Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Laura
acum am vazut si filmuletele tale. SUnt foarte harnici copiii tai. Nu m-am gandit dar o sa ii pun si eu pe ai mei sa strearga prin casa si eu la sau la lucru.
Eliana
felicitari pentru copii. AU avut greutati f bune si scoruri Apgar la fel. AU note f bune pentru primul concurs . Sa iti revii repede. Ma bucur ca ai nascut normal. O sa vezi ca va fi f bine si te vei reface repede. Sa ia laptic mult si bun si sa fie sanatosi si cuminti copiii.
Liana 30 bine ai venit. Sa ai o sarcina usoara. Sa te bucuri de ea. Sa privesti numai lucruri frumoase care sa te bucure.
Lachione si eu i-am culcat in acelasi patut. Sa nu te sperii ca nu patesc nimic. I-am pus la inceput de-a lungul patului si apoi de-a latul, perpendicular , cand nu mai incapeau. APoi am luat un alt patut si acum are fiecare patutul lui. AL doilea l-am luat de un second, dar e f fain si f bun.
Mano
eu am lucrat pana aproape de nastere (pe la 30 de saptamani) dar nu lucrez atat de greu. Oricum cred ca m-am stresat si asa si era mai bine daca stateam linistita acasa. O sa vezi cum te vei simti si vei lua o decizie inteleapta, sunt sigura!

Am o intrebare: ce jucarii le mai luati, ce jocuri organizati?
cam pentru 1 an si jumatate?
Aveti cumva niste standarde de dezvoltare pentru diverse varste?
Am si eu cursuri de psihologia dezvoltarii, dar sunt perioade care nu sunt bine detaliate.
Mi-a spus cineva sa ar trebui sa stie la 1 an si jum 2 culori. AI mei nu stiu si nu i-am invatat. Oare ar trebui?

O primavara in care sa (va) alintati cat mai mult si mai intens,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_dobos spune:

ELYANNE, felicitari pentru bebelusi...sa va traiasca si sa va bucurati de ei!!!sa fie sanatosi si cuminti si tu sa te refaci cat mai repede...asteptam vesti de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

Nici nu stiu de unde sa incep...

In primul rand felicitari elyanne pt nastere, pt bbii sanatosi, sa fie papaciosi si cumintei, iar tie mult laptic, putere si rabdare; sa fiti fericiti

atat am apucat poate mai intru mai tarziu ca acum mai scot piscoteii la o tura de aer fresh
pupicei

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

multumesc pentru raspunsuri fetelor. imi era frica sa nu-si faca rau una alteia, sa nu se loveasca, sa nu se urce una peste cealalta...tot felul de idei tampite.
Voi ati alaptat gemenii? eu tare mi-as dori sa le pot alapta... o fi lapte suficent intr-un san pentru un copil? ati folosit pompe electrice pentru muls? or fi bune de ceva?

lachi 16+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

am mai pus ceva poze www.dropshots.com/oanna3

lachione baietii au dormit intr-un patut pana la 5 luni iar domnisoara separat; erau cuminti ... scum s-ar trage de par si si-ar scoate ochii ca asa se iubesc ei... nu constientizeaza suficient ca e dureros pt celalalt

Oti sper sa am imediat cateva clipe sa iti vad comorile ca am vazut linkul nou.... cat despre noi nu prea stiu cum sa fac filmulete; am cateva , le-am si pus dar sunt facute de sot / tata...

gab_, mano bine ati venit... eu am stat acasa de la 5 luni; tripletii mei sunt cu 2 saptamani mai mari decat printesele tale gab_; povestea noastra e aici: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=92869

Sheannamp, Laura, Oti ma felicitati prea repede... nu se stie inca finalitatea concursului... mai sunt cateva zile bune... ma bucur ca strumpfii sunt in top 10... sper ca nu supar pe nimeni dar ar fi fost de vis ca primele locuri sa fie ocupate de gemenii ce au intrat in concurs...... mi-e asa drag sa ii vad tot cate 2

Liana30 bine ai venit... sa ne tii la curent su evolutia voastra si mai tarziu vrem poze cu burtica..

Tatiana ma bucur ca s-a potrivit poezioara cu primavara si agitatia de langa blocul vostru... ti-am admirat cavalerii si printesa si bineinteles jucariile lor cat si modul lor de joaca m-au dat gata

de Mari nu stie nimeni nimic ...? nu avem nici o veste de la ea de 2 sapt cred...! sper ca ea si printesele sunt bine

si mi-e o ciuda... am ramas cateva zile fara aparat foto si s-au intamplat atatea...: merg in 4 labe .... aDICA MAI MULT SE TARASC DAR E CEVA NOU LA NOI...LE-AM DAT DRUMUL PE COVOR( scuze ca am scris de tipar); stau si in rotobil( cateva minute) si de imping cu piciorusele in toate directiile si rad si vor sa ajunga unii la altii sunt super...
poate avem si poze in curand

acum mergem la papa si la aer afara
pupicei burticilor si mamicilor si scumpicilor

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Eliana, FELICITARI!!! Ma bucur ca totul este OK, ca baietii sunt sanatosi si ca ai reusit sa nasti natural! Refacerea va fi mult mai usoara si mai rapida! Abia astept sa vii acasa sa ne povestesti cum a decurs nasterea!

Roandre, multumim pentru vestile proaspete!

Oana, felicitari si tie pentru concursul castigat! Te asteptam cu poze cat mai multe, desi, te inteleg cand spui ca esti obosita! Cu trei nazdravani pe cap nici nu cred ca ai putea fi altfel!

Liana, tu ai ramas capul de lista! Ce putin mai ai pana pe 9! Eu iti doresc sa te tii de programare si sa mearga totul ca pe roate! Abia astept sa ne prezinti minunile tale! Sa ai incredere ca totul va fi bine!!

Lachi, ma bucur ca ai trecut cu bine de cerclaj! La fel a fost si la mine, cu anestezie generala si nici nu am simtit cand s-a intamplat! Tine-o tot asa!

Laura, ma bucur ca micutii tai si-au revenit dupa raceala! In privinta crizelor Biancai nu prea stiu ce sa-ti zic! Imi lipseste experienta in domeniul asta! Eu sunt dintre incepatoarele care inregistreaza tot ce spuneti voi aici!

Dragele mele, am si eu ceva vesti proaspete! Am fost miercurea trecuta la eco! Fetele cresc bine, aveau fiecare cam 600 de grame, ceea ce este bine pentru varsta lor de 23 sapt si vreo 4 zile din acel moment. Doctorita mea a descoperit insa o chestie pe care vrea sa o monitorizam: printesa mea unica (cea cu garsoniera proprie) are valori la limita superioara la vetriculii cerebrali. E vorba de 10,3 fata de un normal 10 din cate am inteles eu. Deocamdata ne-a anuntat ca nu ar trebui sa ne stresam, ca e ceva care ar trebui urmarit si pentru care ar vrea o a doua opinie. Asadar, am o noua programare la eco, pentru aceasta miercuri, la un alt medic: Iliev. In rest, avem de facut analizele hepatice ca sa eliminam sursa mancarimilor de pe burtica si un nou test de toleranta la glucoza pentru saptamana 26.

Abia astept sa vina si ziua de miercuri si sa aflam ca e totul ok!

Va doresc tuturor o primavara fericita, incarcata de noroc si bucurii!

Mari 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Salutare fetelor!
Ma bucur sa aud vesti bune despre ELIANE si ghioceii sai.Sanatate mluta si cat mai multa putere draga Eliana.
Anail si MadyEr cum va simtiti, ce faceti?Dati-ne un semn de viata.
Laura, ti-am admirat HARNICATURILE, dar si cand vor creste mai mari si noi vom da doar directivele.....Ai atatea poze cu ei....E minunat!Sa fiti sanatosi si fericiti
Referitor la parazitii depistati:DARIA s-a plans de crampe intr-o seara,ii venea sa verse si nu mai avea pofta de mancare iar ROBERT se tot scarpina la fundulet. Cu o zi inainte facusem peste cu usturoi si cred ca au fost deranjati(viermii) de usturoi.Spiridusilor mei le place usturoiul si le dau de cate ori am ocazia dar se pare ca nu e suficient...Oxiurii au fost gasiti la o singura anliza..
Iachi eu i-am alaptat la san 2luni dupa care m-am muls 2 sapt ...si gata mi-am terminat rezerveleStiu cazuri in care i-a alaptat aproape 1an!!!
Anna sanatate multa si La multi ani(cu intarziere).
Si noi locuim intr-o garsoniera(ANL)...Am inceput sa simt ca ma sufoc de atata inghesuiala!As vrea sa fac niste schimbari dar nu stiu de unde sa incep...
Vreau paturi noi pentru spiridusi dar nu stiu daca cele supraetajate sunt solutia...
Stiti ceva legat de acest subiect?Poate ma ajutati si pe mine.
Va pup si o saptamana cat mai reusita
Tamyrasi spiridusii ROBERT ARMIN DARIA REBECA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Oanna tocmai ti-am vazut ingerasii si nu ma pot abtine sa nu va felicit:sunteti o familie admirabila.Felicitari si multa sanatate si putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Eliana, felicitari pentru cei doi baietei! Ma bucur ca ai avut o nastere usoara si ca bebeii sunt bine. Sa fie sanatosi, sa creasca mari si voinici si tu sa ai mult laptic si sa te refaci repede ca sa veniti acasa. De-abia astept sa aud vesti de la tine. Inca o data felicitari!!!!!!!!!!! Roandre multumim pentru vesti!
Liana 30, bine ai venit! Te asteptam cu vesti si iti doresc o sarcina usoara si fara probleme!
Mano, eu nu am lucrat primele saptamani tot din cauza greturilor, apoi din saptamana 27 a trebuit sa stau acasa pt ca incepusera contractiile seara. Depinde de cum o sa te simti. Oricum doctorul meu mi-a recomandat sa nu merg deloc la servici pe timpul sarcinii pt ca este mai bine pentru copii.
Msemcu, iti doresc sa fie totul ok si asteptam vesti dupa eco!
Eu nu am avut niste zile prea vesele. Mai intai vineri noaptea nu prea am putut sa dorm din cauza unei dureri groaznice de spate. Apropo, voi cum dormiti (ati dormit) ca eu nu prea pot decat pe spate (nu ma lasa fetele pe o parte; cred ca vin una peste alta si incep sa se agite)si incepe sa fie greu si asa? Asa ca am avut contractii si vad ca acum s-a cam intarit burta (sa fi crescut fetele?) si iar mai am contractii desi stau cat mai mult in pat si nu prea fac mare lucru prin casa. Imi iau si No-spa-ul! Nu stiu ce sa mai fac. Cateodata intru in panica, ca sunt abia in saptamana 32 si nu vreau sa se nasca fetele de acum. Mi-e teama ca uterul meu nu mai vrea sa creasca!? Cred ca am inceput sa vorbesc prostii, dar asa sunt eu mai sperioasa. In rest e bine. Trebuie sa fac analizele din ultimul trimestru, cu tensiunea stau bine.

Mady 32 + +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_dobos spune:

MSEMCU, vezi ca la dr.Iliev se plateste ecograful in functie de cati copilasi sunt in burtica...tu avand 3( daca nu ma insel) vei plati de 3 ori suma....eu una la sarcina gemelara am platit dublu.
Avem si ecograf 4D in Iasi, la Avicena, si am inteles ca acolo nu difera pretul ecografului.
Iti doresc sa nu fie nimic ingrijorator...Sanatate multa si sarcina usoara in continuare!!!
Raluca 31+ &

Mergi la inceput