Mamici de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fetele,despre tripul test,ceva ce eu nu am stiut.
M-a intrebat doctorul din ce tara sunt,si mi-a zis ca imi fac cu un kit pentru europeni.Si a scris pe foaia care merge la laborator:strain,european,cetatean roman.Cika valorile difera de la o rasa la alta.
Na ca pe asta io n-am stiut-o

Samurai-lady 15 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

neatza. sa va povestesc cum a reactionat nepotelul meu de 3 ani. e baietelul verisoarei mele si e dulce si scump pana in varful unghiilor. pana sa raman insarcinata eu si fratele meu am fost jucariile lui preferate. faceam tot felul de nebunii cu el. jucat pe jos, fugarit... l-a intrebat mama lui daca o sa se joace cu copilul meu. "care copil?" "pai uite, Simona are un bebelus in burtica". s-a uitata neincrezator la mine. dupa cateva zile stateam intinsa pe pat acoperita cu o patura, a venit si a dat-o la o parte " simona, nu are bebelusul aer!" am ras, a trecut faza.
dupa o perioada de timp (mie inca nu mi se vedea burta) nu intalnim iar toti, iar Cosmin (sau Cojin pt cine il intreaba pe el) are un stetoscop de la sotul meu pe care i l-am dat ca sa nu-i fie frica de medici. buuun. era si fratele meu care e mai grasut. si am trecut toti la un control de rutina. cand ajunge la fratele meu, ii pune stetoscopul pe burta, o da la o parte cu manutza, o cantareste, se uita el asa si isi da verdictul: "simona, dragos are un bebelus in burta!"
sper ca ati zambit un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

SImona,dragutz Cosmin si cred ca toata lumea a ras cu gura la urechi.
Astia mici au darul de a spune asa lucruri interesante,si eu rad de una singura cand zice fiul meu cate ceva.

Samurai-lady 15 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

ghinetz ai fost la medic? te asteptam cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

simo, tare simpatic e nepotelul tau.

Mi-am anuntat seful ca sint gravida; initial a crezut ca-mi dau demisia, ca se fisticise cind m-a vazut cu foaia in mina. Apoi m-a felicitat si a ris, cica nimeni de cind e el sef nu i-a mai dat hirtie oficiala sa-l anunte.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

ioana trebuie dusa o hartie anume pentru a anunta ca esti insarcinata? adica este obligatorie? eu am cartea de munca la o firma si ei stiu ca pentru asta am dus-o. imi platesc singura toate alea. stiu ca sunt insarcinata, dar trebuie facut un dosar ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Bine v-am gasit, dragele mele burticutze !

Ieri am fost la eco morfofetala si sunt foarte fericita . Fetita mea era un pic somnoroasa si ne-a tratat cu semi-spatele, dar ducea tot timpul manutza la ochisori si la nasuc, se-ntindea, se ghemuia... Are 12cm de la capsor la fundulet si are 177gr, dar cel mai important lucru e ca toti parametrii sunt buni, deci e sanatoasa.

De atata emotie ieri seara am picat de somn ca bolovanul, asa ca nu am apucat sa intru pe net sa va scriu. Azi dimineata mi-au luat sange pt TT cu calcul de risc si am inteles ca dureaza 10 zile pana e gata, ceea ce mi se pare cam mult tinand cont de ce am mai citit pe aici.

Oricum, m-am linistit mult si abia astept sa-mi trag imaginile video pe un cd ca sa va pot arata cu ce ma mandresc....

Va pup pe toate si va doresc tuturor sa treceti printr-o asemenea stare , aproape indescriptibila.

Oana-panda77, 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Salutare fetelor...
ALina.a ma bucur ca esti bine!!
Ma bucur mult cand va intoarceti toate de la analize , controale sau eco si anuntati ca sunteti bine!!
Simo e mortal nepotelul tau...Asa o sa fie si ai nostri..
Jeni minivacanta placuta!!
Eu maine chiar ma mut!!! Pana acum am stat mai mult la maica-mea, pana ne-am terminat toate amenajarile si contractele...
Va doresc o zi buna

Poze

Mioara 19+

Mergi la inceput

oooo! daca ar fi sa va povestesc toate minunatiile lui ar trebui deschis alt subiect. sau sa povesteasca mamicile despre copilasii lor. cum iti recomanda el un "palametol" daca te doare "pacul" sau daca ai o bubita aduce repede crema de galbenele si te unge grijuliu si concentrat. doamne si cate expresii!!!
va rog nu ma provocati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mioara, felicitari ca ati terminat aranjatul si mutare placuta!
oana-panda, felicitari pentru intilnirea cu bb.
simo, tu scrii o instiintare cum ca esti gravida, atasezi si o adeverinta de la medic, si ceri numar de inregistrare. Apoi firma e obligata ca in termen de 2 saptamini de la instiintare sa anunte Inspectoratul Teritorial de Munca sa te ia si aia in evidenta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput