Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (9)
Raspunsuri - Pagina 20
elyanne spune:
MadyEr tinem pumnii sa rezisti pana la 37-38 de sapt. Daca esti cuminte si stai in pat se poate... uite ca la mine s-a putut pana acum, la aproape 36... si nu credeam. Asa ca ia exemplu'.
Am vorbit cu doctorul, e de garda azi si ma asteapta mai pe seara la consultatie. Acu' sa vedem daca ma opreste acolo sau ma mai lasa sa plec acasa. Eu sper sa fie totul bine si sa mai stau cateva zile pe acasa... ca nu-mi vine sa stau fara mandra atatea zile... Pana nasc, pe urma cine stie cat mai stau dupa ce nasc...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)
Kariris spune:
buna fetelor!
am scapat din spital si sunt OK. Cerclajul in sine nu l-am simtit pt. ca mi-au facut anestezie generala dupa ce am plans o juma' de ora pana m-am invinetit la fata de frica branulei si de frica a nu mai stiu ce...ca, cred ca de fapt plangeam fara motiv. am intrat intr-o panica progresiva si nu m-am potolit decat cand mi-au bagat pe vena anestezicul. ei si cum m-am trezit, am dat-o in logoree; nu mai plangeam ,dar nu-mi tacea gura. sunt groaznica. Va trebui sa invat sa ma controlez ca doar nu oi face asa si la cezariana. Pe mine trebuie sa ma duca din salon direct in sala de operatie ca nu mai am timp sa ma apuce istericalele. Daca ma lasa cumva in asteptare in ATI pana sa ma ia ma dau de ceasul mortii.
Acum fug acasa sa pap si sa dorm si mai intru maine. Pana atunci va pup!
lachi 15+ Karina Iris
tamyra spune:
Salut mamici si viitoare mamici de gemeni!!!!
Ai mei au deja 4ani si 8luni:ROBERT ARMIN si DARIA REBECA, dar mi-e atat de dor de perioada in care am fost graviduza
Am avut o sarcina usoara si extrem de frumoasa ceea ce va doresc si voua.
DARIA si-ar mai dori o surioara...dar daca vor fi tot 2
elyanne, bafta si putere.Va fi OK
Laura25 spune:
Buna fetelor!
M-am gandit ca imi duceti dorul, asa ca am intrat sa va salut. Am trecut prin cateva zile tare grele cu shtrumphii bolnavi. Le-a fost lor rau, iar eu am fost super stresata si panicata, fiind prima lor boala serioasa. Acum sunt mai bine. Inca mai tusesc si le mai curge nasucul, dar mult mai putin si mai rar. Au inceput sa manance si sa se joace din nou. Sper sa se faca bine cat mai repede.
Eliana iti tinem pumnii diseara sa zica doctorul ca inca mai poti sta acasa.
Lachi bine ca a trecut operatiunea fara complicatii. Mi-e mi-a facut ceva in vena, dar am fost constienta si am cam simtit cand mi-a umblat pe acolo.
Mady stai cumintica, ca de acum incepe perioada mai grea pt burtica ta. Bebelusii cresc cel mai mult in ultimul trimestru, asa ca asteapta-te sa tot creasca "innaintarea".
Lavinia super grasuneii tai. Dulci foc!
Anna cum merge diversificarea? Bucatariti, mancati? Ce faceti?
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
oanna3 spune:
cateva poze noi cu tripletii
http://www.dropshots.com/day.php?userid=231417&cdate=20070225&ctime=130402
iubesc si sunt iubita
nanaoti spune:
Oana,
foarte frumosi si mari tripletii tai. M-am uitat cu sotul meu si el exclama: ce frumos trebuie sa fie si cu tripleti! Dar nu stiu cat ar rezista el cu trei copii, cand cateodata abia rezista cu doi.
SUnteti asa de frumosi!
AM vazut ca mananca bine. Bravo lor!
Sa fiti sanatosi!
AM emotii maine pentru ca trebuie sa le fac vaccinul pentru 1 an. Nu l-am facut la timp si acum suntem programati la vaccin. Le-am cumparat eu Infant Rix, dar tot am emotii.
SPer sa fie bine si sa nu aiba prea multe reactii la el.
Laura, sanatate maxima copiilor si multumesc pentru sfaturi!
Eliana,
multumim pentru aprecieri. Spiridon e intr-adevar mai mare decat Teodora. EL are multe kg, il simti bine de tot cand il iei in brate.
Ea e mai delicata si mai usoara ( aici nu seamana cu mine).
LAvinia multumesc pentru eforturile de a vedea copiii. Incerc sa mai lucrez la albumele de pe yahoo si sa scriu adresa de acolo.
Multumim mult si pentru voturi.
O saptamana linistita,
Otilia
elyanne spune:
Sunt acasa In aceiasi formula... cu fir cu tot.
Am ajuns la doctor iar cu ceva contractii din cauza drumului... Mi-e de ajuns o mica denivelare ca sa se supere burta mea... si atat ii trebuie, ca se opreste tare greu.
Asa... bb-ii sunt un pic mai mici... adica au aproximativ 34 si 35 de sapt. Dar asa au fost mereu... si sunt doi la un loc..
Apoi m-a trimis in maternitate sa asculte inimoarele bb-ilor (nu mai tin minte cum se cheama...) Acolo a vazut cam ce contractii aveam... la 3-4-5 minute si destul de puternice. Asa ca a renuntat sa-mi scoata firul... pt. ca ii era teama sa nu nasc in noaptea aia.
Am ramas pana pe la 11 acolo, ca sa-mi puna o perfuzie cu gynipral, sa mi se potoleasca contractiile.
Daca nu era maternitatea in renovare (te interneaza doar daca nasti), ma oprea acolo. Asa, n-avea unde sa ma interneze
Au trecut, am plecat... acum sunt acasa... bine, fara contractii pana acum.
Daca totul e vine, luni sau marti merg sa scoata firul.
Asa ca nu mai nasc pe 3 martie In plus, maternitatea e in renovare pana pe 5 (din cate am inteles) si dupa ce nasti te muta la et. 2, unde (cel putin din cate stiu eu) nu stai cu bb in camera... Trebuie sa mai astept
Aaaaa... am 36 de sapt De cand asteptam sa vad asta la semnatura.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)
raluk_dobos spune:
Buna dimineata mamicilor si viitoarelor mamici..
MadyEr, multumesc de raspuns...si la mine e prima sarcina si chiar sunt f curioasa sa aflu daca si la alte viitoare mamici s-au produs cam aceleasi modificari...eu una nu am avut probleme cu greturile, cu statul in pat...medicul nu mi-a recomandat repaus la pat ptr ca avand valorile trombocitelor mai mari, imi trebuie sa mai fac si miscare...de la 1 febr nu mai merg la munca, dar in fiecare zi imi fac drum prin oras: fac pe rand platile la tel, curent, etc...inca mai conduc masina...oare este vreo problema?
Am vazut un documentar pe national geografic despre evolutia gemenilor si tripletilor in burtica de la fecundarea ovulului...fff interesant..."lupta ptr supravietuire"..intotdeauna este unul care preia conducerea..si asha va fi si dupa nastere...acolo zicea ca statistic vb gemenii se nasc la 36-38 saptamani si sunt ok
Maine dimineata ma duc sa repet din nou hemoleucograma..am aflat de un cabinet particular unde ies analizele reale...ca m-am saturat sa tot repet analizele si sa iasa cu diferente destul de mari...trebuia sa fie ceva in sarcina asta ca sa nu fiu eu linistita ca totul e bine...
Pupici si sarcina usoara in continuare...sa ai si tu parte de bebei sanatosi si cuminti...si sa stea acolo in burtica cat trebuie