Maternitatea din Medgidia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

da mai draga mea .... dar cum sa trec eu acum in luna a 7-a de la ea la el???? explicati-mi si mie ... ca cine stie ce zice apoi .... ca nu mi-a placut de ea .... etc ... ma voi gandi bine oricum ....

mai astept pareri despre maternitate si doctorita balasa

24+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

cami ,
daca rei s anasti la Medgidia mergi cu toata increderea ,dar nu la BALASA, LA NICI UNUL DIN EI .
Eu am nascut acolo in august 2008 ,cu Belcin .
Cat a stat in maternitate ,nu am auzit lucruri frumoase despre sotii Balasa , ba mai mult am vazut doua cusaturi de cezariene efectuate de "renumita" echipa..........cizmaria e arta pe langa ce facusera ei acolo.
Asta este parerea mea,tu faci ce crezi mai bine.
Cat despre medic ,nu e tarziu ,mergi la dr. Belcin Anca ,eu am ajuns la ea in 30 saptamani de sarcina si nu a comentat nimik ..stiu cazuri care au mers la ea si mai tarziu .
E artista ..din punct de vedere al chirurgiei ...TOT RESPECTUL MEU .
Operatia mea ,la un an si 2 luni abia ,abia se mai vede o dunga fff fina si mica si fff jos facuta incizia ( desii bebe a avut 3.800 gr), nu are tarif ca alti medici ,e f atenta cu fiecare noua mamica ...cat despre asistentele/moasele din echipa ei ...SUPER ,SUPER.

Sanatate .
Daca mai vrei alte detalii...cu placere.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput