Exercitii Oberlander-pentru copii de la 2 la 3 ani
Raspunsuri - Pagina 2
ilenutza spune:
Magnolia, ar fi perfect!dar te poti lipsi de carte o saptamana?
iti trimit datele mele personale pe PM!
Ile 17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
magnolia spune:
Draga Ilenutza , rezolvam atunci asa: Luni dimineata ma duc la biblioteca judeteana , imprumut cartea pt . mine , si pe a mea ti-o trimit marti dimineata prin posta. Adresa mea de mail este : koralpop@yahoo.com
ilenutza spune:
Magnolia, ti-am trimis email pt. ca nu ai activat PM-ul!
sa ma anunti daca ai primit emailul
pupice
Ile 17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Nicoleta spune:
Ma intereseaza si pe mine subiectul.
Cine face un scan al documentului sa il trimita si altora?
Ca vreau si eu...
Multumesc,
Nicoleta
magnolia spune:
Am rezolvat cu Ilenutza . Luni ii trimit cartea si o scaneaza ea. Cu drag , Magnolia.
Witchie spune:
Ma inscriu si eu la un exemplat prin mail merci!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
dulcetica spune:
Exista si varianta de la 3 la 4 ani?Pina se rezolva cu scanatul noi implinim 3 ani si deja nu ne mai pasioneaza.Constat totusi ca lumea a auzit de aceasta "tehnica" si eu recunosc,nu.Pare interesant!
alia_ro spune:
Bravo Magnolia felicitari pt. altruismul tau! Ne inscriem si noi pt un exemplar scanat! Multumim anticipat! Pupici
Alia, Vladut (1,3 ani) si bebitzu (35+)
magnolia spune:
Cartea are exercitii de la 0 ani la 5 ani , pe saptamani de viata , asa ca gasiti cate exercitii doriti , cuprinse intre aceste limite. Nu-mi mai multumiti atata , ca ma faceti sa rosescEu cred ca scopul cartilor este sa circule prin lume , si daca editura nu vrea si nu vrea , , atunci noi o vrem!Pupici la toate si in special la bebici.