*Aspirante optimiste > 20 ani (54)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk_ spune:

lore, felicitari..de la mine de la arad, se vad II liniute!
bravo dragutzo!
eu sunt happy..venit sot..prestat, stat cu picioarele in sus..speram sa se fi prins ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sigur s-a prins.

Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png

Mergi la inceput

irlandeza tare tare! sa vedem daca ai gura aurita :)
lasa fetelor ca sigur anul asta facem bebe toate..o sa vedeti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaG spune:

Multumesc!Acum sper sa fie bine.Am sa mai fac maine dimineata unul si o sa vad cum va fi.Multumesc inca o data.

LoredanaG

Mergi la inceput

doamne, loredana, da-mi voie sa te intreb - de obicei esti asa calma?? sau doar ti-e frica sa te bucuri innainte de a fi 100% sigura???
testul ala arata clar ca esti gravida....asa ca cred ca tocmai o sa treci la odisee :)....vreau si eu cu tine!

Mergi la inceput

De obicei sunt foarte calma,dar am trecut printr-o sarcina oprita in evolutie la 16 saptamani,acum 2 ani aproape,sunt foarte fericita ,dar si o mare teama este in sufletul meu.

LoredanaG

Mergi la inceput

nu te mai gandii la ce a fost! sunt sigura ca de data asta va fii bine pana la capat. o sa vezi! nu strica bucuria acestui moment cu gandurile negre din trecut . o sa fie bine sigur! abia astept sa aflu ce e:baiat sau fata :))

Mergi la inceput

Sper si ma rog sa fie bine.

LoredanaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor am gasit ceva interesant.

Astro Bebe

Iti doresti un bebelus, dar nu stii ce perioada sa alegi pentru momentul conceptiei? Mihaela Dicu te ajuta sa iei o hotarare. Afla care sunt cele mai bune zile astro-fertile, cum sa iti programezi o sarcina cu mari sanse de reusita si chiar sexul copilului... Succes!

Pentru unele femei, a ramane insarcinata este cel mai simplu lucru din lume, indiferent ca e vorba de primul copil, de al doilea sau al cincilea! Pentru altele, sarcina e un proces complicat, de-a lungul caruia este nevoie de tot felul de investigatii si proceduri complexe. Alteori, copilul intarzie sa apara din motive misterioase chiar pentru un cuplu perfect sanatos. Natura are legile si ritmurile ei, iar daca stii sa le observi si sa actionezi in armonie cu ele este mult mai usor sa obtii ceea ce iti doresti. Vrei un bebelus in viitorul apropiat? Astrologia iti poate da o mana de ajutor...

Semne bune
Batranul Saturn are un rol restrictiv si temporizator, iar a zamisli cat timp Saturn e in Rac nu-i o treaba tocmai usoara. Bineinteles ca se poate, dar, statistic, natalitatea are tendinta sa scada in astfel de perioade. Pe langa considerentele de ordin medical, mai intervine si factorul subiectiv: "Nu e momentul", "Sa mai asteptam putin", "Acum avem alte prioritati" - justificari fragile, care nu mai au nici o importanta atunci cand iti doresti cu adevarat un copil.

In anii urmatori, putem reveni la mai optimistele: "Hai sa-l facem si vedem noi. Ne-om descurca, cum se descurca atatia altii..." Jupiter este Marele Benefic, iar trecerea lui prin semnul care patroneaza organele sexuale are rol protector, favorizant, vindecator. O anexita rebela, o mucoasa uterina deficitara, o pereche de trompe obturate sau un dezechilibru endocrin va reactiona mult mai bine la tratament in urmatoarele 12-13 luni decat s-a intamplat pana acum. In plus, Scorpionul (ca toate semnele de apa), este un semn fertil, iar Jupiter in semne fertile incurajeaza fecunditatea si cresterea natalitatii.

Copii multi sau nici unul?
Astrologic, fertilitatea unei femei se oglindeste in tema de nastere. La o prima estimare, femeile care au Soarele, Luna si/sau Ascendentul in semne fertile raman foarte usor insarcinate. Sansele se reduc drastic pentru cele care au cei trei semnificatori in semne sterile. Mai exista semne semifertile (productive, dar nu chiar ca cele fertile) si semne semisterile (care se lasa greu, dar nu aduc o interdictie ferma). Pentru restul, e o chestiune de evaluare a combinatiilor, de probabilitate si de perioade favorabile.

Semne fertile Rac, Scorpion, Pesti
Semne semifertile Taur, Balanta, Capricorn
Semne sterile Gemeni, Leu, Fecioara
Semne semisterile Berbec, Sagetator, Varsator

Cand vine vorba de copii, este importanta doar triada Soare-Luna-Ascendent din horoscopul mamei - dar si alte elemente astrologice:
"Jupiter, Marele Benefic si totodata semnificatorul astrologic al copiilor;
Casa copiilor, care e Casa a V-a. Casa a V-a este a cincea zodie de la Ascendent. De exemplu, cine are Ascendentul in Berbec are Casa a V-a in Leu, cine are Ascendentul in Taur are Casa a V-a in Fecioara etc. De pilda, Jupiter situat in Casa a V-a in tema de nastere creste fabulos sansele cuiva de a avea copii si sporeste numarul acestora;
Casa a XI-a, care are legatura cu procreatia si urmasii. Asemeni lui Jupiter, Luna in aceste Case are o influenta favorabila asupra fertilitatii. Soarele reduce numarul copiilor (cei cu Soarele in Casa a V-a sau a XI-a au rareori mai mult de un copil si se prea poate sa nu aiba nici unul). Efecte foarte bune are si un Jupiter natal in Casa a XI-a. Din contra, amplasarea lui Saturn in aceste Case in tema natala poate intarzia sau chiar bloca aparitia copiilor.

Ce ziceti de asta ? Eu nu prea cred in astfel de lucruri, dar dupa cate mi s-au intamplat........

Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Loredana, ce zici? Ma mananca degetele si vreau sa te trec in lista!

Felicitari! Sarcina usoara!

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput