Pentru romanii din Romania: Vreti sa emigrati?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Nu, desi as fi avut si mai am inca posibilitatea. SUnt pre legata de casa, de orasul asta, de Lipscanii cei jegosi, de tot ce e bun si rau... Eu, personal, nu as putea, din ratiuni strict sentimentale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

intrebarea nu imi este dedicata, deoarece eu am emigrat deja. insa daca m-ati intreba raspunsul este " DA, as mai emigra inca o data". si de cite ori vb cu ai mei la tel, de cite ori citesc ziarele din ro, imi mai vine sa mai emigrez o data.
multe au spus de-a lungul topicului ca cei care au plecat au avut curaj, eu as spune ca cei care stau sint cei curajosi, nu noi.

si ca sa ma fac inteleasa va pove ce mi s-a intimplat acum citeva zile la serv: vine un tip la mine cu o bancnota de 20 de dolari spunindu-mi ca A GASIT-O PE HOL !!!! pe mine sincer m-a bufnit risul, i-am explicat ca vin dintr-o alta "cultura" si mi se pare hilar, tipul a inteles si a inceput sa rida. la sf conversatiei il sfatuiesc sa joace la loto cu ei. tipul imi spune "nu, mai bine ii donez la o asociatie de caritate". am simtit ca mi-a dat cu firma in cap; oricit as vrea sa fiu ca ei, nu cred ca o sa pot vreodata. nu am cum sa gindesc ca ei. spre ex eu daca as fi gasit aia 20 de dolari as fi luat bomboane pt toti sau ceva in genul asta, insa nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa ii donez. probabil ca asa o sa fac de acum incolo, numa sa ii gasesc eu data viitoare.

acum un an tin minte ca mi-am pierdut / uitat geanta pe un raft la un magazin (Walmart). dupa vreo ora de invirtit prin magazin realizez ca nu am geanta. ma duc sa anunt la customer service. tipa de acolo ma astepta cu geanta mea. cineva o gasise si o predase acolo.

sint bucuroasa ca traiesc intr-o tara unde nu tb "sa platesc soarele ca sa rasara", si ca lumea imi zimbeste pe gratis.

am plecat pe teren sau caut aia 20 de parai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Tinand cont de situatia "roz" de la noi din tara m-am gandit ca ar fi bine sa pot pleca sa-mi fac rezidentiatul in alta tara (Germania , Franta , Anglia, Austria , etc) si apoi sa ma intorc aici. Sau macar o parte din rezidentiat sa-l fac acolo.
Bine , cel mai mult mi-ar placea sa lucrez 6 luni in Romania si 6 luni in alta tara , asta chiar ar fi o mare sansa.
NU vreau sa plec pt. ca vreau ferma mea de animale unde sa le tin pe toate cele oropsite de soarta , pe care nu le mai vrea nimeni , sa cumpar in fiecare an toti mieii vii din piete vanduti pt. carne , sa cumpar boboci de ratuste si gaste , pui de gaina, sa am vacute , magarusi,cai, purcei , oi, caprite samd , caini , pisici si pasari.
Si mai vreau daca se poate o clinica pt. oamenii saraci , batrani , si una superdotata si scumpa.
Suna bine , nu?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

DA...si am inceput si planurile in sensul asta.
Dumnezeu sa ne ajute sa ni le indeplinim cu bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

NU!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Da,eu as pleca in alta tara daca m-ar ajuta cineva defapt e cea maimare dorinta a noastra.As munci pe rupte numai sa plec.Visul meu e sa plec in SUA,sper sa se ideplineasca cu ajutorul lui Doamne Doamne

la toate si
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIA8 spune:

Si eu as dori sa plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Da

Cristina +31 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

DA
si eu as pleca aici nu mai ai ce face mori de foame cu copii in casa salariul l au taiat,preturile au crescut nici sa mori nu ti mai permitii, asa ca ce sa mai facem aici?

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubi

mergea si o varianta de genul: nu planific dar nici nu exclud...asta mi s-ar fi potrivit mie

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi" target="_blank">Mara mea

si eu zic la fel..

Mergi la inceput