Pentru emigranti : V-ati intoarce in romania?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


cred ca ancheta asta se adreseaza totusi imigrantilor, nu emigrantilor ; primii au ajuns unde au pornit, a doua categorie sunt inca cu dor de duca pe picior de plecare.

altfel am votat din neatentie ca m-as intoarce daca...dar raspunsul e niciodata.

http://www.floriinro.ro/


Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Nu....cu toate ca ma simt bine acolo,acasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanadrag spune:

Noi nu ne-am mai intoarce...asa ca spun si eu tot...niciodata. Parca m-am saturat sa fiu cu traista in bat mereu. Iar pe de alta parte, m-am obisnuit prea repede cu binele ca sa mai vreu sa ma intorc la rau.

Sa traiti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Cautam acest subiect pentru ca traiesc acum in mari dubii, m-as intoarce acasa si maine, mi-e dor de tara mea, de ai mei in primul rand, dar mi-e teama sa ma intorc pentru ca stiu ca nu imi va fi usor deloc, mai ales ca sotul mea e olandez, mi-e teama ca voi fi dezamagita, stiu ca va fi greu, totusi sunt surprinsa citind cati dintre voi ati raspuns niciodata

Oricum raspunsurile voastre m-au ajutat mult, mi-ar placea sa citesc cat mai multe opinii, sunt foarte nehotarata! In general, sunt foarte trista si mi-e teama sa iau aceasta hotarare de a ne muta in Romania.

http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

buna fetelor, sunt noua pe la voi...vroiam sa va spun ca eu am inca nu m-am hotarat cu sotul ce vom face. Am vrea sa ne intoarcem in tara,dar sa se mai puna pe picioare putin si romania ca nu am de gand sa lucrez pentru 4-5 milioane pe luna.deocamdata imi e bine aici dar pana la urma am sa ma intorc in tara mea...
va

Lacrimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gella spune:

si eu ca si Leistra;traiesc bine aici dar mi-e tare dor de casa de parinti de prieteni.Eu am apasat pe "nu ne-am hotarat"IN mania nu prea are ce sa faca al meu sot,iar ca sa ramanem aici nu prea am eu ce sa fac sau pardon e tare greu ptr mine sa pot sa fac ceea ce am invatat.oricum in max un an trebuie sa ne hotaram pt ca baiatul incepe scoala.Si eu sunt trista si in fiecare zi si noapte ma gandesc sa ma intorc acasa sau nu........GREA HOTARARE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

din pacate am apasat pe 'niciodata' si spre marea mea uimire nu m-am simtit prost constientizind aceasta decizie.

noi ne pregatim sa plecam in franta, asa ca am cam pus cruce romaniei (sotul meu este francez)

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

ne este bine aici dar...........ne lipsesc enorm parintii si cei cativa prieteni!noi planificam sa ne intoarcem in romania,asta bineinteles in cativa ani,pt ca nu vreau sa pierd asa multi ani din viata mea si a parintilor departe unii de altii!Si sa ajung in tara peste 20 de ani ,ai mei sa nu mai fie si tot singura sa fiuAvem actele in regula aici,ne-am integrat bine,nu suntem discriminati,mai avem si o parte din familie aici(respectiv fratii)dar vreau acasa.Vreau ca bunicii sa isi vada nepotii crescand,pt ca de ex parintii mei isi vad nepotelul din partea fratelui meu,o data pe an si in rest incearca sa il sune,sa vb cu el,sa nu ii uite si sa faca intotdeauna legatura ca ei sunt bunicii lui si credeti-ma ca mi se rupe sufletul.Si incercam sa mergem mai departe pt ca deocamdata romania nu ne poate oferi o stabilitate financiara,iar pt 4 milioane nu as mai lucra!va pup si sa aveti grija de voi acolo unde sunteti raspanditi in toata lumea

bcc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Niciodata, nu mi-e dor de nimic , nu ma leaga absolut nimic acolo.Daca doamne fereste as fi fortata sa ma intorc cred ca m-as sinucide inainte de a calca acolo iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

noi suntem proaspat repatriati... dupa multi ani de america.
avem casa, masina,o afacere mica si sa dea Dumnezeu sa avem si sanatate. o sa va povestesc peste citeva luni cum ne-am reacomodat.

pe curind


michelle

Mergi la inceput