Celulita: a scapat cineva de ea?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mai multe informatii despre www.doctor.info.ro/html/celulita.html" target="_blank">celulita

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Vezi inca o data mesajul . ;)

Pe cea de pe pcioare am "dobandit-o" dupa vreo 2 luni de mancat zilnic la pranz doar cartofi prajiti cu ceascaval si telemea si vreun an doar de Cola , fara apa sau alte sucuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

quote:
Originally posted by mama_lui_alex

Dar ce-i deja primavara..?? Mai avem 2 luni de ascuns "celulitele"

Pupici

Eu locuiesc in Noua Zeelanda, deci la noi e vara acum

Culmea e ca eu am fost intr-o negare continuua, n-am avut celulita vizibila si credeam ca nici n-o sa fac...nu aveam fluctuatii de greutate.
DAR, la prima sarcina m-am ingrasat 28 de kg, dupa care am slabit in timp, nu brusc. Totusi, celulita nu era vizibila. Dupa a 2-a sarcina in schimb observ ca a aparut, nu pe fund ci pe coapse...

De sauna ce ziceti? SI care din ele are mai mult efect in ce priveste celulita?

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Ma bucur sa aflu ca totusi se poate scapa de ea !!
Mi-a mai venit inima la loc, fetelor !

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

marimar nu trebuie sa te ingrasi ca sa faci celulita. Eu n-am fost vreodata grasa sau cu kg. in plus (deloc) , dar am facut , si prietena de care spuneam mai sus , la fel , cred ca a avut maxim 50 de kg. si are celulita din clasa a 9-a de la mancat aiurea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita9 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. O sa astept pana dupa ce nasc...parma mai am ceva sperante daca voi spuneti ca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Stiti ce ma enerveaza pe mine? Probabil 90% din femei au celulita, nu stiu care e procentul, dar cineva in moda a decis ca nu e estetic. Sper ca odata in istorie barbatii vor fi nevoiti sa isi smulta parul de pe corp, sa se cremuiasca, sa faca sport ca sa slabeasca ca altfel nu ii ia nimeni si sa stea acasa asteptandu-te in dantelute cu cina romantica si lumanarile aprinse.

Acuma la subiect, eu stiu ca nu. Ca celulita e o problema de profunzime, de cum se structureaza celulele grase si ca atunci cand pare ca ai scapat de ea e o imbunatatire in straturile superficiale si cum te lasi de sport, dieta, apa se agreaveaza la loc. Nu vreau sa descureajez pe nimeni, ideea e ca trebuie sa astepti rezultate realiste. Si evident conteaza foarte mult partea genetica.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Clover, bine spus.

Iar celor care nu au "celulita pe fund, doar pe coapse", am sa o spun intr-un limbaj pur romanesc si recent auzit aici pe forum MACAIE.

Sa va vad dupa o sarcina doua, tot asa trase prin inel si fara celulita pe fund.

Stiu ca am fost rautacioasa dar nu pot sa ma abtin !
Si "dati cu rosii" daca vreti!

poze si iar poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sunteti fericite ca v-ati captusit cu celulita de abia dupa sarcina! eu sunt fericita posesoare de asa cava de al 17 anu, desi am 1,70 inaltime si pe atunci vreo 55 de kg!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ma bag si eu. Sunt de acord cu cele care au spus ca nu exista femeie fara celulita. Toate au.. din pacate. Oricat de slabe ar fi si oricat de mult sport ar face. Diferenta e in cat de multa sau putina e si cat de tare se vede.
Eu fac sport la greu, si aerobic si la sala de forta, ma duc si la masaj, stau si la sauna, am facut si electrostimulare o perioada ... tot degeaba. Am perioade cand e mai evidenta, ca acum de exemplu cand m-am ingrasat un pic si am facut si un tratament hormonal. Si perioade cand s-a vazut mai putin, dar tot era acolo.
M-am mai uitat si eu prin jurul meu, mai ales la sala. Sunt fete care fac o groaza de sport, chiar si trainerii de la sala, care tot au celulita.
Parerea mea este ca se poate interveni, sa o faci sa fie mai putin vizibila, prin regim alimentar echilibrat, sport si masaj. Dar de disparut total nu prea cred.

Mergi la inceput