Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 30
roxanici spune:

HAI MONICA
...cred a pinguinii sunt deja pe lume sau aproape, deci nu am pierdut momentul de data asta.
Katink
si sa ne tii la curent.
Gore78, eu am vopsit cu sotul ieri camera lu bebe si sunt la fel de bine mersi azi(cu febra musculara dar...), deci se poate numai ca grija la burtica daca participi si tu la lucraru efectiv
.
Aiia, ai in menu-il din stanga "Mesaje private" mergi acolo si o sa vezi.
roxana
33+
ghibuadina spune:
BUna fetelor,
MONICA ......curaj tare!!!!!!!!!!!ASteptam vesti!!!!!!!!!!!!!!!!!
TZUNA, eu am o prietena care tot asa zicea ca o tineau contractiile ff mult.Lua no-spa.Dc nu sunt dureroase, nu-i nimic, dar pot duce la deschiderea colului.Dar dc mergi mai des la medic o sa ti-l controleze.
AM vazut reportajul.Am plans mai ales la nastere.
BEbelina mea nu stiu ce are acum.Mi s-a bagat pana in suflet, se intinde si face tumbe si simt parca cum imi intinde pielea.Mai am si o vaga senzatie de greata.Cine stie pe ce apasa nebunetica.Dimineata m-a dusrut unde jos, in interior, pbl colul????Mi-a trecut cu no-spa.Abia astept sa merg la
miercuri, sa vedem dc este totul in regula.Sper sa fie, DOAMNE!!!!!
Mai vb.
AStazi am intrat oficial in prenatal.Trebuie sa merg sa-mi iau concediul de la medicul de familie!!!!!
Va pupic pe toate!!!!Si mai usor cu munca, trebuie sa va odihniti inainte de marea intalnire!!!!!!!!!!
adina
32
ALEXIA
Val_ spune:
Fetelor, nu imi vine sa cred ca deja au inceput nasterile in grupul vostru (nostru).
ANA sa iti traiasca bebele, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
MONICA Doamne ajuta sa fie totul OK.

VANI iti ti n pumnii!

Voiam sa va intreb cand se poate lua concediu de maternitate si cum se procedeaza. Eu sunt in 28 de saptamanai acum.
Pupici 
Valentina
28+
mada_rozz spune:
Neata fetelor,va urez o saptamana minunata,fara incidente majore.[pup
MONICA bafta multa si iti tinem pumnii sa mearga totul ca la carte.

[red][VANI/red] iti tinem si tie pumnii...mai ai f putin.
Pupici,
Mada
36+6z
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
Selene spune:
ANAfelicitari pentru Eduard ! Oau, primul nostru
! Ce frumos 
Si acuma sa incepem cu galeria!!!!!!!!!!

Monica , iti tinem pumnii sa fie totul bine !!!!!!
Vani , nici la tine nu a mai ramas mult ...
Ma apuca si pe mine emotiile ... Mai ales dupa ce am vazut documentarul de ieri de pe NG si in plus, in acelasi timp mai era unul despre nastere si pe Discovery. Asa ca am vazut si eu 'live' cum ies bebeii afara, oricat m-am ferit de asta
. Si m-a apucat un pic teama de cum ma voi descurca, dar am incredere ca o sa fie totul bine!
In rest, am cam terminat cu 'trusoul' d-rei, i-am luat si carucior, mai trebuie doar salteaua si vanitza. SI mai am de luat cateva chestii pentru mine, asa ca incet, incet ne pregatim.
Si acum - cine urmeaza la galerie ...... ? 

AMR pana apare martisorul...
ElenaGiulia spune:
Doamne fetelor sant asa de emotionata parcaa nasc eu!!!
Imi vine sa plang![]()

Hai Monica cred ca acum deja ti-ai vazut puisorii,santem alaturi de tine sa le uram bine ati venit pe lume pinguinilor!!!!

Doamne ajuta!!!!
31+
wolf elena
ElenaGiulia spune:
KATINK unde esti da-ne vesti ce se intampla cu Monica sant toti trei bine?
wolf elena