Mamici de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 29
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
simo, tu scrii o instiintare cum ca esti gravida, atasezi si o adeverinta de la medic, si ceri numar de inregistrare. Apoi firma e obligata ca in termen de 2 saptamini de la instiintare sa anunte Inspectoratul Teritorial de Munca sa te ia si aia in evidenta.
Asa este. Si eu la fel am facut. Si a mers chiar f usor spre surprinderea mea. Trebuie sa ai dovada ca esti in evidenta lor ca fiind gravida.
16+http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
jadi spune:
Neata fetelor!
Nu stiu cum am ajuns si azi la servici, o sa il intreb pe sefu'
.
De asemenea nu stiu cum ma simt, cred ca mai rau decat ieri dar supravietuiesc!
Alina.a ma bucur ca esti bine si ca mergi la nunta sa mai uiti de atatea zile de stat in pat!
karligutza am citit de 5 ori, am crezut ca faci misto de mine
cred ca nu faci
.
vreau acasa!
Deni &
Vlad & bb2
Anya20 spune:
Alina.a, mai, mai, ce ti-e si cu medicii astia...sa mergi numai de drag. Nu puteai sa spui asa de prima oara, sa mergem toate la Szeged?
Dar lasa, ca eu m-am orientat bine si aici cu dr. actual(sper ca nu numai din punctul asta de vedere!
)
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
nma spune:
Salutare fetelor. Nu am mai intrat de mult. Sper ca am citit tot.
Alina.a felicitari pt placenta. Si eu sunt din Valcea, am stat 6 ani in Cluj, acum sunt tot in Valcea si tanjesc la Cluj. Avem o mica afacere aici asa ca mai amanam mutatul in ardeal.
Samadhi felicitari pt poze. Sunt foarte frumoasa, iar tu arati super.
Am mai vazut poze si de la alte fete si toate sunt frumoasa.
Sanatate multa fetelor cu probleme.
Eu scriu mai rar caci am mult de lucru. Sunt inca in concediu medical. Mai am un examen la master si scap. Analizele nu sunt prea bune. Sunt anemica, am nisip la rinichi. Nu pot sa mananc mai nimic. Greturile nu m-au parasit inca.
Copilul meu e tare incantat ca o sa avem un BB. Ultima gafa facuta de el legat de sarcina: merge la cumnata mea care e cam plinuta si o intreaba daca are doi bebelusi in burtica caci burtica ei e mai mare decat a mea. Saraca cumnatica s-a simtit tare prost si s-a hotarat sa manance mai putin.
Va pup pe toate si va las caci am mult de lucru si mor de somn. poate termin si trag si un puiut de somn pana imi vine copilul acasa. Acum e la dadaca.
12+
21.07.2003
brazuca25 spune:
Cred ca incep sa am probleme cu tensiunea. Se poate asa ceva asa dintr-o data? Ma simt fff ametita si abia stau pe scaun. Aseara aveam 15 cu 10 si puls 120. Si doar am mers pe jos nu f mult si deloc repede. Nu stiu cat am acum, dar mi-e si frica sa plec singura acasa cu metroul! Ce sa fac sa imi revin? Si cum imi dau seama daca tensiunea e prea mik sau prea mare??
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
taedi spune:
Hello
Fetita mea de cand stie ca sunt gravida vb numai de suriora ei,eu vreau baietel![]()
Inficare dim si seara ma pupa pe burtica si ma da ea cu crema pe burtica.Are o papusa mai mare cre are susezte,biberon,pempers si alte minunatii de bb mic si cica ea exerseaza ca sa stie cum sa-i dea lui bb papa,sa-l schimbe,si sa-i faca baita( sa vedeti ce de apa face in baie cand imbaiaza bebele
).
Sotul rade de ea si imi zice mereu ca osa avem mare ajutor cu ea
va pup pe toate
15 si Andreea.
edith
X-ray spune:
.
quote:
Originally posted by Anya20
Alina.a, mai, mai, ce ti-e si cu medicii astia...sa mergi numai de drag. Nu puteai sa spui asa de prima oara, sa mergem toate la Szeged?![]()
![]()
Dar lasa, ca eu m-am orientat bine si aici cu dr. actual(sper ca nu numai din punctul asta de vedere!
)

.alina sa-l fi vazut pe sotul...el oricum are o imagine distorsionata de cand era la spital cu tatal lui si a surprins intr-o camera doi medici intr-o postura sa zicem total rusinoasa
jadi sa vezi ce o sa-mi mai umble picioarele pe sub masa la nunta... eu la toate nuntile eram numai pe ring,se punea problema asa "cine danseaza la noi la nunta? am uitat vine alina e ok atunci!"acum alina sta la masa si ii lasa pe alti...
ioana stai linistita ca sunt sanse sa se mute si placenta aia,dar poate ar trebui sa stai putin in pat,la mine se pare ca asta a fost secretul.
simo nepotul tau e tare dragalash.noi avem baietelul nasilor care ne e f apropiat.are 5 ani si nu i-a placut vestea,cred ca e putin gelos.si acum se uita tare ciudat cateodata la mine....
multumesc din nou de suportul vostru
alina
16+ de sarcina cu o
la purtator...
panda77 spune:
[blue][quote]Originally posted by Samurai-lady
Fetele,despre tripul test,ceva ce eu nu am stiut.
M-a intrebat doctorul din ce tara sunt,si mi-a zis ca imi fac cu un kit pentru europeni.Si a scris pe foaia care merge la laborator:strain,european,cetatean roman.Cika valorile difera de la o rasa la alta.Na ca pe asta io n-am stiut-o[/blue}
Lady-samurai, cred ca inteleg de ce sunt truse separate : TT-ul calculeaza riscul de boli genetice, deci mostenirea genetica e f. importanta. Stii ca rasele umane au cateva caracteristici genetice diferite, deci si zestrea genetica si incidenta anumitor boli de aceasta natura sunt diferite de la o rasa la alta.
Pupici,
Oana-panda77,
16+ cu 
samadhi spune:
Buna fetelor si bine v-am gasit !
NMA, ALINA, TAEDI - Merci pentru complimente si 

!!!
KARLIGUTZA - merci pentru complimente ! cand pot il ajut pe sotul meu cu lucru, dar daca imi este rau cum mi-a fost in ultimul timp nu pot sa fac nimic.
DAca as primi un contract pentru manechin l-as lua cu placere, problema e ca am doar 1,63 cm !!!! Asta cred ca ma defavorizeaza, iar acum cu sarcina cred ca pot sa uit........ o perioada...... Te pup 
Multa sanatate la toate si o zi buna.
11+