Recomandare salon coafura - HELP
Raspunsuri - Pagina 2
adeiutza spune:
si eu sunt interesata de cineva priceput in arta asta a tunsului :) am mai multa incredere in barbati, nu stiu de ce :D
ultimele 2 dati am fost la un salon recomandat de anda141, un tip super dragut 1 data. am iesit de acolo bombonica;
nu'mi venea sa cred. kiar a stiut ce si cum sa tunda, si in functie de forma fetei, mi'a mai "indulcit" putin trasaturile, in final tunsoarea a fost foarte foarte marfa, era si ceva ce se purta la vremea aia. pretul..din nou foarte dragut tipul, mi'a facut o reducere pt ca era prima data cand veneam la el, si am dat atunci putin peste 300 mii.
intre timp, parul a crescut si am fost nevoita sa ma tund din nou. si normal am fost tot la el pt ca eram sigura ca rezultat ar fii fost ce imi doream. de data asta insa... m'a dezamagit profund. ma asteptam din partea lui si acum la ceva sofisticat, dar..nu prea. nu a facut decat sa se joace putin prin parul meu, mi'a luat putin varfurile, si m'a aranjat un pic altfel. pretul insa a fost mai mare. nu am inteles prea bine de ce asta, dar in concluzie nu mi'a mai placut
oricum am inteles si de la alte prietene ca prima data peste tot unde te vei duce vor face o impresie buna, te vor tunde ca lumea, aranja etc, asta ca sa mai revii, iar a 2a oara serviciile clar nu mai sunt aceleasi.
o seara placuta.
helbi spune:
e vb de Florin?
am fost si eu anul trecut la un tip, tot de aici recomandat. Nu mai retin de cine, dar parca tot anda........mi-a placut in final, dar pretul a fost mare. Am platit pt tuns si vopsit vreo 1 800 000. Mai mult ca in Germania, unde preturile usnt maricele.........
Anul asta cind vin in tara, as vrea iar sa merg la tuns si vopsit. Insa, nu stiu unde. Asa ca, si eu astept sugestii. Am mai fost acum 2 ani la salonul CUT de pe linga Pta Kogalniceanu. O tipa Mirela......a fost ok, dar pretul si acolo a sarit de 2 mil.
iepumic spune:
Mi se par enorme preturile de care vorbiti!!!!!!!!!!! Pt. mine tunsoarea este foarte importanta pt. ca am un par relativ rar, moale si cu firul foarte subtire care nu vrea sa stea decat cum are el chef....daca nu tuns ca lumea, ioc sanse sa pot fi si eu cat de cat aranjata. Eu sunt multumita de salonul Abbate din Teiul Doamnei, e o fata acolo super finuta la care ma tund (Felicia) si mai nou am fost la un salon tot din zona unde doar m-am tuns......am fost foarte multumita!!!!!!! Un tuns ma costa cam 10 ron.....n-as da 70 de ron pe un tuns decat daca ar fi de fapt un procedeu invers: mi-ar mai adauga niste par!!!
Eu acum vreau sa ma vopsesc ....nu m-am hotarat inca ce nuanta, tot un joc de nuante de blond as vrea......
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
maxinne spune:
fete dragi, tocmai cautam subiectul vechi despre "stilist bun" poate ma mai inspira ceva spre un anumit salon / stilist ca nu prea mi-am gasit locul potrivit- omul potrivit cu parul meu moaleee.si drept si cu programul meu aglomerat si preungit ..Am mai fost acum vreo doi ani la Abbate langa spitalul de urgenta o data doar t un mic coafat care a fost ok , o data pt tuns varfurile si a fost relativ ok .nu stiu insa de cineva anume recomandat acolo.Aveti idee? Acum as vrea la cineva .."consacrat" dar mi-ar fi de ajutor niscaiva informatii din experienta voastra..in special de la cine are parul moale pt ca am vazut diferente semnificative..si desigur preturi, obiceiuri locale ale salonului pt bacsis....
inaioanaaa, cum esti?
sa aveti "a GOOD hair day"!!
ambra2 spune:
Buna fetele!
sunt noua pe aici si foarte interesata de subiect :)
mi-am facut si eu o programare la salonul Abbate din Teiul Doamnei pentru coafat si machiat mireasa( la Felicia) !
Mie mi s-au parut preturile foarte ieftine 23ron machiat si 45 ron coafat ( fara voal)!!!
Am vazut ca mai sunt fete care merg la acest salon .......puteti sa-mi spuneti si mie daca coafeaza bine sau cum vi s-a parut?
Hmmm si mai am o intrebare cam cat e "spaga " ca nu prea ma pricep :)???
dicirstea spune:
Pentru cine sta prin panduri pot recomanda salonul Cristian Catana Beautysoft. E pe langa Abbate. Adresa exacta e Panduri 28. Eu de fapt recomand o tipa de acolo. Pe Cristina Rosca. Are si ochi si mana buna. Ma tund la ea de vreo 7 ani. Iti spune si ce ti se potriveste la tipul de par si forma fetei. Si mie imi placeau multe freze sau vopsele dar la unele imi spunea sa stau in banca mea, ca nu imi stau pe parul meu, sau ca sunt pretentioase de intretinut.
mamica lui Matei
dicirstea spune:
Am uitat sa zic si ca preturile sunt f bune. D ex. tuns obisnuit= 15 ron, tuns linie nou= 25 ron, suvite par mediu= 20 ron, vopsit par mediu= 15 ron, spala+coafat mediu=.30 ron. Deci o tunsoare noua cu tot tacamul costa 90 ron fara vopsea. Eu zic ca e mai mult decat rezonabil la pret.
mamica lui Matei
seniorita spune:
Eu una ma duc la un salon tot p teiul doamnei dar care se numeste "pupaza din tei" este cel mai tare si au niste coafeze de prima mana..de ex sefa salonului este cea mai cautata eu ma fac la ea ...stie exact ce vreau si nu imi e frica ca nu o sa imi iasa...si in plus are tot ce vrei salonul acela ..Eu imi fac tot ce trebuie si preturile sunt f bune ...Incercati-l
cristi22na spune:
ce preturi sunt la salonul "pupaza din tei"?la cosmetica e cineva priceput?eu vreau sa ma si pensez.