Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
Rebiana27 spune:
Ce liniste! Pai daca-i asa ma duc si eu sa-mi vad de ale mele. Raportez dureri in partea de jos a burtii, de parca bebe topaie pe col sau pe vezica. Uneori ma sperie senzatiile. Mi-e greu sa stau pe scaun iar in pat nu prea am timp ziua si, oricum nu stiu cat de bine m-as fi simtit ca dimineata ma scol din pat amortita.
Rebiana
31+ 
paxela spune:
suzy
, nastere usoara si bebe sanatos
Alexa
33+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
lilidana spune:
Carmen94,vino repede pana nu se termina
.In doua ore esti la masa
.
"Numai prin dragoste,inima se transforma in imn"
mirandolina spune:
SUZY 78!!!!!!!!
Doula, multumesc mult ca ai venit printre noi, vad ca fetele deja te-au bombardat ![]()
Azi am evadat din nou, am fost la plimbare, incredibil cit de mult iti ridica moralul o plimbare :)
Sunt gata sa nasc, sa vina oricind bebelina, sper doar sa nu mai vina frig si carantine de stiu eu ce gripe si alte boli. O mai fi carantina la Municipal?
Fetelor, incep sa nu mai tin pasul cu voi... Ati calcat acceleratia
si nu mai apuca omul sa citeasca in ritmul asta...
Mirandolina
36+

nickol_f spune:
buna.sunt o graviduta cu dpn pe 27 aprilie...cam tarziu ma inscriu in clubul vostru,dar din pacate,abia acum am acces la net.abia astept sa vb cu voi,sa mi spuneti cum va simtiti.eu merg de la incep sarcinii la dr cioflan si voiam sa va intreb daca vreuna dintre voi merge la el..cam atat pt inceput.
lilidana spune:
Ela,nu prea ai somn?
nici eu n-am dormit azi-noapte din cauza mancarimilor
...de piele
.
lilidana cu
David-Gabriel 32w4d
"Numai prin dragoste,inima se transforma in imn"
Krissy spune:
Bine ati venit noilor membre si sarcina usoara, acum pe ultima suta de metri!
Multumim Doula de sfaturi si participare. "Doulele" sunt f populare in SUA, ma gandeam si eu intr-o vreme sa imi angajez una, dar nu am avut suficient timp pentru research, asa ca ramane pt data viitoare.
Apropos de sfaturile Doulei, aum tot vrut sa va spun si ca am primit de Craciun un set de "ajutor naturist pt nastere", numit " Labor Ease Kit - Natural and organic support for laboring mamas". Setul contine un "ceai de travaliu", un balsam de buze (ca o sa avem buzele f uscate), un ulei de masaj, un CD cu muzica relaxanta si sfaturi de respiratie si o perinita umpluta cu levantica si orez, care se incalzeste la microunde si se pune pe locurile dureroase. De ce va spun de trusa asta? Pentru ca am vrut sa va dau compozitia ceaiului si uleiului de masaj, le puteti face la o adica cu usurinta si le lauda calitatile de tonifiere a uterul, usurare a durerilor si scurtare a travaliului. Eu am impachetat setul deja la bagajul de spital
. Nu ma astept la miracole, dar orice ajutor va fi binevenit, nu?
Asadar, daca credeti ca sunteti interesate:
-"Labor Ease Tea" are in compozitie: frunze de zmeur(Rubus idaeus), seminte de fenicul (Foeniculum vulgarae), roinita/melisa (Melissa officinalis), musetel (Marticaria recutita). Se face ceai dintr-o lingura de amestec la o cana de apa, si se pot bea pana la 6 cani/zi, incepand cu DPN.
-"Labor Ease Massage Oil" :ulei de seminte de struguri (Vitis vinifera), ulei de jojoba (Simmondsia chinesis), ulei de galbenele (Calendula officinalis), ulei de musetel (Marticaria recutita). Cu acest ulei calmant se pot masa spatele, burta, mainile si picioarele in timpul travaliului.
Sa va mai spun si solutia pe care am gasit-o ca sa va anunt ca am plecat la spital sa nasc: l-am invatat pe sotul meu unde sa intre pe forum, folosind userul meu, si sa va dea de stire - cred ca se va descurca. Stie lunile anului pe romaneste, asa ca va nimeri cred pe "martie-aprilie"
. Imi cer insa scuze anticipat ca o sa va scrie in engleza, sper sa nu ofenseze pe nimeni...
Va las cu bine si sper sa ne "auzim" curand din nou. Suneti niste dragute cat de mult scrieti, chiar daca sunt in urma...
Cristina
34+, cu
Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
ralualexandrei spune:
Buna dimineatzaaaa!Haideti la o cafea cu lapte sau la un ceai cu miere si lamaie!Hmmm treaca de la mine ....si o felie de chec.
Eu m-am trezit cu noaptea-n cap ca deh asa-i la tinerete nu mai poate dormi omul de atata iubire.Dupa care (adica dupa iubire) mi s-a facut foame asa ca la ora asta deja am mancat,mi-am baut sucul de portocale si acum descant o gura de cafea.
Astazi implinim 34 saptamani AMR 6 saptamani,il simt pe bebe Edi din ce in ce mai mare si mai puternic,cred ca nu mai are loc in burtica,burta apropo a ajuns la 106cm circumferintza.
Saptamana viitoare mergem la control si sunt taaare curioasa cat a mai luat in greutate.
Nikol bine ai venit tu si celelalte fete proaspat aterizate in clubul nostru
.
la burtici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
33+
album no1 album no2 albumul no3
cria_bv spune:
Neata burtici,
Andra mi-ai luat-o inainte azi, da cand o sa stau in concediu cred ca nu ma mai trezesc eu decat pe la 12.
Nickol bine ai venit si sa ne dai si alte date despre tine data nasterii, ultima menstruatie si ce e bebelul daca stii ca sa te trecem in listuta.
O zi buna fetelor.
Cria
28+ cu