Mamici de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Alinutza faina poezie

lachione la gemeni e normal sa iei mai mult in greutate.
Apropo de gemeni, fetelor care aveti sarcina multipla pe National Geographic va fi duminica un reportaj super din seria "In pantec" special pt voi

Ioana eu stiam ca lichidul amniotic se reface, gresesc?

Eu am luat deja 5 kg si maine intru in sapt 17. Dar vorba voastra (si a mea ) le dau jos dupa aia, asta sa fie cea mai mare grija a mea. Acu nu mai sunt somnolenta, ma simt mai fresh, asa de fresh ca nu pot dormi noaptea

Daca flositi creme anticelulitice sau antivergeturi, uitati-va la compozitie pt ca am citit undeva ca daca au tiroxina (un hormon care intra in fluxul sanguin) sau cafeina pot provoca contractii.Eu foloseam o crema care contine cafeina si m-am lasat.

nasica de moflea burtica
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna burtici,

Felicitari pentru toate mamicile si viitoarele mamici.

Jadi - multumesc mult pentru mail.
Alinutzaa - super poezia
Nicooleta 27 - din pacate si eu am aceeasi problema "de calcul". Dar cine stie poate avem un mic "Fat Frumos" si stii cum e, creste intr-un an cat altul in trei

11+

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu le-am mai vazut de mult pe aici pe Karligutza, Amameda, oare ce-o fi cu ele?
Nikole tu unde esti? Cum te mai simti?
A, da, si Samurai-lady ne-a uitat...

nasica de moflea burtica
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

Alinutza

Lorina daca nu ai somn pe mine ma gasesti pe net pana la 2-3! ca am insomnii 5 din 7 nopti.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Simo poate ne intalnim pe net in toi de noapte. Si asa al meu sforaie asa ca ce mai conteaza zgomotul coolerului de la unitate

nasica de moflea burtica
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna ziua burtici dragi !
Pot sa va spun ca am o migrena sinistra de cap cu tot cu greata. Va scriu si ma bag in pat. Nici sa mananc nu pot.
Anya20, Antoanela23, alina.a, Lorinaoo1 si taedi si la toate va multumesvc pt felicitarile pt carucior. Sa ne ajute bunul Dumnezeu la toate sa facem bebei sanatosi !
alina.a si Lorinaoo1, f maree adevar ati grait referitor la scoare, cumnate, cica rude de altfel.
Anculici, mare gtija la cazaturi !
Ioana75, bafta la eco joi, sa vii cu evsti bune. Tin pumnii dar va fi ok ai sa vezi draga mea .
Otim, nu m-am suparat deloc, din contra ai mare dreptate si iti multumesc pt vorbele frumoase, deosebite. asa incerc sa fac de cand am ramas insarcinata, INSA uneori tot ma doare, dar incerc si-oi reusi pana la urma sa devin o mare nesimtita in privinta lor. Eu sa fiu sanatoasa si bebe si restul nu mai conteaza .
Va pupic pe toate ma bag in pat poate scap de durerea asta sinistra de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Lorina001 sunt aici , va citesc din umbra, insa nu prea am cu ce ma lauda,asa ca ma multumesc sa va citesc doar.
Astazi am sunat si eu la cabinet si am aflat ca reultatul la glicemie...e 67, adika sub limita normala, ceea ce ma hface sa fiu hipoglicemica, asa cum banuiam.
Nu exista nici un tratament nimic, asa ca...D-zeu cu mila, atat mi-a spus sa nu ies din casa nemancata si neansotita.
Great!!!!
Tre sa merg din nou peste 3 sapt...
va pup,si sunt aici...va citesc!

vacanta Filipine
vavanta Brasil
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna searaaaaaaaaaaa!!!!

fetelor dragi, imi pare rau ca m-ati dat la disparuti, dar am fost timp de aproape 2 saptamani ocupata, obosita si somnoroasa fara limite! mai mult ocupata din toate astea, dar recunosc ca sambata am dormit toata ziua fara exagerare... nu stiu cum am putut ... iar noaptea spre duminica a decurs PERFECT.. adica n-am pazit iepurii, decat de pe la ora 6 dimineata cand am stat vreo jumatate de ora cu ochii spre fereastra asteptand din nou sa adorm ca nici chiar de la 6 nu m-as fi ridicat din pat!

Pupici pentru CarlaV si pentru Lorina ca sa nu mai fiti ingrijorate... si pentru celelalte care m-ati mai intrebat pe unde am disparut.. nu stiu daca v-am prins pe toate din marea fuga cu care am citit capitolele anterioare.... la intrebarea "daca sunt ok?" raspund zambind ca sunt bine, multumesc! si iertare ca n-am clickuit o secunda pe aici de atata timp... ... insa cred ca deja am fost si pedepsita pentru asta ca de 2 ore am tot citit din urma (vreo 2 capitole full!)

am o intrebare pentru colega care a zis ca se va organiza o expozitie "babyexpo" la sfarsitul lunii martie... e vorba de Bucuresti? stii locatia? zilele exacte? sunt si eu interesata de acest eveniment! daca se poate reveni cu detalii as fi recunoscatoare

mi-au sarit in ochi subiectele principale cele mai recente: patut si carucior pentru bebici. Ehhhhh, sa stiti ca voi ati sporovait aici in scris, iar eu chiar daca nu am participat la discutii m-am ocupat printre altele si de acest capitol prin oras cutreierand magazine... asta ca sa vedeti ca un pic acolo tot functioneaza "telepatia" intre noi... chiar azi am vazut ce se vinde la Elvila pe tema dormitor bebelus (inclusiv patuturi) si la Mobexpert... nu exista comparatie intre cele 2, e clar ca Mobexpert e mult mult mai de clasa, insa eu cred ca merita! Oricum nu am luat nimic pentru ca eu zic ca e timp si de patut si de carucior in apropierea nasterii... acum ar fi si prea devreme pentru ca eu inca nu stiu cine se joaca in burtica ; poate ca aflu in sapt.21 cand am urmatoarea consultatie.

pana una alta inchei aici si va mai pup o data pe toate inclusiv pe cele noi, carora le spun si eu bun-venit si sarcini usoare! si mai adaug ca si mie mi-a fost dor de voi; cum zicea o gravidutza de pe aici, DC creaza dependenta!!! sau poate ca e un alt fel de dragoste la prima vedere!

karligutza, sapt.19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

nikole mai ia cate o lingurita de zahar sau miere de albine din cand in cand. pe mine ma ajuta.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Revin si eu cu un raspuns intarziat, ce-i drept... E ciudat rau ca un ginecolog sa recomande scobutil, se pare ca gradul de suportabilitate pentru romance e mult mai mare decat pentru americance. Desi n-ar trebui sa ma surprinda, pentru ca am auzit si recomandari de emetiral, metoclopramid, aspirina si paracetamol. Sau poate nu toti doctori romani sunt suficient instruiti??? Nu, cum sa ma gandesc la asa ceva ? Asta e, mai bine nu ma mai bag si imi folosesc cunostintele pentru uzul personal

Carla, 18+

Mergi la inceput