Celulita: a scapat cineva de ea?

Celulita: a scapat cineva de ea? | Autor: marimar

Link direct la acest mesaj

Fetelor,

Celulita asta ma omoara, mai ales ca la noi e vara acum si se merge la plaja...., costum de baie, fustite scurte....
N-am avut pina dupa al 2-lea copil sau cel putin nu era evidenta...de cind am reinceput serviciul si stau numai cu fundul pe scaun 8 ore...e jaleeee !!

Stiu ca o combinatie de regim sanatos, multa apa si exercitii, plus creme adecvate reduce celulita. Nu spun ca eu fac asa ceva dar totusi, E CINEVA CARE A SCAPAT DE CELULITA ?

Sau, ce fel de creme vi se par fff bune in combaterea celulitei?

HELP !

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Nu cremele...sunt de ajutor ..cat masajul, ..dieta:)) si apa..apa..apa...sa mai zic si de exerciti??

Eu nu mai folosesc creme anticelulitice..sunt mult prea scumpe..asa ca am trecut la un lapte de corp pe care-l folosesc in mod curent si masaj..mult..plus 1 data/sapt..impachetari la salon..

AM mai citit pe aici despre diverse tipuri de creme (nu neg...am folosit si eu pana m-am dumirit ce-i cu ele), asa ca daca dai o cautare gasesti o groaza de creme..Dar revin la primul paragraf..

Dar ce-i deja primavara..?? Mai avem 2 luni de ascuns "celulitele"

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

O prietena de-a mea s-a ingrasat f. mult si avea o celulita cred ca de 7 cm pe ea . Pur si simplu era ca un munte de celulita. A mers la sala , alergat pe banda jumate de ora - o ora , apa , fructe multe la orice ora, chiar si noaptea , fara dulciuri , carne de pui , pete , iaurturi , apa de izvor multa.
A ajuns la 51 de kg , fara celulita.
;)

Si masajul ajuta enorm , mai ales vacuum-ul , electro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita9 spune:

Are cineva idee daca electo & vacuum pot fi folosite cat timp esti gravida? Multumesc

Ca sa raspund si la subiect eu am incercat creme, geluri, gimnastica (mai putin). Nu pot fara dulciuri deloc ca ma deprim .
NICI un rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu am scapat de celulita . Am slabit 10 kg si s-a dus. Nu aveam inainte sa ma ingras si nu am nici acum. Am facut multa miscare, si fac in continuare, alerg zilnic. Daca esti mai plinuta exista speranta dar am vazut celulita pe niste fete slabe si aia chiar nu stiu cum se trateaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

desi sunt slaba, am celulita. scapasem la un moment dat de ea, cand mergeam la aerobic. nu m-am mai dus la sala si acum o am la loc. dar da, se scapa de celulita!

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Fetili! Baba va spune ca de celulita nu scapa nici o femeie. Se scapa de celulita vizibila. NU EXISTA FEMEIE CARE SA NU AIBA CELULITA!

E tipic feminin, esti femeie....ai celulita. Vizibila sau mai putin vizibila. Cele care spuneti ca sunteti slabe si nu aveti celulita, strangeti putin intre degete carnea de pe fundulet si mai vorbim apoi! Sau in spatele coapselor!

Anorexicele, alea pielea si osul, cred ca nu au, dar asta din pricina dereglarilor hormonale. Asta nu stiu!

Si sportul, miscarea, apa, masajul si un regim mai slab in grasimi ajuta la camulfare. Si eu, incerc din rasputeri sa camuflez

poze si iar poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Adita9...

mai bine NU! in sarcina..poate un masaj mai merge...dar electro si vacuum..nu prea cred...vasodilatatii si altele care nu cred ca fac prea bine la o sarcina

Pt. pofta de "dulciuri" - CROMUL!!! sa traiasca! - regleaza nivelul glicemiei, are efecte cam dupa 2-3 zile..de altfel, am vazut ca mai nou il baga si prin diverse pastile "minune" pt. slabit....DAR NU IN SARCINA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu toata lumea are celulita. Eu de exemplu nu am deloc pe fund

Pers. care fac sport mult si care fac masaj nu au celulita.
Si pers. extrem de slabe au , am o prietena care are sub 50 de kg la 1,68 si are celulita pe brat , brat care cred ca ar circumferinta de 19 .
Apare de la sucuri carbogazoase , drenaj limfatic deficitar , dulciuri , sedentarism . Si eu am ceva , vreau sa merg la masaj , vacuum , electro

Pt. viitoarea mamica ce a intrebat: electroterapia este interzisa total in sarcina pt. ca functioneaza pe baza de radiatii care pot afecta copilul in lunile fragile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by XIO

Nu toata lumea are celulita. Eu de exemplu nu am deloc pe fund

dar poate ai in alta parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Apa, apa si iar apa. Asta cred eu ca e de baza.
Desigur si celelalte ajuta mult!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput