Magnolia, ar fi perfect!dar te poti lipsi de carte o saptamana?
iti trimit datele mele personale pe PM!
Ile 17 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Draga Ilenutza , rezolvam atunci asa: Luni dimineata ma duc la biblioteca judeteana , imprumut cartea pt . mine , si pe a mea ti-o trimit marti dimineata prin posta. Adresa mea de mail este : koralpop@yahoo.com
Magnolia, ti-am trimis email pt. ca nu ai activat PM-ul!
sa ma anunti daca ai primit emailul
pupice
Ile 17 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Ma intereseaza si pe mine subiectul.
Cine face un scan al documentului sa il trimita si altora?
Ca vreau si eu...
Multumesc,
Nicoleta
Am rezolvat cu Ilenutza . Luni ii trimit cartea si o scaneaza ea. Cu drag , Magnolia.
Ma inscriu si eu la un exemplat prin mail merci!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
Exista si varianta de la 3 la 4 ani?Pina se rezolva cu scanatul noi implinim 3 ani si deja nu ne mai pasioneaza.Constat totusi ca lumea a auzit de aceasta "tehnica" si eu recunosc,nu.Pare interesant!
Bravo Magnolia felicitari pt. altruismul tau! Ne inscriem si noi pt un exemplar scanat! Multumim anticipat! Pupici
Alia, Vladut (1,3 ani) si bebitzu (35+)
Cartea are exercitii de la 0 ani la 5 ani , pe saptamani de viata , asa ca gasiti cate exercitii doriti , cuprinse intre aceste limite. Nu-mi mai multumiti atata , ca ma faceti sa rosescEu cred ca scopul cartilor este sa circule prin lume , si daca editura nu vrea si nu vrea ,
, atunci noi o vrem!
Pupici la toate si in special la bebici.