Mamici de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Sanatate multa fetelor cu probleme!
Eu am fost azi la stomato, doamne ajuta, nu este abces, e o forma de gingivita de sarcina. De acum masez gingiile cu tinctura de propolis si clatesc de cateva ori pe zi gura cu apa de gura. A inceput sa-mi indeparteze superficial si niste carii la molarii de minte, ca sa nu avanseze si a pus unuia o plomba provizorie, acum mai merg de cateva ori si pt ceilalti. Sfatul ei: multe lactate si Ca sub orice forma!
Azi noapte a fost prima noapte fara varsaturi, sa vedem noaptea asta cum oi fi.
MI-am luat salopeta de gravi, sunt suuuuuper mandra de ea. Si la prima sarcina am vrut dar am tot optat pentru alte tipuri de haine, stil office, ca mergeam la munca. De salopeta mea de reiat sunt super mandra! Si a fost si super ieftina!

Andra14+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2 Horia Andrei
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

eu iar fara somn...ma gandeam asa...fetele care deja sunteti mamici, ne-ati povestit cum ati nascut prima data, poate cand aveti timp si chef ne povestiticum au primit vestea cei de-acasa ca vor avea un fratior sau o surioara...trebuie sa fie tare dragut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Neata !
Sunt f happy ca e frumos afara si e soare, si plec la iubitul meu Bucuresti. Ma voi vedea cu toti prietenii si voi merge la magazine.
Da tara fashion vinde pe net si retinusem ca cineva de pe aici si-a comandat de la ei ceva blugi. Daca nu gasesc nimic in Buc comand de la ei.
Sa fiti cuminti si sa aveti grija de voi sa nu va fie rau, pana duminica si luni povestim toata ziua ca stau acasa.

Jeni 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc ca ati fost alaturi de mine,va din toata inima.dar cum am mania sa fiu fff atenta la ce se intampla cu mine(si acum am ouat o pata) am observat ca se intampla deobicei noaptea sau dupe ce sta mult in pat nu la contrariul cand merg.deci numai de la migratia placentei poate fi....acum daca se poate sa nu se oreasca nici durerile si nici celelalte fenomene ca sa se duca placenta asta in gat daca poate!na ca am apucat sa-mi doresc opusul.
fetele mele dragi dr asta la care am fost eu e o minune nu alta ,asa ceva nu am crezut ca exista.sa-l vedeti ce bucuros era el dar noi,mai sa ma ia in brate si-mi zice cand m-am ridicat de la eco "bravo!" si mi-a intins mana si mi-a strans-o asa puternic.zambea cu gura pana la urechi.
si asa ca pentru sufletul nostru de femei eu nu am vazut in tot spitalul ala numai medici de 1,80-1,90 supli si toti erau la pantaloni albi,camasa alba,curea alba,scosi din cutie!dr. meu e exact opusul.zice sotul "daca aveai unul din ala ca dr eu nu te lasam 5 min cu el!"noi tot timpul ne distram pe chestii de genul asta...oricum cand l-am cunoscut pe seful de sectie de la cezariene i-am zis ca sunt unele momente in viata cand unii oameni iti iau la figurat durerea cu mana.
uite ca acum amj chef de glume...
dar daca de ceva ma bucur e ca-l vad din nou pe sotul meu cu fruntea descretita, zambind din plin si optimist....asta e pt mine fff important
lorina la multi ani pt sotul tau,abia cum am realizat ca am uitat sa-ti spun ieri.
andutzy ma bucur ca nu e ceva grav si mai ales ma rog odata sa scapi de varsaturi ca e groaznic!
samadhi valorifica cumva pozele alea,fate fotomodel ca e pacat!esti superba!
jeni tu esti din bucuresti si te-ai mutat in tg.mures? cum te-ai acomodat?
si in final buna-dimineata!

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Saliu, am fost si mi-am luat medicalul pana marti inclusiv, asa ca luni si marti le petrecem impreuna.
alina.a da m-am nascut in buc si pana anul trecut in vara am stat in buc. In aug ne-am mutat aici, pt ca sotului meu i s-a oferit un super job, si era pacat si egoism din partea mea sa spun nu plec din Buc, cand pt cariera lui e o chestie super. Pot sa spun ca mi-e f bine aici, nu muncesc si nu alerg cat alergam in Buc, si cea mai mare realizare e acest bebe care-l port in burtica. Nu mai speram sa avem copii, pt ca eu acum 3 ani jumate am avut o operatie si mi-a scos tot ovarul stang si o bucatica din dreptul. Asa ca era f greu sa mai fac bebe, si totusi uite ca minunea s-a intamplat. Acum doi ani tot pe aici scriam dar la aspirante si visam la bebei. Nimeni nu-mi mai dadea nici o sansa, la un moment dat ne gandeam sa infiem , dar am renuntat neavand suport pt asta din nici o parte. Nici acum socrii si cumnata nu prea m-au sustinut, dar ma rog asta e deja alta poveste. Sunt f multumita si incantata ca am scapat de nebunia din Buc. Si ma duc cu placere in Buc f des, colind magazinele, chestie care inainte nu aveam vreme s-o fac, imi vad prietenii mai des decat atunci cand eram in Buc cand datorita serviciilor noastre si ale lor nu aveam vreme, acum ne facem timp cand mergem in Buc sa-i vedem pe toti. Practic, prietenii imi lipsesc cel mai mult, altceva nu. Aici e alta lumea, mai civilizata, mai curat orasul, nu atata nebunie, aglomeratie si rautate. E ok, sunt multumita, plus ca mi-am implinit inca un vis sa-mi iau casa mea si sa am si 2-3 metri de curte. Acum pana in mai ma mut. Deci pot spune ca pe toate planurile e ok. Lipsesc doar prietenii, insa nu le poti avea pe toate.
M-am cam intins la povesti, scuze.
Sanatate la toate sa va gasesc pe toate bine, sa nu va mai doara burtica, sa nu mai aveti pete, greturi sau alte simptome. Sa va fie bine si sa fiti toate fericite, ca deja e soare si frumos afara !!!!!!!!!!!!!!!

Jeni 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

jeni ma bucur ca ti s-au implinit visele,e f frumos ce ai povestit. te-am intrebat pt ca in general e o diferenta mare dintre bucuresti si un oras din transilvania si cu specific unguresc.eu sunt din valcea si am ramas in arad,cand ma duc acasa la rude parca sunt in alta lume.imi place 2-3 zile dar apoi nu mai am rabdare si vin repede acasa la mine.si eu aici am avut parte de tot ceea ce visam de la viata.inainte am avut prieten bucurestean,am fost 5 ani impreuna,bucuresti scria pe mine....dar nu a fost sa fie si nu regret nici o clipa.
acum va las ca ma duc in pat sa poata face alpinism in continuare placenta mea...

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

jeni, cum de esti online, ai liber azi? Drum bun la Bucuresti si shoppinguiala placuta!
Lorina, am vazut tortul. Ce a zis sotul de asa o surpriza? Zi-mi si mie ce crema ai facut in 3 minute, pliz.
alina.a, ma bucur ca a fost bine la control!
simo, eu i-am spus Mirunei ca va avea o surioara dar nici nu a clipit, nu stie ce e aia sora (are 1 an si 5 luni).
andutzy, sa porti sanatoasa salopeta.
karligutza, si eu sint fan cofetaria Alice.
Anto.

Am fost ieri la dr si din toate dudele alea din ecografii, a zis ca cel mai ingrijorata e de placenta praevia marginala; dar spera sa se ridice, ca mai are timp. Iar eu mi-am dat seama ca o sa-mi iasa super nasol bi-testul, pentru ca se bazeaza pe ecografia facuta la chitescu, care indica valori mici si nashpa ale lui bb. Asa ca Anto, daca mai pomenesti de amniocenteza aia, ma programez si eu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna fetele,nu am scris de ceva timp din lipsa de timp,somn si lene.
Sper ca ma intelegetzi .
Intre timp am ajuns si eu la 15 sapt,se vede burtiku deja bine,ma simt mandra de el.
Azi au venit rezultatele de la analizele alea multe de sange si e totul ok.Tot azi mi-am luat sange si pentru triplu test si va zic ca abia astept sa stiu rezultatul.Medicul nu mi-a recomandat testul,dar l-am cerut eu si m-a costat 100$,ca nu-i recomandat de el,cika:('(((.

Fetele cu PLACENTA pozitionata jos,mie azi mi-a zis medicul ca a urcat,deci nu mai e o problema ,cika.

Va pup si sa auzim numai de mamici fericite si numai vesti bune

Samurai-lady 14 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna dimineata burtici.

Alina.a-felicitari si multa-multa sanatate.

Luna-sper ca ai fost la medic si nu ai ceva grav

Samadhi-te-am admirat,esti fff.frumoasa si se vede ca esti fericita pana la ultima suvita.Felicitari si fotografului.

Fetlor eu astazi iar am o stare naspa,mi-e somn rau de tot.iar am avut cosmsruri azi noapte, ma doare din nou spatele.sper sa-mi revin repede.

pupici

15 si Andreea

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jeni, acum am vazut ca esti in concediu medical.
Samurai-lady, felicitari pentru analizele bune.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput