Gradinite de stat zona Iancului

Gradinite de stat zona Iancului | Autor: Ela2001

Link direct la acest mesaj

Buna.
Am o fetitza de 2 ani si 3 luni si as vrea s-o dau la gradi din toamna; implineste 3 ani in octombrie, oare am sanse s-o primeasca din septembrie?
M-ar interesa o gradinita de stat buna in zona Iancului (ca sa fie aproape cit de cit si de parintii mei si de serviciul nostru); am cautat pe forum, dar am gasit mesaje din 2005.
Rog mamicile care cunosc o gradinita buna in aceasta zona sa ma ajute cu informatii.
Cineva zicea de gradi 2001 si 16, stiti ceva despre ele?
Stie cineva cind incep inscrierile pt anul scolar 2007-2008?

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

Marutza mea merge la 201, e la grupa mijlocie, primul an, la program scurt. E cea mai aproape gradinitza de casa noastra asa ca nu am stat mult pe ganduri in alegerea ei, mai ales ca auzisem lucruri bune. Acum, dupa cateva luni de experienta, pot sa zic ca sunt multumita, desi cel mai mare incoveninent e ca e foarte aglomerata. La inscriere, in grupa mijocie au inscris anul trecut 38 copii. Unii s-au mai pierdut pe drum, iar prin rotatie (din cauza imbolnavirilor) sunt cam 25-28 copii acum. Din cauza aglomeratiei s-ar putea sa o refuze pe motivul neimplinirii varstei, dar cine stie? Au paznic, cursuri optionale, mancarea e ok. Da o fuga pana acolo si vorbeste cu dna directoare. Noi am inscris-o in mai, dar se poate ca anul asta sa aiba alte perioade de inscrieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Bubi multumesc pt raspuns.
Am citit si eu despre gradi 201 ca e buna. Intr-adevar sint multi copii (chiar si 25-28 citi zici ca sint acum), mai ales la grupa mica unde copii se descurca mai greu singuri, nu-mi inchipui cum decurg lucrurile.
La noi mai e o problema ca locuim in sectorul 3, iar zona Iancului e in s. 2, stii cumva daca trebuie neaparat sa locuim in acelasi sector in care e si gradinita?
Cum s-a adaptat fetitza ta in primul an, a racit de multe ori?

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

s-ar putea sa fie o problema, asta cu domiciliul, data fiind aglomerarea. Nu e obligatoriu, dar in cazul in care sunt prea multi e un criteriu de departajare. La noi nu a avut ce sa zica, chiar de ei apartineam cu domiciliul. Nu stiu ce sa zic...Nici nu vreau sa-mi imaginez cum e la grupa mica, e tare greu de urmarit atatia copii. Mara s-a adaptat incredibil de usor, acum cere sa o lasam sa doarma acolo. Nu am avut probleme mari de sanatate pana la vestita viroza curenta. Eu zic sa faci o vizita acolo (la telefon nu obtii nimic, decat refuzuri si amanari) si sa vorbesti cu doamna directoare.

bafta si multa sanatate!

Mergi la inceput