi-au dat numai pt un copil. M-am saturat sa merg in fiecare luna la ei.
Ce vreme nasoala...
Pupici,
cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput