Crema autobronzanta
Pentru ca am o piele foarte alba si ma bronzez foarte greu as dori sa incerc o crema autobronzanta. Ati putea sa imi recomandati una pe care ati incercat-o si care e ok, chiar daca e mai scumpa? Si ati putea sa imi dati si niste sfaturi despre aplicarea ei, cum sa fac sa nu raman cu pete? Exsite creme bronzante care se dau si pe fata?
Cred ca am pus cam multe intrebari, dar nu am mai folosit decat o data (a fost un esec) si nu stiu prea multe la capitolul asta.
Raspunsuri
lilach spune:
Exista creme autobronzante si pentru fata [mai bine zis special pentru fata].Eu am incercat citeva firme in urma cu citiva ani insa nu am fost multumita. Arata bine citeva zile insa pe urma ramin niste pete urite pe piele.
Daca numai pe fata ai pielea mai deschisa incearca sa folosesti un make-up de calitate si nu vei avea nici o problema.
Uita-te intotdeauna la partea plina a paharului.
ella& laura,andrei,andra
ghemotoc spune:
Eu am incercat Nivea, Garnier si Avon dar rezultatul a fost dezastruos de fiecare data. In primul rand culoarea era mai mult galbena si se vedea ca e "falsa". M-am gandit ca poate e pielea mea de vina si am renuntat la idee. Mai folosesc cate un fard discret si in rest ce prind de la soare. La urma urmei o piele alba are farmecul ei , nu ?
simiongabriela spune:
Petele pe piele apar datorita faptului ca aceasta nu este bine curatata. Inainte trebuie facut un gomaj si o curatire atenta a tenului si a pielii. Dar si asa cremele autobronzante nu sunt cine stie ce nu rezista, se ia repede la spalat. Nu-s deloc eficiente nici cele scumpe. Am folosit si sunt la fel ca celelalte.
Pentru ten sunt mai bune acele pudre cu bile sau pudre ce ofera tenului o culoare gen bronz. Se vad mult mai bine "pe ten" plus ca seara se curata.
simion
Mariaa spune:
Eu folosesc Nivea de cativa ani.Si eu am probleme cu pielea si in plus nu pot sa stau la soare.Sunt multumita de rezultat,e drept ca bronzul natural e mult mai "adevarat" insa decat deloc,mai bine asa...ciocolatie :)
Ca sa eviti "petele" pune putina crema pe piele si maseaza pana intra in piele pe o zona restransa,apoi continui.Ai grija la calcai si linia ce delimiteaza talpa de gamba...pastreaza alba linia naturala,daca o depasesti se va vedea urat.Daca totusi gresesti cu o piatra ponce poti rezolva problema.
Succes si bronzoleala reusita.