Imbratisarea Ingerilor
Raspunsuri - Pagina 2

Laina spune:
Si tu sa primesti de la noi, Darael! Sper ca ai pe cineva langa tine care poate oferi mai mult decat o imbratisare virtuala si un gand bun, cat putem noi

april spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Copii ai Luminii, Sufletul meu va daruieste o Imbratisare..... un Zambet si o Floare! Trebuie doar sa va deschideti Sufletul vostru si sa primiti.....
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
.....am primit-o....si mi-a prins tare bine...

Ana68 spune:
Nu am crezut vreodata ca as putea simti atata emotie,pana la lacrimi,privind o actiune plina de dragoste...Multumesc Darael!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

DARAEL spune:
Multumesc tuturor pentru gandurile bune si frumoasele voastre cuvinte ...
Daca eu sunt asa de bun precum credeti, va dati seama cat de buni sunt cei care m-au invatat, cei pe care ii admir eu sau cei care fac aceste actiuni ?
Asa ca eu va spun sincer.... mai am muuult pana cand voi fi macar “aproape bun” ....
Sa nu uit: daca nu aveti curaj sa luati pe cineva in brate pe strada, puteti in schimb sa Zambiti celor din jur – in metrou sau autobuz, pe strada sau cand stati la rand in mall..... pare incredibil, dar si Zambetul, orice Zambet e free !
O zi superba va doresc tuturor
.
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

alinacs spune:
Extraordinara idee. Vizionarea filmuletului m-a adus, fie si pentru atat de scurt timp, alaturi de ingerasul meu care m-a parasit la numai 4 anisori. Asta a fost ce am simtit. Poate semnificatia actiunii a vrut sa fie alta dar, pe mine acolo m-a dus gandul.

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by alinacs
Extraordinara idee. Vizionarea filmuletului m-a adus, fie si pentru atat de scurt timp, alaturi de ingerasul meu care m-a parasit la numai 4 anisori. Asta a fost ce am simtit. Poate semnificatia actiunii a vrut sa fie alta dar, pe mine acolo m-a dus gandul.
Alina

_
Tzuni

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

danielac spune:
quote:
Originally posted by alinacs
Alina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???