Mamici din Arad...??? (61)
Raspunsuri - Pagina 10
DianaR spune:
Buna dimineata!
Gabi am vazut pozele, ce faina-i Ioana asa grasunica...
Alina, cum mai merge diversificarea?
Carmen, prima zi la lucru?
Ildi, vii la intalneala?
Gabi, o sa ne trimiti PM cu adresa?
Alina.a ai grija de tine si stai cuminte!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
gabitzica spune:
quote:
Gabi, o sa ne trimiti PM cu adresa?
Sigur ca da, doar ca am asteptat sa vad cine mai vine sa va trimit la toate odata.
Zici ca e grasunica Ioana? Hmm...a pus numa 300g luna asta. si de mai bine de o saptamana cantarul nu se mai misca de la 7300. Tot fac comparatie cu Tudor , desi nu e bine, care la varsta asta avea 8300. Nu stiu ce are, ca nu prea manca. Am incercat sa mulg in sticluta, ca un san il cam refuza sistematic, dar a mancat in scarba.
Ildi nazdravan David al tau. lasa-l sa-si consuje energia ca are de unde. Veniti la intalnire?
Deci..sa fac listuta sa stiu la cine trimit pm.
Flavia, Alina M, Diana, Carmen, Clau, Ioana,Cristina, Ada voi stiu ca veniti sigur.
Celelalte fete???
Poze
pufymic spune:
Gabi am primit PM cu adresa!Multumesc.
Am vazut si pozele. E tare scumpa Ioana si durdulie...!
Sper sa gasesc strada.......o sa iau un taxi ca nu are cine sa ne duca
Eu
DianaR spune:
Am primit PM, multumesc!
Oho, 7300, pai are mai mult decat Timeea acum... Si eu am avut probleme cu ea ca un san mi-l refuza sistematic, dar de cand cu diversificarea manaca ambele tzatze fara comentarii. Noroc ca am tot muls eu pe tzatza aia, ca altfel nu aveau acuma nimic sa-i dau din ea...
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
Melania 14 spune:
am sosit !
Am supravietui cu bine celor 6 ore , dar ma dor gatul si picioarele , mai ales ca am mers pe tocuri.Mel a fost cuminte , terorista, dar cuminte si inca mai doarme.Mie mi-e groaza sa ma intind ca pe cand mi-e mai bine se trezeste.
Gabi am primit PM-ul.Ce faina integrala? de unde? Ovi are regimul fara carbohidrati deci nu e buna nici o faina, ba cea de rapita .Acum ma uit pe poze.
Diana nu are nimic Mel la urechi , doar ca o deranjeaza din cauza mucilor suflati la greu .Nu a mai facut circ si a dormit bine azi noapte, dar ce sa zic ce ORL-ist , nu s-a uitat decat in urechi .In fine...a mai si mormait ceva la sistenta ca la- deranjat pt nimic
Claudia faine pozele cu Ana Maria , a mai crescut si ea .Ce tort bun ati mancat ?
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
gabitzica spune:
quote:
Gabi am primit PM-ul.Ce faina integrala? de unde? Ovi are regimul fara carbohidrati deci nu e buna nici o faina, ba cea de rapita.
Eu am de grau secara si orz si mai erau nu stiu cate feluri pe care le-am luat de la farmacia naturista din Vlaicu. Dar cred ca gasesti si pe Andrei muresanu pe colt cu REVOLUTIEI la magaziul naturist. Daca nu gasesti sa imi zici ca o sa merg intr-o zi cand ies la plimbare sa intreb de rapita aici in valcu. Si ce manca bietul ovi?! Numa carne legume si fructe? Nu a slabit?
Poze
flavia ramona spune:
Am mai scris o data si mi s-a blocat calculiciul.
Carmen, felicitari ca ai trecut prima saptamana cu brio.
Ioana, te duc eu daca vrei ca oricum merg cu masina. mai ai nr ala de RDS? Ne auzim la tel.
Alina, ai ramas la Bihor?
Alina.a, lasa ca ne vedem alta data, tu stai cumintzica in pat ca altfel primesti bataie.
Ildi, chiar, vii la intalneala?
Eu sunt foarte obosita ca am dormit nasol noptile astea si nu pentru ca nu a dormit Bogdi ci pt ca am cam avut insomnii.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
maria_rubi spune:
Nici nu stiu de unde sa incep, am atatea in cap...
Cred ca bebelina mea nu se mai satura, asa ca pediatra mi-a zis sa-i dau in completare Similac cu fier, dar eu as fii preferat Nan 1 sau Milupa. Am cumparat Similac daca asa a zis madam.
Voi cand faceti baita la pitici? La 8 seara e devreme?
Am vazut ca puneti iar de-o intalneala...fain...noi stam in casa inca. Sambata am iesit pt prima data la plimbare pt o ora, iar de atunci numai la geam ca a fost vremea nasoala.
Pana una alta sunt super stresata si ma pufneste plansul in fiecare seara, dar va povestesc de ce altadata ca acum nu ma simt in stare.
Ioana, esti multumita de cum a lucrat si cum te-a taxat Trif? Felicitari pt noua casa!
Pupici!
Maria si Mara
POZE
flavia ramona spune:
Maria, nu te stresa de lapte (usor de zis, greu de facut, stiu). Vezi ca exista anumite perioade numite puseuri de crestere cand bb incepe sa pape mai mult si dureaza putin pana se regleaza secretia lactata la mama. Eu am citit ca sunt cam la 4-6 saptamani, 3 luni si 6 luni. Eu am patit-o la 6 saptamani si o saptamana m-am chinuit. Ii dadeam completare, mai ales seara ca atunci urla mai mult, da mi-am revenit.
Ceaiul de soc, nu la plic, ala varsat, baut cam 4-5 cani pe zi face minuni in lactatie, asta pe incercate. O sa iti spuna si Miha (Somleac). Atunci cand am avut probleme beam si 1,5 litri pe zi.
Eu zic sa incerci daca vrei sa alaptezi in continuare.
Baita eu ii fac la Bogdi cam pe la 10-10:30 seara, dar asta pt ca el de obicei se culca tarziu, da a fost cand i-am facut si ziua, mai ales cand a facut kk pana sub brat .
Ioana, o ducem si pe Clau, cum sa nu?
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
pufymic spune:
Maria_rubi de ce nu se mai satura fata?ca papa mai des?Nu ia in greutate?Eu zic sa continui s-o alaptezi la cerere(dar nu mai des de 1 ora jumate intre supturi) si sa vezi ca in timp isi va regla mesele, si nici nevoie de suplimente de formula nu va mai fi cazul sa-i dai....
De Trif sunt f multumita, preturile sunt ok....iar mobila a iesit super!
Flavia ti-am trimis PM!Nr. e acelasi(de tel. RDS).
...s-a tezit bebelinul mic!
Eu