Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Daaaa, am uitat sa va zic si voua . E ok Ilinca, de la dinti e cu febra, au iesit amandoi aia de jos si se pare ca tre sa iasa si aia doi de sus, e super umflata gingia... Maraie toata ziua si roade tot ce prinde insa, surprinzator, nu baleste . Are 7 kile 400, a mai pus pe ea 300 de gr in 19 zile si marti facem vaccinul de 6 luni. Cam atat... In rest papa legumele de rupe, in orice combinatie, DAR nu pune gura pe fructe, mi le scuipa sistematic. Cred ca incep sa i le amestec cu niste iaurt natural, poate o sa le accepte dc nu mai sunt asa dulci...
Luk a inceput sa vorbeasca pur si simplu fara oprire si fabuleaza pe orice subiect, are o imaginatie obositoare de-a dreptul pentru noi, astia mari. A inceput sa-mi fie greu sa-l urmaresc, sunt momente cand nu-l mai aud sau ii raspund in doi peri la intrebari si el zice: "Mami, n-am inteles". Si o luam de la capat. Avem capul varza cu totii. Acuma a luat-o la rand pe Mioara, femeia care vine la curatenie, n-o mai slabeste de azi dimineata. Si noi, ceilalti din casa, rasuflam usurati cateva ore ca am scapat de el.
La Bucuresti a fost extrem de incantat, cel mai tare i-a placut in tramvai si la zoo. A fost super cuminte, alt copil de-a dreptul, dar acum si-a revenit la "bunele" obiceiuri cu nervi si isterii din orice . M-am intalnit cu fetele din gasca de mamici de sept-oct 2006 si le-a impresionat pe alea cu bunele lui maniere. Le-a invitat la noi acasa, le-a spus "multumesc" si "va pup", le-a intrebat politicos cum le cheama dar mai intai le-a spus ca el e Luk . Ne-am tavalit de ras, nu alta.

Cami, sanatate multa Dariei! Poate reusim si ne vedem in weekend, ca nu ne-am mai intalnit de ceva vreme... Dana, sa treci maine sa-ti dau stetoscopul, sau poate ne vedem pe afara. Diana, spor la treaba. daca poti sa te lasi de forum bravo tie, io-s dependenta Si nu ma tratez. Mai bine zic: "Buna, sunt Ileana si sunt net-coholica".

Gata, va pupa mama si ma intorc la treburile mele.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Si eu sunt dependenta... dar zau ca as vrea sa ma mai tratez.
Parca prea-mi mananca mult timp forumul.
Dar...

Ileana, ne vedem maine si iau si stetoscopul .
Biata Ilinca !!!!!!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Na, ca am aparut mai devreme de o saptamana.
Eu sunt dependenta de internet, in general. Si ma oftic cand pierd vremea pe ceva care nu pare constructiv, Dana stie de ce vorbesc.Eu am considerat internetul ca o modalitate de aflat ceva nou, relaxare si nu oboseala. In fine, Peter doarme acum, asa ca mi-am bagat un ochi pe aici.

Ileana, pai ai domnisoara mare. Tare frumos a crescut. Iar Luca e chiar dragut foc. M-am trezit razand cand ai povestit de el. De acum incolo, probabil tot o sa va faca capul mare.

Dana, al meu primul lucru care l-a ales de pe tava a fost stetoscopul. Sac.Sa aveti petrecere frumoasa sambata.
Am vazut pozele cu papusile. E tare Oana.E clar ca nu moare Roxana de foame cu surioara ei alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Cami ma bucur sa aud ca Daria e mai bine si sper sa scapati fara antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, Ileana, Diana, Dana, va multumim pentru gandurile bune!!!
Ileana, felicitari pentru Ilinca in-dintzosata!!!

Sanatate multa tuturor!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, s-aveti o petrecere frumoasa azi si sa va distrati bine! Asteptam poze.
Cami, azi de dimi nu mai ies cu Ilinca, mi se pare cam frig... Parca fonfaie si niste muci, e nervoasa de la dinti, ba urla, ba rade, azi n-am chef. Poate maine, te dun dc iesim, poate reusim sa ne vedem...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ceva poze de ieri:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20070217

Roxana a ales de pe tava:
1. telefonul mobil
2. stetoscopul - URAAAAAA !
3. papiota de atza

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Dana, Roxanica este o dulcica, dar si Oana. Cred ca tortul a fost delicios.
Dupa ceea ce a ales Roxanica de pe tava cred ca va ajunge chirurg, parerea mea.
Pup dulce fetitele scumpe.

Mirona si Andrada (20.03.2003)

ANDRADA

Mergi la inceput

Dana, supebe pozele ! Sa-ti traiasca printesele!!!

Ce mai face tatal tau? Cum se simte?

Ileana, nici noi n-am mai iesit ! Nasoala vreme!
Azi am vacut vaccin !Asteptam reactii ... lipsa!

Cami mami & Daria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
Avem si noi poza cu Ochenatul in concurs!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

salutare !
Cum va spuneam am facut vaccinul azi ! Acum are deja febra Dariuca (38.7) ! Sper sa nu o ia razna mai mult de atat febra asta !!!

Cami mami & Daria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Mergi la inceput