cum va intelegeti cu prietenii sotului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Cand ne-am cunoscut avea foarte multi priteni si marea majoritatea stateau pt ca el era mana larga,dupa ce ne-am casatorit noi i-am spus cum sta treaba si a mai strans mana si a vazut si el pt ce stateau cu el presupusii priteni.Acum in momentul de fata mai avem 2 perechi de prieteni tin cu adevarat la pritenia dintre noi.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

prieteni ... avea si sotul, dar s-au imprastiat. n-am apucat sa iesim decat de cateva ori in oras sau la un gratar. ultimii au "disparut" dupa ce am ramas eu insarcinata. ma asteptam. inainte de asta am mai iesit la un gratar si il intrebam pe el de ce nu a venit si sora lui. la care ea oripilata de-a dreptul: "pai cum sa vina?? cu balonul dupa ea?? eu n-as mai iesi nici pe strada!!" noi nu pricepeam, dar apoi am primit lamuririca respectiva era insarcinata.
prieteni avem ... si eu, si el, si comuni. sunt oameni pe care te poti baza la nevoie, le poti spune despre bucuriile si necazurile tale, insa nu ne vedem cu ei toata ziua.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput