MEDIC OFTALMOLOG IN TIMISOARA

Caut medic oftalmolog bn in Timisoara , trebuie sa merg cu copilul la control si nu stiu la cine .
Stie cineva vreun medic bun ???? si la care nu trebuie sa te programezi cu 3 luni inainte ?????
multumesc pentru eventualele sugestii si povesti despre oftalmologii dumneavoastra
va pup
ANDANII
Raspunsuri

mary_ary spune:
Eu stiam ca Frantescu este foarte buna. Vara'mea merge la ea. Matusa'mea care lucreaza in domeniu, spunea ca ea e cea mai buna oftamoloaga pentru copii. Daca vrei mai multe info, ma interesez!
mary si gogoasa mica

andanii spune:
MUltumesc pentru raspuns, vad ca nu prea stiu fetele medici oftalmologi.
Daca ai putea sa imi dai si niste informatii , unde are cabinet? cat e consultatia, program, ce mai stii ?????
te pup
ANDANII

danuta_t spune:
Eu am fost cu baietelul meu la dr. Frantescu, are cabinet pe str. Amforei nr.15 (parca). Aproape de linia de tramvai 4, la parterul unui bloc cu 4 etaje. Programul era 16-19, dar nu mai stiu daca doctorita era chiar in fiecare zi sau nu.
O alta dr despre care se spune ca este buna, este dr. Berghean (noi am fost la mama, ca si fiica ei lucreaza tot acolo), dar ea nu are cabinet, noi am fost direct la spital la ea (trimisi de un medic oftalmolog pentru copii care are cabinet vis a vis de Casa Tineretului, in blocul cu farmacia (se intra chiar pe langa farmacie - imi pare rau, dar nu mai stiu cum o cheama).
Dana 30+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

andanii spune:
multumesc pentru raspunsuri
am fost pana la urma tot la medicul la care mergem de 4 ani , dar situatia nu este prea grozava, ii creste miopia la trei luni intr-un ritm alert, nu se stie inca din ce cauza, nu se stie ce parte a ochiului creste si da asemenea valori, l-a trecut la niste teste mai ample , sa vedem acuma ce se mai intampla in urmatoarele saptamani cu ochisorii
dar o sa incec sa merg si la altcineva, sa mai aud si alta parere , ca deja sunt confuza tare de tot .
intrebarea mea este , oftalmologii sunt de copii si de adulti ?? osare o fi diferenta intre ei ????
va pup
ANDANII

XIO spune:
Eu am fost in spate la Bega , la un cabinet vis-a-vis cu parcarea laterala , la doctorul Suta Nicolae. Este asistentul meu la facultate si am zis sa incerc sa vad cum e . Foloseste doar tehnici moderne , toate metodele sunt neinvazive , consultatia e 50.000 de lei vechi si el este foarte de treaba.
Te consulta si pe loc , eu m-am dus sa vad niste rame de ochelari si m-a si luat la consult.

katik spune:
eu am fost cu fata la Dr. Minola Budau, vis-a vis de Casa tineretului, intrarea prin farmacia Sf. gheorghe. nu e nevoie de programare, cind am fost eu am stat cam 30 min. ea se ocupa si de adulti dar mai mult de copii. noi nu am avut pb, am fost doar la un control de rutina. vom merge inca o data cit de curind. nu stiu cit e consultatia acum.
va tinem pumnii sa fie bine!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Antigen spune:
quote:
Originally posted by XIO
Eu am fost in spate la Bega , la un cabinet vis-a-vis cu parcarea laterala , la doctorul Suta Nicolae. Este asistentul meu la facultate si am zis sa incerc sa vad cum e . Foloseste doar tehnici moderne , toate metodele sunt neinvazive , consultatia e 50.000 de lei vechi si el este foarte de treaba.
Te consulta si pe loc , eu m-am dus sa vad niste rame de ochelari si m-a si luat la consult.
Secondez. E asistent universitar, are dubla specializare, are experienta.

andanii spune:
Am fost ieri la Ivanescu , la corectia ochelarului
La ochiul drept a crescut miopia de la -1.5 la -1.75 si la ochiul stang de la -2.00 la -2.75, foarte mult avand in vedere ca acuma trei luni i-am schimbat dinou ochelarul.
Spune ca e o chestie patologica cresterea asta masiva a ochiului , dimeniunile ochiului sunt mai mare decat ale unui adult , axul ochiului se lungeste .... parca nu mai inteleg nimic, oare de ce nu m-a trimis ca sa facem ceva cercetari sa gasim agentul patogen, poate are copilul vreo boala ascunsa de care eu nu stiu si nici nu ma trimite nimeni .
Sunt foarte confuza , ce sa fac ??????
Ce parere aveti despre doctorul Ivanescu ??? a mai fost cineva la el ????
MUltumiri tuturor care imi raspund.
ANDANII

katik spune:
quote:
Originally posted by andanii
Am fost ieri la Ivanescu , la corectia ochelarului
La ochiul drept a crescut miopia de la -1.5 la -1.75 si la ochiul stang de la -2.00 la -2.75, foarte mult avand in vedere ca acuma trei luni i-am schimbat dinou ochelarul.
Spune ca e o chestie patologica cresterea asta masiva a ochiului , dimeniunile ochiului sunt mai mare decat ale unui adult , axul ochiului se lungeste .... parca nu mai inteleg nimic, oare de ce nu m-a trimis ca sa facem ceva cercetari sa gasim agentul patogen, poate are copilul vreo boala ascunsa de care eu nu stiu si nici nu ma trimite nimeni .
Sunt foarte confuza , ce sa fac ??????
Ce parere aveti despre doctorul Ivanescu ??? a mai fost cineva la el ????
MUltumiri tuturor care imi raspund.
ANDANII
eu am auzit numai lucruri bune despre el. el i-a facut la soacra-mea implant de cristalin. personal n-am fost la el.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2