Este necesara legalizarea CI sau a BI intr-o anumita situatie.... spre execmplu se solicita in mod expres.... pentru depunerea unui dosar.... lucru care pana acum nu s-a intamplat niciodata.... Se poate legaliza si de ce.... Stiu ca o sa primesc raspunsul ca da... ca legalizarea o va face notarul..... STIU.... dar de ce este necesara legalizarea unui act unic si legal....
quote:
Initial creeata de daniel_san
Este necesara legalizarea CI sau a BI intr-o anumita situatie.... spre execmplu se solicita in mod expres.... pentru depunerea unui dosar.... lucru care pana acum nu s-a intamplat niciodata.... Se poate legaliza si de ce.... Stiu ca o sa primesc raspunsul ca da... ca legalizarea o va face notarul..... STIU.... dar de ce este necesara legalizarea unui act unic si legal....
Andreea si
Bianca Maria
Pentru ca asa cer unii destepti nu vad ce ai putea modifica pe o copie a buletinului data nasterii, sexul ...poate numele!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."