Mamici din Arad...??? (61)
Raspunsuri - Pagina 13
flavia ramona spune:
Gabi, cred ca te-ai molipsit de bufnitareala
. Am uitat sa-ti spun ca i-am zis la soramea sa-mi ia cereale de care ai zis tu si am o cutie cu fructe si lapte.
Stiu ca tu nu prea astepti cu nerabdare diversificarea, da eu abia astept.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
alinamoro spune:
Flavia, ii mai dau uneori si la 18, cum i foame, ultima masa ii dau san pe la 22-22,30 sau mai repede daca nu papa destul cereale.
Gabi, intri in clubul bufnitelor din Arad? ![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
alinamoro spune:
Am fost pe la Oradea ca ne-a gasit frate-meu o masina la Opel in Oradea si am mers sa vedem ca eram mai aproape de la Tinca, Opel Zafira. E fain, Calin s-a indragostit de-a lui frate-meu (tot Zafira) si vrea sa ne luam si noi asa, in leasing. Cea pe care am vazut-o azi arata tare bine, e din 2004 si e mai ieftina decat una care a vazut-o aici la Opel in Arad(exact din 2004 cu aceleasi dotari), sa vedem...nu ne-am hotarat 100%...zilele urmatoare ne hotaram...![]()
alinamoro spune:
Somn usor Flavia, plec si eu imediat. 
Claudelu spune:
Neata!
Ioana, deja ne parasesti, mergi cu Flavia? ![]()
Maria, nu te stresa prea tare ca poate de aia nu ai lapte suficient 
Flavia, intradevar are Gabi dreptate! Dupa cum ai descris imbracamintea sandalele alea nu merg de nici o culoare! TI-ar trebui o pereche de pantofi 
A vazut vreun medic hematonul lui Bogdi? Am sa-ti spun de ce intreb dar joi cand ne vedem ca e o poveste cam lunga si nu vreau sa te speri degeaba 
Te superi daca mai tin cartea de vizita a medicului si ti-o dau la urmatoarea intalnire sau ai nevoie de ea??
Alina, si mie-mi place Zafira. E tare spatioasa si are si forma faina. La pret e o Zafira (asa de curiozitate)
Spuneti-mi si mie cine e aceasta Ada??
Chiar nu stiu ![]()
Eu vin joi, dar nu pot sta prea mult pentru ca joaca Steaua si Clau a organizat vizionarea meciului la noi. Deci am musafiri, pe care oricum i-am anuntat ca intarzii vreo 30 de minute ![]()
X-ray spune:
'neatza!uite ce am primit si va dau obiect de studiu![]()
http://www.ezoteric.ro/oracol/pastlife/pastlife.html
alina
16+ de sarcina cu o
la purtator...
flavia ramona spune:
Alina.a uite ce mi-a iesit:
Analiza vietii anterioare:
--------------------------------------------------------------------------------
Se pare ca ai fost... barbat in ultima ta incarnare.
Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Turcia in jurul anului 1175.
Profesional, ai fost mestesugar sau mecanic.
--------------------------------------------------------------------------------
Profilul vietii anterioare:
Ti-a placut foarte mult sa calatoresti si sa investighezi. S-ar putea sa fi fost detectiv sau spion. Si in viata aceasta manifesti o mare curiozitate fata de necunoscut.
Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare:
Trebuie sa inveti sa duci la bun sfarsit proiectele incepute. Dezvolta-ti cunostiintele si expansiunea mentala. Gaseste un model bun sau un profesor care te-ar putea ajuta.
Ce zici, acum iti amintesti?

de
poze
flavia ramona spune:
Clau, am spus ca te iau si pe tine, hai nu ma tachina
.
Poti sa mai pastrezi cartea de vizita, nu am nevoie de ea acum.
Hai zi-mi de hemangiom ca nu ma sperii prea tare. Nu l-a vazut nimeni.
Multam si tie de sinceritate. Mie asa nu-mi place cand cineva nu-mi raspunde sincer pt ca crede ca ma supar de aia v-am zis sa fiti sincere. Am pantofi, ii iau pe aia.
de
poze
DianaR spune:
Neatza. Maaama da ce ati mai bufnitarit azi-noapte...
Masa de cereale la inceput i-o dadeam la 6-7 lui Timi acum i-o dau la 9 ptr ca ea se culca tarziu pe la 11-12.
Maria, nu te lasa, si mai ales lasa completarea... Pune bebe des la san, asa stimulezi lactatia nu dandu-i cu biberonul!
Ildi, ma bucur ca ne vedem luni!
Alina, pai daca zici ca o doare burtica ia-o mai incetuc cu diversificatul, da-i cantitati f mici si incet incet daca le suporta mai poti creste. Gandeste-te ca la americani se ajunge la cantitati de 100 ml pe o masa abia la 7-8 luni, nu ca la noi... Or fi stiind ei ce stiu...
Flavia, hemangioamele marea lor majoritate trec de la sine, doar unele necesita tratament. Totusi n-ar fi rau sa-l vada un medic.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica