Mamici de martie-aprilie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Buna dimineata la burtici...

Nickol_f ,bine ai venit printre noi!Sarcina usoara in continuare....si la timpul potrivit nastere usoara!

De mine nu prea am ce sa zic,dorm (inca ) bine,dar daca pana acum ma laudam ca nu am arsuri...cred ca totusi aseara am facut cunostinta cu ele ...dar nu sunt sigura ca au fost arsuri...Spuneti-mi si mie cele care au asa ceva....iti vine inapoi de la ele?Adica senzatie de voma?
Simteam ceva ciudat in gat si am mers la baie si am "ajutat" putin sa dau la rate si dupa aia mi-am revenit cat de cat...Sunt astea vestitele arsuri sau nu ????

Mihaela32+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyonise spune:

Neata tuturor! Uite ca am aparut si eu dupa 2 zile de absenta din cauza unei crize de sinuzita. Mai ce harnice sunteti, am avut de citit nu gluma ca sa ma pun la curent cu noutatile! Vin si eu cu o intrebare> stiti unde se gasesc carucioare tip landou? Mie cele mixte, care se transforma, mi s/au parut ingrozitor de grele si cam nepractice. As lua mai degraba un landou pt primele 6 luni si unul standard dupa aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna
Am fost si eu marti la control (merg la 2 saptamani) si intr-adevar asa cum auzisem nu vine dr meu la nastere naturala daca nu e de garda.El probabil vrea numai operatii si cazuri (sarcini grele sau cu risc).Acum...fie ce-o fi doar nu am sa fac cezariana ca sa nasc cu el nu? Sunt cam suparata din cauza asta dar acum ma rog sa nu nasc ziua ca sunt o groaza de studenti si nu vreau sa se uite toti in meu.Am o verisoara care a nascut acum 2 saptamani si nu i-a dat voie cu camasa ei de noapte, nu a lasat-o sa imbrace bebelusul cu hainele ei de acasa ca cica nu sunt sterile, nu a avut nevoie de vata absolut deloc (cica se duceau sa isi ia vata numai alea care veneau nepregatite de pe la tara si nu aveau bani de tampoane). Cam asta mi-a zis in mare de bagajul de spital, ca eu ii dadusem o lista de 3 pagini cu ce are nevoie.
Mihaela ceea ce ai experimentat tu nu par a fi arsuri.Arsurile sunt atunci cand te arde parca din stomac si pana pe gat, daca aveai arsuri iti dadeai seama crede-ma sunt inconfundabile.

Roxanici daca vrei te rog sa imi schimbi DPN pe 6 martie.(se pare ca m-am inselat cu UM care este 28.05)

Kiss nu fi speriata draga ca trecem noi si peste asta. Sa stii ca m-am uitat marti dupa tine (stiu ca ai fost si tu). Vezi ca ultima data ne face control si nu ecografie.Poate se mira cineva dar dr nostru nu ne-a facut control ginecologic de la inceputul sarcinii (cel putin mie).
Va pup si poate mai intru din cand in cand sa va mai anunt una alta... poate nasc pana data viitoare
La multi ani Suzy!!!Cu intarziere dar iti doresc si eu tot binele din lume si sa te bucuri alaturi de sotul tau de minunea ce va sa vina.

36+

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza ,

dupa o serie de 3 flacoane de Oscillococcinum par sa ma simt mai bine (desi e posibil sa fie si din cauza ceaiului, a lamailor sau a mierii cu care m-am mai tratat intre timp), nu ma mai dor ochii, iar din muschi ma mai dor doar cei de la gat care ar trebui sa imi tina capul sus

Evident ca azi dimineata la 5:30 cand a sunat ceasul si mi-am turnat flaconul sub limba taticul mi-a soptit incetisor: "te-am prins eu ca te trezesti si mananci noaptea... de-aia te-ai facut cat o balena " he he...

Acuma muncesc, nu prea cu spor, si beau apa plata cu lamaie... nu va faceti griji, nu intentionez sa ma fac manechin taman acuma

Arsuri am si eu, dar doar daca mananc chestii acre - de exemplu acuma o patesc cu lamaile...

Eh, va doresc o zi frumoasa, aveti grija de voi si de burtici,

Va ,

Diana 29+ cu ... probabil Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Buna fetelor,

Multumesc pt urarile de bun venit.
Cateva detalii despre mine: ultima menstruatie pe 21.07.2006 iar data probabila a nasterii pe 27.04.2007 insa la fiecare echo pe care am facut-o (inclusiv la 3D) mi s-a spus ca bebitza mea, fetitza o sa am (cel putin asa spun doctorii ) are un avans de cam o saptamana adica e mai maricutza cu toate ca la ultima consultatie la medicul de familie aceasta mi-a spus ca am burta cam mica pentru cat aveam atunci (27 sapt) cu toate ca medicul meu ginecolog nu s-a luat niciodata de marimea burticii mele....
Pana acum sarcina mea a fost una destul de usoara (exceptand greturile si voma matinala din primele luni),merge "ca la carte" cum spune d-nul Dr., si asta doresct tuturor burticilor actuale si in devenire
Eu si sotul meu suntem inca indecisi la numele pe care-l va avea bebina noastra, voi fetelor stiati de la inceput ce nume va avea copilul vostru, sau v-ati hotarat pe parcurs? Prietenii ma intreaba daca nu am avut niciodata un nume preferat.....sincera sa fiu...acum nici un nume nu mi se mai pare potrivit......
De saptamana viitoare o sa intru in concediu prenatal si o sa am mai mult timp liber, sper .
Va pup, pa-pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatza fetele
scuze ca nu am mai scris de cateva zile
de marti sunt in prenatal si am cam dormitat si am umblat cam mult
SCUZATI-MA VA ROG

nu am reusit sa citesc tot ce ati scris

fetele am o BIG problema..... am umblat fara sutien si m-am iritat sub..tzatze, si ma mananca de inebunesc( mai rau ca la raie zic io, desi nu stiu cum e raia)am dat cu spirt si cremna cu care ma ung eu, dar degeaba ASA ca am luat de la farmacie crema mentolata si ma dau intruna dar parca tot nu trece asa cum as vrea eu si tot ma manancauneori.CE SA MAI FAC???
a mai patit careva asa ceva???

va las acuma sa ma duc sa ma dau cu crema ca a inceput sa ma manance, de cate ori vb de chestia asta parca ma mananca mai rau

34 FIX cu bb eduard darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Da Cria dimineatza v-am luat-o inainte insa acum deja m-a cuprins lenea.
Laura cred ca tu ai transpirat si din cauza asta ai mancarimi,mie cel putin asa mi se intampla.
Nickol eu de exemplu am stiut cam la fiecare copil macar unul din nume si pe acela am cautat sa-l potrivesc cu al doilea ca sa nu ma injure cand or fi mari .
Diana multi sa te faci bine repede.Si apropo de complimentul sotului sa stii ca al meu mi-a zis intr-o seara:"chiar daca te-ai facut cat o balena ucigasa,tot cea mai minunata ai ramas" asa ca m-a topit toata .
Lumi lasa ca te descurci tu si fara el,insa mi se pare cam aiurea sa nu vina la nasteri una la mana si doi sa nu-ti faca control ginecologic nici acum cand trebuie sa aprecieze mereu starea colului?!Ahh si in ce priveste studentii eu stiu ca au nevoie de acceptul tau ca sa se uite ....
Mada rozz sanatos sa fie ca de ingrasat il ingrasi tu cand iese afara.Robert a avut 2900gr la nastere, si la gradinitza si la scoala a fost ulterior cel mai mare din grupa sau din clasa,fara sa fie gras.
Raisa lasa mama gandurile negre si revino-ti mai bine gandeste-te la prima clipa cand ai sa-ti dezmierzi minunea,la cum ai sa vrei sa stai sa-l privesti non stop fara sa-ti vina sa crezi ca ai putut zamisli ceva atat de frumos si perfect,la asta trebuie sa te gandesti,ca restul vin si trec.
la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 33+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Acum plec si eu acasa de la serviciu ca tot e vacanta si sunt copii putini.
Azi noapte am dormit in sfarsit bine........ Am gasit solutia: ziua sa ma agit ca de obicei, sa nu dorm mai mult de 1/2 de ora la pranz, dusul sa-l fac dupa ora 22 si sa beau laptic cu miere inainde de culcare. asa ca aseara nu am avut arsuri, m-a luat somnul imeidat si m-am trezit o singura data sa merg la baie. Dimineata eram fresh si am plecat plina de voiosie la serviciu.

MADA_ROZ- si eu am placenta imbatranita (gr. 3 la 32 s). Bebelina avea 2 kg la 32 s deci din ce ai scris tu sunt sanse mari sa nu fie o grasa asa cum imi spusese medicul. Eu una ma bucur. Nu ca nu as fi vrut sa fie grasuta si frumoasa dar mi-e frica de nastere. Nu vreau sa ramana blocata pe acolo, sa o scoata cu forcepsul sau mai stiu eu ce.

LUMI_NAQ- te felicit ca esti asa curajoasa. Bineinteles ca nu tb sa faci cezariana doar ca sa vina doctorul. Lasa ca Dumnezeu e sus si ne va ajuta pe toate.

OANA_LAURA- pentru mancarimi de nesuportat (eu am pe picioare si burta) ma dau cu alcool mentolat si functioneaza pe moment.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Azi la ora 17.00 ma duc la cursurile prenatale de la Filantropia (cam tarziu ce-i drept). Mai vine cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Mamaaaaaaaaaaaaaaaa ce ati mai scris....de ieri dimineata si pina azi...

sa va spun ca acum vreo doua ore bunica ma intreba ce sa mai facem de mincare???? si io i-am raspuns candida musaca.....sa functioneze telepatia....e era gravidutelor care poftesc la musaca????

Acum la raport - ieri am stat la mama pina m-a recuperat sotu` seara, am iesit cu ea pe la piata, la o scurta plimbarica...si uite asa a mai trecut o zi ...eram cam obosita aseara cei drept de am adormit pe canapeea in sufragerie...si a venit sotu si a mutat casatolu` in pat...dupa cum imi zice el....iar la 7:30 eram drepti...m-am dus la baie, i-am facut sandwich...am schimbat trei vorbe si m-am culcat la loc....acu` il astept pe socrelu` ca poate mergem pe la Cora sa ne uitam la cosulete auto...

Am si io o intrebare ca nu mai stiu...cind se intra in prenatal si ce hirtii trebuie facute pentru serviciu????, ca sunt intr-o mare dilema...ca pe 15.02 mi se termina medicalul, si atunci voi fi in sapt.30

Bun venit noilor burtici si multi pupici

Doula - multumim pentru informatii...despre cezariana poti sa ne spui cite ceva????

Va pupicesc pentru moment

roxygeo29+

Mergi la inceput