Vacanta la Disneyland Orlando
Raspunsuri - Pagina 2
Andrada spune:
Eu zic ca e un pret bun pentru zbor cazare si masina inchiriata 14 zile,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Podeanu spune:
Letitia, in avans poti viziona pozele de la semnatura mea.
oi am fost in 2004, dar am inchiriat o casa la ocean, cam la o ora de condus de parcuri.
Am fost in MGM (il recomand din toata inima)acolo noua ne-au trebuit 2 zile , Epcot si Magic Kingdom.
la Epcot in afara de focurile de artificii (Reflection of the world)absolut superbe, raidurile nu prea m-au incintat. Am fost intr-o naveta spatiala , unde mie mi s-a cam facut frica si de abia asteptam sa se termine.Jumatate din parc sunt raid-uri si jumatate restaurante din toate colturile lumii. Noi am mincat la restaurantul nemtesc cu atmosfera Germaniei (muzica,costumatia chelnerilor si chiar chelneri). Ne-a costat parca 12$/persoana , gen de bufet, maninci cit poti si de cite ori vrei.
magic Kingdom mi-a placut cel mai mult, parada personajelor, raidurile.
Intrarea era atunci 50$/zi de persoana,dar putea cumpara package-uri de 2 parcuri in 3 zile, si era mai ieftin.S-ar putea la voi sa fie inclus deja in pretul hotelului.
Distantele intre parcuri sunt mari, sa nu-ti imaginezi ca poti merge pe jos. parcurile in sine iti iau o zi de mers incontinuu. Noi ne intorceam seara frinti, copiii adormeau in masina si a doua zi zaceam pe plaja, sa ne odihnim.
Asa cum au mai zis si fetele , poti astepta la cozi ore intregi. Cel mai mult am stat 3 ore la Shrek 4 D.Curgea apa pe noi, era mijlocul lui iulie si o caldura infernala, si umiditate in plus.
Incaltati-va comod,luati apa cu voi (e 2.50$ o sticla de 250ml), eventual o lada frigorifica pe roti.Fast fooduri sunt cu gramada in parcuri, pizza (parca 15$ una mare), etc.
In Magic Kingdom si Epcot sunt trenuri suspendate care fac legatura intre parcuri si resorturi. Intereseaza-te poate nu trebuie inchiriata masina neaparat.
Distractie placuta si astept impresii.
Dana si gemenii
Voiculestii
Podeanu spune:
am uitat... pelerine de ploaie. In Epcot ne-a apucat ploaia si am dat vreo 20$/pelerina , din plastic ordinar, dar avea poza lui Mickey pe spate
Dana si gemenii
Voiculestii
gabrielaghe spune:
Si noua ne place mult sa mergem la DISNEY, DE FAPT VARA AVEM 2 VACANTE, ORLANDO SI TENNESSE, am fost vara trecuta am stat la un resort Disney, totul despre music , a fost superb, multi copii, totul de basm , avantajul este cum au spus si fetele sistemul de autobuze , nu a fost nevoie sa mai mergem cu masina, ticketele au fost cam 60$pe zi dar au diferite oferte, daca iei 2 parcuri 2 zile a treia zi e gratuita la parc, nu rata parcul de apa, ne -am simtit ca si copii, am innotat in reeful cu rechini si pisici de mare iar topoganele si marea piscina cu valuri a fost superb, cauta pe internetwww. Walt Disney World.com dute la parcuri si vezi preturi, poti vizita parcuri si ce atractii ce restaurante, iar un lucru care ne-a placut mult am luat masa, micul dejun cu mai multe caractere disney, Mickey , Pluto cam 7 caractere, ptr. asta trebuie sa faci rezervare cu mult timp inainte daca te duci online, suna la hotel si fa rezervare, noi avem 2 baieti, de aceea am luat masa cu Mickey, daca ai fetite in interiorul parculuiMagic KIndom in castelul cenusaresei, poti lua masa cu toate printesele, , si noi mergem din nou in iuniu, ptr. o sapt.abia asteptam petrecem zile mimunate, cel mai important e sa fiti imbracati comod, sa aveti apa , fara prea multe bagaje daca mai e ceva intreaba-ma. mai vorbim.gabriela mamalui Andrei si Matthew