instalatia termica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Din ce am mai citit si noi, am vazut ca, intr-adevar, suprafetele ceramice sunt recomandate a se folosi pentru incalzirea prin pardoseala. Totusi, exista si parchet recomandat pentru acest tip de instalatie termina. Multumesc frumos pentru link-uri, Guestus.
Cat priveste izolarea suplimentara pentru a nu se pierde caldura, ea este oarecum de la sine inteleasa, in special pentru parter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Are cineva idee care mai sunt preturile pt instalatia termica, eventual cum se calculeaza?
Am abordat un meserias, iar raspunsul lui a fost 130 RON de calorifer (taxeaza pe unitatea de incalzire, tevaraia fiind inclusa in acest pret).
Cum vi se pare?

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

x_alinutza, asa se practica! Ah si inca un amanunt: daca stati la bloc (incalzire de la punctul termic) folositi numai radiatoare de fonta iar daca aveti centrala proprie se pot folosi si cele de otel, in sensul ca sunt mai ieftine insa cele din fonta sunt cele mai bune.
apropo de materialele folosite la instalatii, recomand cuprul (mult mai sigur ca polipropilena) sau mai nou aparutul wirsbo (teava cu memorie).

Mergi la inceput