Senzatii de sufocare in timpu sarcinii

Senzatii de sufocare in timpu sarcinii | Autor: Mariana S.

Link direct la acest mesaj

Salut,

Sunt insarcinata in 2 luni, si am destul de des senzatii de sufocare, nu primesc destul aer.

Credeti ca e din cauza sarcinii?
Credeti ca nu e bine pt sarcina?
Ceva nu e in regula?

Merci,
Mariana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita9 spune:

Mariana si eu am senzatii de sufocare - dar din sapt 20 si cand mananc prea mult.

Eu am intrebat la Dr si nu am nimic la plamani, doar ca organele mele interne s-au repozitionat si apasa pe diafragma. In plus este si in "capul meu" ceva in neregula, pt ca cu cat ma gandesc mai mult la cum respir cu atat am mai acuta senzatia de sufocare.

Nu cred ca la 2 luni insa e din cauza copilului - e prea mic.
Poate e din cauza tiroidei - se mareste in sarcina. Cel mai bine intreaba un medic.

Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

si eu aveam senzatia asta la inceput. acum a trecut. mai apare doar cand ma agit foarte mult.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Si eu am senzatii de sufocare aproape zilnic si sunt insotite de cresteri ale pulsului (peste 100 batai/minut). Am facut un control la inima si se pare ca nu am nimic, totul e pus pe seama sarcinii. La mine au aparut acestea pe la 4 luni, vorbeste si cu medicul tau.
Multa sanatate.

Cria28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

si am senzatia de sufocare...chiar aseara cand sa ma culc nu-mi gaseam pozitia ptr ca nu primeam aer nicicum...si la mine o aparut recent, nu ii constanta dar ii destul de suparatoare cand se decide se revina.cred ca explicatia cu organele impinse care apasa pe diafragma ar fi raspunsul.

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput